Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elegant forsterker for ekte lydelskere

Pioneer A-70

  Art.nr: 198780
  • Klasse D stereoforsterker
  • 2x90 Watt uteffekt
  • AIR Studios sertifisert
  • Innebygd USB DAC
  • Støtter filer opp til 32bit/192kHz

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Pioneer A-70

Forsterkeren A-70 er designet for å gjengi den beste lyden fra hver eneste akkord, kadens og lydkomposisjon. Flere av verdens ledende lydteknikere har vært med å lydjustert A-70, som også har fått offisiell sertifisering fra det berømte AIR Studios.

Pioneer A-70 tilbyr naturtro lydgjengivelse kombinert med en meget effektiv klasse D-forsterker. Doble, avskjermede transformatorer opprettholder en jevn spenning for å skape en kraftig, ren lydgjengivelse. Komponenter av ypperste kvalitet er brukt i de integrerte forsterkerterminalene for å skape den beste forbindelsen for formidling av ren lyd. Isolatorer av metall, avstivet chassis og aluminiumspaneler er med på å forbedre lydkvaliteten ytterligere.

Denne forsterkeren føler seg vel både sammen med vinylplater og de mest aktuelle digitale musikkfilene. Uansett om de er lagret på PC, USB eller CD er Pioneer A-70 kompatibel til å behandle og optimere selv de mest utfordrende lydformatene.

Kraftig effekt

Audiofil-forsterkning i klasse D gir deg en virkelig klar og åpen lydopplevelse. Korte signalbaner sikrer god lydkvalitet, og effektiv kjøling gir overlegen ytelse samt lavere strømforbruk (-44 % v analoge forsterkere). Pionner A-70 støtter høyttalere med motstand fra 4 til 16 Ω.

Banebrytende lydkvalitet

AIR Studios-lydjusteringer setter standarden for naturtro lyd. Sammen med ingeniører fra AIR Studios har Pioneer finjustert denne forsterkeren, slik at resultatet blir lyd som er like ren og nøyaktig som originalen.

Juster lyden til perfeksjon

Det er ikke alltid ideelt å finjustere lydnivået med volumhjulet, spesielt ved lavt lydnivå. Ved å trykke Attenuator Function-knappen på frontpanelet kan du foreta en jevnere, finere lydjustering over hele lydspekteret.

Jitterfri digital ytelse

Den kritikkerroste 192 kHz/32-bits ESS SABRE32 Audio DAC-chipen leverer en eksepsjonell lydkvalitet, med ultralav forvrengning og høyt signal-til-støy-forhold. Resultatet er en forbløffende lydgjengivelse som vil tilfredsstille selv de mest kravstore lydentusiastene.

Flerfunksjonelt oppsett

Denne integrerte forsterkeren er utstyrt med en Power Amp Direct-terminal, slik at den kan brukes som effektforsterker i et flerkanals oppsett. Både effektforsterker og pre-forsterker har to transformere, hver skjermet og adskilt i separate blokker for å garantere deres integritet og redusere interferens.

Spill høyoppløste musikkfiler via USB

Asynchron USB DAC (Digital-analog-konverter) lar deg forbigå din PCs innebygde DAC til fordel for Pioneer A-70s bedre DAC som vil konvertere dine FLAC og WAV-musikkfiler til renest mulig lyd.

Innebygd platespillerforsterker (RIAA) 

Med Pioneer A-70 kan du tilkoble hvilken platespiller som helst. Forsterkeren har en egen innebygd RIAA-forsterker for både platespillere med MM-pickup(Moving Magnet) og MC-pickup(Moving Coil). 

198780 Pioneer Pioneer A-70 1020647 Pioneer A-70 Forsterkeren A-70 er designet for å gjengi den beste lyden fra hver eneste akkord, kadens og lydkomposisjon. Flere av verdens ledende lydteknikere har vært med å lydjustert A-70, som også har fått offisiell sertifisering fra det berømte AIR Studios. Pioneer A-70 tilbyr naturtro lydgjengivelse kombinert med en meget effektiv klasse D-forsterker. Doble, avskjermede transformatorer opprettholder en jevn spenning for å skape en kraftig, ren lydgjengivelse. Komponenter av ypperste kvalitet er brukt i de integrerte forsterkerterminalene for å skape den beste forbindelsen for formidling av ren lyd. Isolatorer av metall, avstivet chassis og aluminiumspaneler er med på å forbedre lydkvaliteten ytterligere. Denne forsterkeren føler seg vel både sammen med vinylplater og de mest aktuelle digitale musikkfilene. Uansett om de er lagret på PC, USB eller CD er Pioneer A-70 kompatibel til å behandle og optimere selv de mest utfordrende lydformatene. Kraftig effekt Audiofil-forsterkning i klasse D gir deg en virkelig klar og åpen lydopplevelse. Korte signalbaner sikrer god lydkvalitet, og effektiv kjøling gir overlegen ytelse samt lavere strømforbruk (-44 % v analoge forsterkere). Pionner A-70 støtter høyttalere med motstand fra 4 til 16 Ω. Banebrytende lydkvalitet AIR Studios-lydjusteringer setter standarden for naturtro lyd. Sammen med ingeniører fra AIR Studios har Pioneer finjustert denne forsterkeren, slik at resultatet blir lyd som er like ren og nøyaktig som originalen. Juster lyden til perfeksjon Det er ikke alltid ideelt å finjustere lydnivået med volumhjulet, spesielt ved lavt lydnivå. Ved å trykke Attenuator Function-knappen på frontpanelet kan du foreta en jevnere, finere lydjustering over hele lydspekteret. Jitterfri digital ytelse Den kritikkerroste 192 kHz/32-bits ESS SABRE32 Audio DAC-chipen leverer en eksepsjonell lydkvalitet, med ultralav forvrengning og høyt signal-til-støy-forhold. Resultatet er en forbløffende lydgjengivelse som vil tilfredsstille selv de mest kravstore lydentusiastene. Flerfunksjonelt oppsett Denne integrerte forsterkeren er utstyrt med en Power Amp Direct-terminal, slik at den kan brukes som effektforsterker i et flerkanals oppsett. Både effektforsterker og pre-forsterker har to transformere, hver skjermet og adskilt i separate blokker for å garantere deres integritet og redusere interferens. Spill høyoppløste musikkfiler via USB Asynchron USB DAC (Digital-analog-konverter) lar deg forbigå din PCs innebygde DAC til fordel for Pioneer A-70s bedre DAC som vil konvertere dine FLAC og WAV-musikkfiler til renest mulig lyd. Innebygd platespillerforsterker (RIAA)  Med Pioneer A-70 kan du tilkoble hvilken platespiller som helst. Forsterkeren har en egen innebygd RIAA-forsterker for både platespillere med MM-pickup(Moving Magnet) og MC-pickup(Moving Coil).  Forsterker 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. HiFi
  3. Forsterker