Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Bluray-spiller med støtte for høyoppløst lyd og 3D

Panasonic DMP-BDT181EG

  Art.nr: 1003355
  • Oppskalerer effektivt til 4K-oppløsning
  • Bakoverkompatibel og spiller av både CD og DVD
  • Hi-Res Audio
  • Spiller også av media via USB
  • Trådløs streaming

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 290,-

Delbetal fra 152,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Panasonic DMP-BDT181EG er en Blurayspiller utstyrt med en utmerket prosessor som leverer bilder av ypperste klasse. Her kan du oppleve oppskalerte 4K-bilder med støtte for HDR som aktivt justerer farge og forbedrer lysstyrken i innholdet. På den måten får du et dynamisk og realistisk bilde med utsøkt presisjon i både farge og detaljer.

Utmerket lyd av god kvalitet

Med støtte for flere høytoppløste lydformater i Hi-Res Audio som WAV, ALAC, FLAC-format kan du få bedre lyd med økt presisjon i oppløsning opp til 32-bit 192 kHz. Sammenlignet er en standard CD-plate komprimert til 16 bit 44 kHz og du får dermed en mindre komprimert lyd som virkelig øker lydopplevelsen både på film og musikk.

Integrerte apper og DLNA

Ikke nok med at du får lett navigert grensesnitt der kan justere innstillinger for både lyd og bilde, du får til og med en enkel startmeny med tilgang til populære apper. Med både YouTube og Netflix integrert får du tilgang til et stort tilbud av video og bildemateriale i UHD-oppløsning og UHD. 4K Direct Chroma Upscaling gir bildene økt presisjon direkte fra Full HDR og oppskalerer disse opp til 4K slik at du alltid får den beste utgaven av bildene dine på TV-skjermen.

Ved hjelp av DLNA-kompatibilitet kan den kobles til et hjemmenettverk. På den måten kan du enkelt sette på film, høre på musikk eller se på bilder som du ellers kun har på datamaskinen.

Bakoverkompatibel

Din nye Blu-ray-spiller gir deg muligheten til å spille av dine CD og DVD-plater som du har fra før. Du kan til og med spille av film i 3D fra både plate og USB.

Ved hjelp av oppskalering til 4K UHD forbedres det som ikke har samme oppløsning fra starten av, ved hjelp av bildebehandlingsteknologi som samsvarer med dine forventninger. Du får et bedre bilde og gjør dine gamle klassikere eller nye filmer verdt å se.

USB-port for avspilling av media

Har du video, bilder eller lydfiler liggende på en ekstern harddisk eller et USB-minne, har du mulighet til å enkelt spille av dette gjennom Panasonic DMP-BDT181EG. Her finnes støtte for de fleste og vanligste formatene som MKV, DivX, MP3, FLAC og mye mer. Tilkoble USB-enheten og bruk deretter den medfølgende fjernkontrollen for å enkelt navigere gjennom filene på din skjerm.

1003355 1003355 Panasonic Panasonic DMP-BDT181EG DMP-BDT181EG Panasonic DMP-BDT181EG er en Blurayspiller utstyrt med en utmerket prosessor som leverer bilder av ypperste klasse. Her kan du oppleve oppskalerte 4K-bilder med støtte for HDR som aktivt justerer farge og forbedrer lysstyrken i innholdet. På den måten får du et dynamisk og realistisk bilde med utsøkt presisjon i både farge og detaljer. Utmerket lyd av god kvalitet Med støtte for flere høytoppløste lydformater i Hi-Res Audio som WAV, ALAC, FLAC-format kan du få bedre lyd med økt presisjon i oppløsning opp til 32-bit 192 kHz. Sammenlignet er en standard CD-plate komprimert til 16 bit 44 kHz og du får dermed en mindre komprimert lyd som virkelig øker lydopplevelsen både på film og musikk. Integrerte apper og DLNA Ikke nok med at du får lett navigert grensesnitt der kan justere innstillinger for både lyd og bilde, du får til og med en enkel startmeny med tilgang til populære apper. Med både YouTube og Netflix integrert får du tilgang til et stort tilbud av video og bildemateriale i UHD-oppløsning og UHD. 4K Direct Chroma Upscaling gir bildene økt presisjon direkte fra Full HDR og oppskalerer disse opp til 4K slik at du alltid får den beste utgaven av bildene dine på TV-skjermen.Ved hjelp av DLNA-kompatibilitet kan den kobles til et hjemmenettverk. På den måten kan du enkelt sette på film, høre på musikk eller se på bilder som du ellers kun har på datamaskinen. Bakoverkompatibel Din nye Blu-ray-spiller gir deg muligheten til å spille av dine CD og DVD-plater som du har fra før. Du kan til og med spille av film i 3D fra både plate og USB. Ved hjelp av oppskalering til 4K UHD forbedres det som ikke har samme oppløsning fra starten av, ved hjelp av bildebehandlingsteknologi som samsvarer med dine forventninger. Du får et bedre bilde og gjør dine gamle klassikere eller nye filmer verdt å se. USB-port for avspilling av media Har du video, bilder eller lydfiler liggende på en ekstern harddisk eller et USB-minne, har du mulighet til å enkelt spille av dette gjennom Panasonic DMP-BDT181EG. Her finnes støtte for de fleste og vanligste formatene som MKV, DivX, MP3, FLAC og mye mer. Tilkoble USB-enheten og bruk deretter den medfølgende fjernkontrollen for å enkelt navigere gjennom filene på din skjerm. Blu-ray- og DVD-spiller 4 13 1290 NOK 1290 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Blu-ray- og DVD-spiller