Dobbel kasettspiller med USB-utgang

Teac W-1200

  Art.nr: 1008800
  • Mikrofon inngang
  • Støyreduseringsystem
  • Parallelt opptak av to bånd samtidig
  • Individuell mekanisme på begge opptakere

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

4 490,-

Delbetal fra 419,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

TEAC W-1200 er et dobbelt kassettspiller tilpasset den moderne tiden med for eksempel inngang for mikrofon og utgang for USB. Kassetter gir deg en flott retro følelse, noe som gjør det enkelt å ta opp nytt materiale samtidig som det gir en varm og tydelig analog lyd. Nå kan du endelig gjenoppleve de gode gamle dager og lage nye "mix-bånd" med W-1200.

Moderne kassettspiller

TEAC W-1200 er et dobbelt kassettspiller med to separate kasettspillere som tillater parallelt opptak til to forskjellige bånd samtidig. TEAC er historisk kjent for å skape båndopptakere i verdensklasse, og nå har de introdusert en dobbel kassettspiller som er tilpasset den digitale verden. W-1200 gir deg en lyd som ligger svært nær originalen, perfekt for de som setter pris på en ren lyd opplevelse

Digitaliser kassettene dine

Dobbel kassettspiller gir CD-kvalitet digital lyd (opptil 48kHz / 16-bit PCM) via en USB-kabel til datamaskinen. Dette lar deg lage et digitalt arkiv av kassettene dine og lagre gamle minner. Etter at du har digitalisert kassettene dine, kan du lytte og nyte dine gamle kassetter i et digitalt format via for eksempel din telefon.

Digitale tilpasninger

W-1200 er laget i et moderne allsidig kassettspiller som lar deg synge karaoke, spille inn under konferanser, men også digital opptak av analoge kassetter via en datamaskin.

Kontroller lyden

TEACs tiår med erfaring i opptaksutstyr merkes med W-1200. Støyreduksjonsystemet lar deg spille eldre kassetter tatt opp med Dolby B NR og høre lyden riktig. Tonekontrollen (± 12%) gjør at du kan endre avspillingshastigheten mens nivåmåleren tillater finjustering av opptaks nivåene. Perfekt for de som ønsker å ta kontroll over lyden og opplevelsen.

1008800 Teac Teac W-1200 156318 TEAC W-1200 er et dobbelt kassettspiller tilpasset den moderne tiden med for eksempel inngang for mikrofon og utgang for USB. Kassetter gir deg en flott retro følelse, noe som gjør det enkelt å ta opp nytt materiale samtidig som det gir en varm og tydelig analog lyd. Nå kan du endelig gjenoppleve de gode gamle dager og lage nye "mix-bånd" med W-1200. Moderne kassettspiller TEAC W-1200 er et dobbelt kassettspiller med to separate kasettspillere som tillater parallelt opptak til to forskjellige bånd samtidig. TEAC er historisk kjent for å skape båndopptakere i verdensklasse, og nå har de introdusert en dobbel kassettspiller som er tilpasset den digitale verden. W-1200 gir deg en lyd som ligger svært nær originalen, perfekt for de som setter pris på en ren lyd opplevelse Digitaliser kassettene dine Dobbel kassettspiller gir CD-kvalitet digital lyd (opptil 48kHz / 16-bit PCM) via en USB-kabel til datamaskinen. Dette lar deg lage et digitalt arkiv av kassettene dine og lagre gamle minner. Etter at du har digitalisert kassettene dine, kan du lytte og nyte dine gamle kassetter i et digitalt format via for eksempel din telefon. Digitale tilpasninger W-1200 er laget i et moderne allsidig kassettspiller som lar deg synge karaoke, spille inn under konferanser, men også digital opptak av analoge kassetter via en datamaskin. Kontroller lyden TEACs tiår med erfaring i opptaksutstyr merkes med W-1200. Støyreduksjonsystemet lar deg spille eldre kassetter tatt opp med Dolby B NR og høre lyden riktig. Tonekontrollen (± 12%) gjør at du kan endre avspillingshastigheten mens nivåmåleren tillater finjustering av opptaks nivåene. Perfekt for de som ønsker å ta kontroll over lyden og opplevelsen. Kassettspiller 2,7 4 4490 NOK 4490 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. HiFi
  3. Kassettspiller