Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Uten lyd er de vanlige solbriller.

Bose Frames Soprano - Cateye

  Art.nr: 1013985
 • Bose-solbriller
 • Eksklusiv Bose Open Ear Audio™-teknologi
 • Ultramoderne materialer
 • Polariserte brilleglass
 • Batterilevetid på opptil 5,5 timer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Soprano
Soprano
Tenor

2 990,-

Delbetal fra 294,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

De nyeste Bose-solbrillene er her – gjennomtenkte, raffinerte og påfallende elegante. To nye luksuriøse silhuetter fremhever polariserte brilleglass og førsteklasses håndverk, mens eksklusiv Bose Open Ear Audio™-teknologi produserer lyd du aldri hadde forventet av solbriller. Det er en hakesleppende opplevelse som gjør at du kan samhandle med omgivelsene dine, samtidig som du diskret kan lytte til musikken din. Gjør inntrykk med Soprano (katteøyneformede Bluetooth®-solbriller) eller Tenor (rektangulære Bluetooth-solbriller). Begge har finish i høyglans svart, er laget av ultramoderne materialer og har en raffinert, mer komfortabel passform som er perfekt for et bredt spekter av ansiktsformer. De polariserte brilleglassene som medfølger, blokkerer opptil 99 % av UV-stråler og er knuse- og ripebestandige. Disse luksuriøse Bluetooth-solbrillene spiller opptil 5,5 timer om gangen. De har et avansert mikrofonsystem for krystallklare samtaler. Synskorreksjon er også mulig. Ekstra Bose Lenses, som Mirrored Rose Gold og Mirrored Silver, er tilgjengelige og enkle å skifte for et helt personlig utseende. (Selges separat.)

Bose Open Ear Audio™-solbriller.

Hør naturtro lyd mens andre hører praktisk talt ingenting. En revolusjonerende Open Ear Audio™-opplevelse som gjør at du kan samhandle med omgivelsene dine – samtidig som du diskret kan lytte til musikken din.

Bose Music-app.

Bose Music-appen gir deg tilgang til fremtidige oppdateringer, enkelt oppsett og personlig tilpassede innstillinger for dine Bose-solbriller.

I esken:

 • Bose Frames Tenor – rektangulære Bluetooth®-solbriller – svart 
 • Beskyttelsesetui 
 • Mikrofiberklut 
 • Magnetisk ladekabel
1013985 1013985 Bose Bose Frames Soprano - Cateye 851337-0100 De nyeste Bose-solbrillene er her – gjennomtenkte, raffinerte og påfallende elegante. To nye luksuriøse silhuetter fremhever polariserte brilleglass og førsteklasses håndverk, mens eksklusiv Bose Open Ear Audio™-teknologi produserer lyd du aldri hadde forventet av solbriller. Det er en hakesleppende opplevelse som gjør at du kan samhandle med omgivelsene dine, samtidig som du diskret kan lytte til musikken din. Gjør inntrykk med Soprano (katteøyneformede Bluetooth®-solbriller) eller Tenor (rektangulære Bluetooth-solbriller). Begge har finish i høyglans svart, er laget av ultramoderne materialer og har en raffinert, mer komfortabel passform som er perfekt for et bredt spekter av ansiktsformer. De polariserte brilleglassene som medfølger, blokkerer opptil 99 % av UV-stråler og er knuse- og ripebestandige. Disse luksuriøse Bluetooth-solbrillene spiller opptil 5,5 timer om gangen. De har et avansert mikrofonsystem for krystallklare samtaler. Synskorreksjon er også mulig. Ekstra Bose Lenses, som Mirrored Rose Gold og Mirrored Silver, er tilgjengelige og enkle å skifte for et helt personlig utseende. (Selges separat.)Bose Open Ear Audio™-solbriller.Hør naturtro lyd mens andre hører praktisk talt ingenting. En revolusjonerende Open Ear Audio™-opplevelse som gjør at du kan samhandle med omgivelsene dine – samtidig som du diskret kan lytte til musikken din.Bose Music-app.Bose Music-appen gir deg tilgang til fremtidige oppdateringer, enkelt oppsett og personlig tilpassede innstillinger for dine Bose-solbriller.I esken:Bose Frames Tenor – rektangulære Bluetooth®-solbriller – svart  Beskyttelsesetui Mikrofiberklut Magnetisk ladekabel Hodetelefoner 4,1 302 2990 NOK 2990 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Bose
 3. Hodetelefoner