Bærbar DVD-spiller med 2 x 7" widescreen-skjermer

Andersson PED 3.2 - Twin

  Art.nr: 214628
  • 2 x 7" widescreen-skjermer
  • Universalfeste til bil medfølger
  • Spiller fra USB, minnekort, CD- og DVD-plater
  • 2 timers batteritid

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Bærbar DVD-spiller med to 7" widescreen skjermer

En bærbar DVD-spiller er perfekt til barna på en lang kjøretur, så reisen blir underholdende og morsom. Andersson PED 3.2 Twin er enkel å komme i gang med, og den kan spille av film og musikk i hele 2 timer uten lading. Hvis batteriet skulle være i ferd med å gå tom, kan skjermen enkelt lades barna fortsetter å se filmen. DVD-spilleren har støtte for USB, minnekort, CD og DVD. 

Den ene skjermen inneholder DVD-spilleren, den andre er en slaveskjerm. Samme innhold vises altså på begge skjermer.

Universalfeste til bil medfølger

Begge skjermene kommer med et smart , universalt feste som enkelt festes rundt nakkestøtten på fører- og passasjersetet.

Når festet er på plass, kan du enkelt montere skjermen og justere vinkelen etter behov. Perfekt hvis du trenger ulike vinkler avhengig av hvem som sitter i baksetet.

Fjernkontroll medfølger

Med den medfølgende fjernkontrollen kan du enkelt endre underteksten, endre volum, bytte spor eller spole frem og tilbake. 

214628 Andersson Andersson PED 3.2 - Twin Bærbar DVD-spiller med to 7" widescreen skjermer En bærbar DVD-spiller er perfekt til barna på en lang kjøretur, så reisen blir underholdende og morsom. Andersson PED 3.2 Twin er enkel å komme i gang med, og den kan spille av film og musikk i hele 2 timer uten lading. Hvis batteriet skulle være i ferd med å gå tom, kan skjermen enkelt lades barna fortsetter å se filmen. DVD-spilleren har støtte for USB, minnekort, CD og DVD. Den ene skjermen inneholder DVD-spilleren, den andre er en slaveskjerm. Samme innhold vises altså på begge skjermer. Universalfeste til bil medfølger Begge skjermene kommer med et smart , universalt feste som enkelt festes rundt nakkestøtten på fører- og passasjersetet. Når festet er på plass, kan du enkelt montere skjermen og justere vinkelen etter behov. Perfekt hvis du trenger ulike vinkler avhengig av hvem som sitter i baksetet. Fjernkontroll medfølger Med den medfølgende fjernkontrollen kan du enkelt endre underteksten, endre volum, bytte spor eller spole frem og tilbake.  Blu-ray- og DVD-spiller 4 24 990 NOK 990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Blu-ray- og DVD-spiller