Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stereoforsterker med Bluetooth

Sony STR-DH190

  Art.nr: 1003548
  • 5 analoge innganger og 3,5 mm AUX
  • 6,3 mm hodetelefonutgang
  • A+B-funksjon
  • Spill musikk trådløst med Bluetooth

Internett

Forventet på lager: 08.02.2021
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

2 190,-

Delbetal fra 228,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sony STR-DH190 2ch stereo-receiver lar deg spille favorittunderholdningen gjennom analoge innganger, og er ideell for platespiller som møter en moderne side med Bluetooth-tilkobling for trådløs lydoverføring. Du får utmerket maskinvare optimalisert for minimal forvrengning, samt ren og kraftig lyd.

Spill musikken trådløst eller med kabel

Ved å ha smarttelefonen eller nettbrettet ditt koblet til forsterkeren din via Bluetooth, er musikken aldri langt borte fra deg. Det tar bare noen sekunder å starte den opp og du trenger ikke å bekymre deg for strømforbruket da den kun trekker 1 watt i standby-modus. En fantastisk funksjon for deg som ofte bruker en forsterker.

Til de fire separate og analoge lydinngangene kobler du veldig enkelt kilden til for eksempel spillkonsollen, TV-box eller mediespiller for å forbedre lydopplevelsen med eksisterende stereohøyttalere. Du kan også koble den til phono-inngang, 3,5 mm AUX-kabel direkte på forsiden for en hvilken som helst lydkilde, og du vil også finne en dedikert lydutgang for lydopptak eller andre enheter. Med 6,3 mm hodetelefonutgang til du kan holde lyden av denne kraftige forsterkere for deg selv, slik at du ikke forstyrrer omgivelsene eller andre rundt.

Stereo med maskinvare for utmerket lydgjengivelse

Med støtte for High Resolution Audio får du redusert forvrengninger slik at du kan høre musikken fra et bredt frekvensområde med rik og klar lyd. Hver eneste komponent i STR-DH190 har blitt utformet for å gi deg klar og detaljrik lyd. En forsterket ramme- og tverrbjelkekabinett reduserer vibrasjon fra lydtrykket fra høyttaleren slik at du får en mer fokusert og kraftigere lyd. Samt at transformatoren og Phono-forsterkeren har en optimal plassering for å minimere forstyrrelser fra magnetfeltet.

Koble opp til fire høyttalere

Med A+B-funksjonen til STR-DH190 kan du koble til to sett med fronthøyttalere. Du kan enkelt veksle mellom A og B eller bruke begge samtidig for å drive utendørshøyttalere eller sette dem opp i ulike rom med samme forsterker.

1003548 1003548 Sony Sony STR-DH190 STRDH190.CEL Sony STR-DH190 2ch stereo-receiver lar deg spille favorittunderholdningen gjennom analoge innganger, og er ideell for platespiller som møter en moderne side med Bluetooth-tilkobling for trådløs lydoverføring. Du får utmerket maskinvare optimalisert for minimal forvrengning, samt ren og kraftig lyd. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Spill musikken trådløst eller med kabel Ved å ha smarttelefonen eller nettbrettet ditt koblet til forsterkeren din via Bluetooth, er musikken aldri langt borte fra deg. Det tar bare noen sekunder å starte den opp og du trenger ikke å bekymre deg for strømforbruket da den kun trekker 1 watt i standby-modus. En fantastisk funksjon for deg som ofte bruker en forsterker. Til de fire separate og analoge lydinngangene kobler du veldig enkelt kilden til for eksempel spillkonsollen, TV-box eller mediespiller for å forbedre lydopplevelsen med eksisterende stereohøyttalere. Du kan også koble den til phono-inngang, 3,5 mm AUX-kabel direkte på forsiden for en hvilken som helst lydkilde, og du vil også finne en dedikert lydutgang for lydopptak eller andre enheter. Med 6,3 mm hodetelefonutgang til du kan holde lyden av denne kraftige forsterkere for deg selv, slik at du ikke forstyrrer omgivelsene eller andre rundt. Stereo med maskinvare for utmerket lydgjengivelse Med støtte for High Resolution Audio får du redusert forvrengninger slik at du kan høre musikken fra et bredt frekvensområde med rik og klar lyd. Hver eneste komponent i STR-DH190 har blitt utformet for å gi deg klar og detaljrik lyd. En forsterket ramme- og tverrbjelkekabinett reduserer vibrasjon fra lydtrykket fra høyttaleren slik at du får en mer fokusert og kraftigere lyd. Samt at transformatoren og Phono-forsterkeren har en optimal plassering for å minimere forstyrrelser fra magnetfeltet. Koble opp til fire høyttalere Med A+B-funksjonen til STR-DH190 kan du koble til to sett med fronthøyttalere. Du kan enkelt veksle mellom A og B eller bruke begge samtidig for å drive utendørshøyttalere eller sette dem opp i ulike rom med samme forsterker. Forsterker 4,7 11 2190 NOK 2190 NewCondition PreOrder
  1. Lyd og bilde
  2. HiFi
  3. Forsterker