Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Liten smarthøyttaler. Stor Bose-lyd.

Bose Home Speaker 300 - Black

  Art.nr: 1007997
 • Kraftig bass og bred lyd i kompakt størrelse
 • WiFi, Bluetooth og Apple AirPlay 2
 • Betjenes med et trykk eller app
 • Kompatibel med andre høyttalere fra Bose

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Svart

2 290,-

Delbetal fra 236,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Bose Home Speaker 300 gir deg en kraftig bass og 360° lyd i en plassbesparende størrelse. Opplev friheten ved å betjene musikken på din egen måte – med et trykk på toppen kan du spille av, stoppe eller hoppe over sanger eller bare nyte en personlig opplevelse fra Bose Music-appen.

Kompatibilitet med WiFi, Bluetooth og Apple AirPlay 2 åpner for trådløs strømming av hva du vil, når du vil. Bla gjennom innebygde musikktjenester som Spotify®, Amazon Music og Apple Music, eller spill av hva som helst fra en telefon eller et nettbrett. Fremtidige software oppdateringer vil åpne opp for nye muligheter – som integrert stemme-kontroll, når det er tilgjengelig.

Underholdning hjemme

Skal du ha dansefest i stuen? Quizfest? Håndverkskveld? Provisorisk matlagingskonkurranse? Uansett hva du har planlagt, gir Bose Home Speaker 300 deg lyden du vil ha for å underholde familien hele dagen – og kvelden.

Bose Home Speaker 300 er del av en Bose-serie med smarthøyttalere og lydplanker som er designet for å vokse med deg, slik at du kan få mer musikk i flere rom. Den er kanskje liten, men den er kraftig. Skru den på og føl forskjellen. Tilgjengelig i sort eller sølv.

Egenskaper

 • Kraftig bass og 360°, livaktig lyd i en kompakt størrelse.
 • Kompatibilitet med Wi-Fi, Bluetooth og Apple AirPlay 2 gjør at du kan spille av innebygde musikktjenester som Spotify, Amazon Music og Apple Music, eller hva som helst fra en telefon eller et nettbrett.
 • Styres enkelt på to måter: med et trykk på toppkontrollene eller via Bose Music-appen.
 • Inngår i en ny Bose-serie med smarthøyttalere og lydplanker som er designet for å vokse med deg, slik at du kan få mer musikk i flere rom.
 • Tilgang til spillelister, nettradio og mer med kun ett trykk, samt seks forhåndsinnstillinger som kan tilpasses.
 • Flere brukere kan tilpasse opplevelsen sin og kontrollere innholdet med den brukervennlige Bose Music-appen.
 • Tilgjengelig i sort eller sølv.
1007997 1007997 Bose Bose Home Speaker 300 - Black 808429-2100 Bose Home Speaker 300 gir deg en kraftig bass og 360° lyd i en plassbesparende størrelse. Opplev friheten ved å betjene musikken på din egen måte – med et trykk på toppen kan du spille av, stoppe eller hoppe over sanger eller bare nyte en personlig opplevelse fra Bose Music-appen. Kompatibilitet med WiFi, Bluetooth og Apple AirPlay 2 åpner for trådløs strømming av hva du vil, når du vil. Bla gjennom innebygde musikktjenester som Spotify®, Amazon Music og Apple Music, eller spill av hva som helst fra en telefon eller et nettbrett. Fremtidige software oppdateringer vil åpne opp for nye muligheter – som integrert stemme-kontroll, når det er tilgjengelig. Underholdning hjemme Skal du ha dansefest i stuen? Quizfest? Håndverkskveld? Provisorisk matlagingskonkurranse? Uansett hva du har planlagt, gir Bose Home Speaker 300 deg lyden du vil ha for å underholde familien hele dagen – og kvelden. Bose Home Speaker 300 er del av en Bose-serie med smarthøyttalere og lydplanker som er designet for å vokse med deg, slik at du kan få mer musikk i flere rom. Den er kanskje liten, men den er kraftig. Skru den på og føl forskjellen. Tilgjengelig i sort eller sølv. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Egenskaper Kraftig bass og 360°, livaktig lyd i en kompakt størrelse.Kompatibilitet med Wi-Fi, Bluetooth og Apple AirPlay 2 gjør at du kan spille av innebygde musikktjenester som Spotify, Amazon Music og Apple Music, eller hva som helst fra en telefon eller et nettbrett.Styres enkelt på to måter: med et trykk på toppkontrollene eller via Bose Music-appen.Inngår i en ny Bose-serie med smarthøyttalere og lydplanker som er designet for å vokse med deg, slik at du kan få mer musikk i flere rom.Tilgang til spillelister, nettradio og mer med kun ett trykk, samt seks forhåndsinnstillinger som kan tilpasses.Flere brukere kan tilpasse opplevelsen sin og kontrollere innholdet med den brukervennlige Bose Music-appen.Tilgjengelig i sort eller sølv. Bluetooth-høyttaler 3,9 144 2290 NOK 2290 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Bose
 3. Bluetooth-høyttaler