Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sonefri DVD-spiller med Full HD-oppskalering

Andersson DVP-160

  Art.nr: 213940
  • Sonefri
  • Multiformat-avspilling
  • USB-inngang for avspilling av film, musikk og bilder
  • Kompakt, enkelt design
  • Oppskalering til Full HD 1080p

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson DVP-160 er en sonefri DVD-spiller, med et enkelt, kompakt design. Den er utstyrt med HDMI-utgang med videooppskalering og USB-inngang for avspilling av film, musikk og bilder for fleksibel bruk. 

Perfekt bildegjengivelse

For best mulig bildegjengivelse på en høyoppløst TV eller projektor, er Andersson DVP-160 utstyrt med en HDMI-utgang og videooppskalering til Full HD-oppløsning (1920x1080p). Takket være dette kan du nyte DVD-filmene dine med digital, høyoppløst kvalitet. 

Støtte for en rekke format

Andersson DVP-160 kan spille av en rekke format, både fra DVD, CD og USB. Det gir fleksible muligheter for avspilling 

USB-inngang for avspilling av film, musikk og bilder

Denne DVD-spillerne har en USB-port på framsiden som gjør det mulig å plugge inn en USB-enhet og spille av musikk, filmer og vise bilder direkte fra USB-enheten. Nå slipper du å brenne filene dine på CD/DVD-skiver for å vise de på TV-skjermen. Bare koble til USB-minnet og kjør på. USB-minnet kan ikke være større enn 8 GB.

213940 213940 Andersson Andersson DVP-160 Andersson DVP-160 er en sonefri DVD-spiller, med et enkelt, kompakt design. Den er utstyrt med HDMI-utgang med videooppskalering og USB-inngang for avspilling av film, musikk og bilder for fleksibel bruk.  Perfekt bildegjengivelse For best mulig bildegjengivelse på en høyoppløst TV eller projektor, er Andersson DVP-160 utstyrt med en HDMI-utgang og videooppskalering til Full HD-oppløsning (1920x1080p). Takket være dette kan du nyte DVD-filmene dine med digital, høyoppløst kvalitet.  Støtte for en rekke format Andersson DVP-160 kan spille av en rekke format, både fra DVD, CD og USB. Det gir fleksible muligheter for avspilling  USB-inngang for avspilling av film, musikk og bilder Denne DVD-spillerne har en USB-port på framsiden som gjør det mulig å plugge inn en USB-enhet og spille av musikk, filmer og vise bilder direkte fra USB-enheten. Nå slipper du å brenne filene dine på CD/DVD-skiver for å vise de på TV-skjermen. Bare koble til USB-minnet og kjør på. USB-minnet kan ikke være større enn 8 GB. Blu-ray- og DVD-spiller 4,1 118 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Blu-ray- og DVD-spiller