Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt mini-projektor som får plass i lommen

Andersson PDX-1100

  Art.nr: 249514
 • Bildestørrelse fra 30" til 100"
 • Opptil 2 timers batteritid
 • HDMI-kabel medfølger
 • 720p HD-oppløsning
 • Effektiv LED-lyskilde på 200 Lumen

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

PDX-1100 er en liten og lett projektor som du enkelt kan ta med deg i lommen enten du er hjemme eller ute på reisefot. Du tilkobler enkelt projektoren til for eksempel laptop/PC, nettbrett, mediaspillere, chromecast eller smarttelefon og spille av film serier eller idrettsarrangementer. Projektoren har til og med en egen innebygd høyttaler eller egen lydutgang slik at du kan tilkoble til et skikkelig lydanlegg.  

Projektoren kan vise videomateriale på med størrelser fra 30 til 100 tommer i 720p HD-oppløsning og benytter seg av LED-belysning med DLP IntelliBright-teknolgi for en optimert lysstyrke på 200 lumen, god kontrast og levende farger.

Portabel og driftssikker med batteridrift

Med en vekt på bare 296 gram og et kompakt design er lommeprojektoren PXD-1100 lett å ta med seg, både på jobb og privat og kan enkelt settes opp og vise video og bilder akkurat der du vil ha det. Du får også muligheten til å montere projektoren på stativ som vanligvis benyttes på foto og videokameraer med 1/4-gjenger. Bildeoverflaten og perspektivet endres automatisk med keystone-korrigeringen for mindre forvrengning i bildene.

Det innebygde batteriet gir deg en driftstid på opp til to timers bruk dersom du skulle stå uten mulighet for å drive projektoren via strømkabel. Med total batterikapasitet på 5000 mAh og USB-ladeport kan du faktisk bruke lommeprojektoren som powerbank til telefonen din når du er på farten. På oversiden av projektoren finner du en batteriindikator som med fire steg viser deg hvor mye effekt som er igjen.

Mange tilkoblingsmuligheter og bruksområder

Du tar enkelt filmene eller fremvisningene dine dit du trenger, enten om det bare er til kompisen din nede i gata eller til arbeidskontoret. Vis frem det du vil se på i stuen uten store enheter hengende fra taket eller plassert på veggen. Hvorfor ikke forvandle barnerommet om til en barnekino, eller se på fotballkamp i hagen med husveggen som lerret. Den er også perfekt for jobbreisen, både for presentasjoner på dagen og til hvilen på hotellet senere på kvelden.

Finn en fin plass for projektoren din og tilkoble for eksempel en Google Chromcast til den. På denne måten får du trådløs streaming rett til projektoren fra en smarttelefon, netbrett eller laptop. Nyt streamingtjensester som Netflix og HBO hvor som helst. Man kan til og med bruke projektorens USB-port for å drive Chromecasten med strøm.

Tekniske spesifikasjoner:

 • Batterikapasitet: 6000 mAh
 • Batteritid: Opp til 2 timer
 • Lampens brennertid: 20 000 timer
 • Maksimal oppløsning: 720p (1280 x 720)
 • Maksimal lysstyrke: 200 lm
 • Kontrastforhold: 1000:1
 • Bildestørrelse: 30" - 100"
 • Projektering-avstand: 1.1 m - 3,7 m
 • Kast-forhold: 1,66
 • Bildeformat: 16:9
 • Enhetens størrelse i mm: 132 x 82 x 24
 • Vekt: 296 g
 • Tilkoblinger: 3,5 mm lydutgang, HDMI, USB ut (5V)
 • Medfølger: strømadapter, HDMI-kabel, oppbevaringspose, bruksanvisning 
249514 249514 Andersson Andersson PDX-1100 PDX-1100 er en liten og lett projektor som du enkelt kan ta med deg i lommen enten du er hjemme eller ute på reisefot. Du tilkobler enkelt projektoren til for eksempel laptop/PC, nettbrett, mediaspillere, chromecast eller smarttelefon og spille av film serier eller idrettsarrangementer. Projektoren har til og med en egen innebygd høyttaler eller egen lydutgang slik at du kan tilkoble til et skikkelig lydanlegg.   Projektoren kan vise videomateriale på med størrelser fra 30 til 100 tommer i 720p HD-oppløsning og benytter seg av LED-belysning med DLP IntelliBright-teknolgi for en optimert lysstyrke på 200 lumen, god kontrast og levende farger. Portabel og driftssikker med batteridrift Med en vekt på bare 296 gram og et kompakt design er lommeprojektoren PXD-1100 lett å ta med seg, både på jobb og privat og kan enkelt settes opp og vise video og bilder akkurat der du vil ha det. Du får også muligheten til å montere projektoren på stativ som vanligvis benyttes på foto og videokameraer med 1/4-gjenger. Bildeoverflaten og perspektivet endres automatisk med keystone-korrigeringen for mindre forvrengning i bildene. Det innebygde batteriet gir deg en driftstid på opp til to timers bruk dersom du skulle stå uten mulighet for å drive projektoren via strømkabel. Med total batterikapasitet på 5000 mAh og USB-ladeport kan du faktisk bruke lommeprojektoren som powerbank til telefonen din når du er på farten. På oversiden av projektoren finner du en batteriindikator som med fire steg viser deg hvor mye effekt som er igjen. Mange tilkoblingsmuligheter og bruksområder Du tar enkelt filmene eller fremvisningene dine dit du trenger, enten om det bare er til kompisen din nede i gata eller til arbeidskontoret. Vis frem det du vil se på i stuen uten store enheter hengende fra taket eller plassert på veggen. Hvorfor ikke forvandle barnerommet om til en barnekino, eller se på fotballkamp i hagen med husveggen som lerret. Den er også perfekt for jobbreisen, både for presentasjoner på dagen og til hvilen på hotellet senere på kvelden. Finn en fin plass for projektoren din og tilkoble for eksempel en Google Chromcast til den. På denne måten får du trådløs streaming rett til projektoren fra en smarttelefon, netbrett eller laptop. Nyt streamingtjensester som Netflix og HBO hvor som helst. Man kan til og med bruke projektorens USB-port for å drive Chromecasten med strøm. Tekniske spesifikasjoner: Batterikapasitet: 6000 mAhBatteritid: Opp til 2 timerLampens brennertid: 20 000 timerMaksimal oppløsning: 720p (1280 x 720)Maksimal lysstyrke: 200 lmKontrastforhold: 1000:1Bildestørrelse: 30" - 100"Projektering-avstand: 1.1 m - 3,7 mKast-forhold: 1,66Bildeformat: 16:9Enhetens størrelse i mm: 132 x 82 x 24Vekt: 296 gTilkoblinger: 3,5 mm lydutgang, HDMI, USB ut (5V)Medfølger: strømadapter, HDMI-kabel, oppbevaringspose, bruksanvisning  Lyd og bilde 2,9 8 2490 NOK 2490 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og bilde