Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt Bluray-spiller med støtte for både DVD og CD

LG BP250

  Art.nr: 1006996
  • Oppskalerer til Full HD
  • Spiller av innhold fra USB
  • Støtter .FLAC-lydformat
  • Spiller av Bluray, DVD og CD

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

LG BP250 er en liten og nett Blueray-spiller som kan spille av både film og musikk i forskjellige format. Dersom du har en god samling med DVD-er og CD-er, kan disse også spilles av og du kan også koble til en ekstern harddisk for å se det du har av mediafiler der. 

Få mer detaljrikt bilde ved hjelp av oppskalering til Full HD

Ved hjelp av oppskalering til Full HD-oppløsning på det som spilles av fra lagringsdisk og DVD-plater, vil bildet bli forbedret ved hjelp av bildebehandlingsteknologi som svarer til dine forventninger.

Støtter ukomprimert lydformat

Føler du for å lytte til musikk i stuen, kan du ikke bare bruke CD-er, men også spille av formater som .mp3 og .wma. Du kan også spille av FLAC-filer i sitt ukomprimerte format for å få et klarere lydbilde.

USB-inngang for ekstern harddisk

Dersom du har videoer, bilder eller musikk liggende på en harddisk, har du muligheten til å enkelt koble den til via USB-inngangen. LG BP250 støtter de fleste og de vanligste filformatene som MKV, WMV, MP3, FLAC og mye mer. Koble til via USB-inngangen og bruk den medfølgende fjernkontroll til å finne fram til det du vil se på skjermen.

1006996 1006996 LG LG BP250 BP250.ESWELLM LG BP250 er en liten og nett Blueray-spiller som kan spille av både film og musikk i forskjellige format. Dersom du har en god samling med DVD-er og CD-er, kan disse også spilles av og du kan også koble til en ekstern harddisk for å se det du har av mediafiler der.  Få mer detaljrikt bilde ved hjelp av oppskalering til Full HD Ved hjelp av oppskalering til Full HD-oppløsning på det som spilles av fra lagringsdisk og DVD-plater, vil bildet bli forbedret ved hjelp av bildebehandlingsteknologi som svarer til dine forventninger. Støtter ukomprimert lydformat Føler du for å lytte til musikk i stuen, kan du ikke bare bruke CD-er, men også spille av formater som .mp3 og .wma. Du kan også spille av FLAC-filer i sitt ukomprimerte format for å få et klarere lydbilde. USB-inngang for ekstern harddisk Dersom du har videoer, bilder eller musikk liggende på en harddisk, har du muligheten til å enkelt koble den til via USB-inngangen. LG BP250 støtter de fleste og de vanligste filformatene som MKV, WMV, MP3, FLAC og mye mer. Koble til via USB-inngangen og bruk den medfølgende fjernkontroll til å finne fram til det du vil se på skjermen. Blu-ray- og DVD-spiller 4,7 30 790 NOK 790 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Blu-ray- og DVD-spiller