Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

OnePlus 7 Pro med heldekkende skjerm og pop-up-kamera

OnePlus 7 Pro Almond 8GB+256GB

  Art.nr: 1007767
 • 6,67" Fluid AMOLED-skjerm
 • Kamera med zoom og ultravidvinkel
 • 8 GB RAM og 256 GB lagring
 • Fingeravtrykkleser i skjermen
 • Kraftig batteri med Warp Charge 30
 • Maks 2 stk. per kunde

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med OnePlus 7 Pro handler alt om hurtighet. Denne mobiltelefonen er utviklet og laget for å være rask og "smooth" uansett hva du gjør eller hvor lenge du bruker den av gangen. Fra responstid på skjermen, surfing på Internett til tyngre spill, fra oppstart og bytte mellom applikasjoner til batteritid og lading så går alt sammen lynraskt og gir deg en fantastisk opplevelse. OnePlus 7 Pro er akkurat som en mobiltelefon skal være, bare enda bedre.

Topptestet

OnePlus 7 Pro har allerede blitt utrolig godt mottatt av norsk presse. Her er et utvalg med synspunkter fra de som har testet mobiltelefonen. 

Les hele testen ved å trykke på bildet til ønsket test.

9 av 10 hos Tek.no

"OnePlus 7 Pro har for alvor tatt steget opp i toppklassen."

Anbefalt av dinside.no

"Aldri har vi sett så høy opplevd ytelse på en telefon."

9 av 10 hos digi.no

"Knøttlille Oneplus vil konkurrere med toppmobilene, og vår test viser at har noe å fare med. Spesielt på pris."

Møt OnePlus 7 Pro

OnePlus er den nye ettertraktede kinesiske produsenten som produserer anerkjente Android-smarttelefoner med spesifikasjoner som er tilsvarende konkurrentenes toppmodeller, men til en lavere pris. De har utviklet seg enormt raskt og blitt umåtelig populære med forgjengeren sin og nå kan de stolt presentere sitt nyeste tilskudd i 7-serien som kommer i to versjoner: OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro. 

Sann fullskjerm for ubrutt bildeopplevelse

Endelig en mobiltelefon med skjerm over hele framsiden. Ingen store paneler, rammer, sensorhake eller en liten "notch" eller leppe. Bare en høyoppløst, Fluid AMOLED-skjerm med 90 Hz oppdateringshastighet som leverer en uavbrutt og fantastisk bildeopplevelse selv under grafisk krevende spill og høyoppløste filmer - helt uten forstyrrelser fra frontkameraet eller sensorer. OnePlus 7 Pro har en tommestørrelse på 6,67 og en QHD+-oppløsning på 3120 x 1440 piksler og en pikseltetthet på høye 516 ppi.

Et spesielt strømmodus filtrerer dessuten bort blått lys som kan være skadelig for øynene og OnePlus har lykkes i å senke den laveste lysstyrken til bare 0,27 nits. Det resulterer i bedre komfort for øynene dine og beskytter dem når det er helt mørkt rundt deg.

Never Settle

OnePlus arbeider etter mottoet "Never Settle" hvilket innebærer at man ikke skal nøye seg med noe annet enn det absolutt beste. OnePlus 7 Pro kombinerer maskinvare av høy kvalitet, kraftig teknologi og smart programvare for å gi deg den beste og raskeste mobilopplevelsen noensinne. OnePlus 7 Pro kjøres med Qualcomm Snapdragon 855 og 8 GB RAM-minne for å gi deg den raskeste og mest naturlige opplevelsen du kan tenke deg. Snapdragon 855 er 45% raskere og forbruker 20% mindre batteri enn tidligere Qualcomm Snapdragon 845. Den smarte funksjonen RAM Boost lærer seg dine brukervaner og fordeler tilgjengelig RAM til minne-intensive applikasjoner før du  i det hele tatt har åpnet dem. Resultatet er enda raskere oppstart av applikasjoner og bytte mellom dem.

Noe minnekortplass finnes ikke i mobiltelefonen da OnePlus ikke vil risikere at et dårlig minnekort skal redusere din mobilopplevelse - og med hele 256 GB intern lagringskapasitet så kommer du uansett ikke til å trenge det. OnePlus 7 Pro har plass til mengder av apper, bilder og filmer.

Tre kameraer med zoom og vidvinkel

Fra 17 til 78 mm - kameraet i OnePlus 7 Pro gir deg et bredt spekter av brennvidde med sitt trippelkamera oppsett. Mobilens tre kameralinser er fordelt på et høyoppløst hovedkamera, en telefoto-linse med 3x optisk zoom og en ultravidvinkellinse.

OnePlus har gjort sitt ytterste for å produsere et kamera som møter alle brukernes behov og krav når det kommer til å ta fantastiske bilder under alle forhold. Hovedkameraet har en 1/2" bildesensor med 1,6 μm store piksler, en skreddersydd linse med 7 element samt en blender på f/1.7. For stødige filmer og skarpere bilder har den blitt laget med både optisk (OIS) og elektronisk (EIS) bildestabilisering.

Telefoto-linsen har en brennvidde på 78 mm som lar deg kommer tre ganger nærmere motivet ditt uten å redusere bildekvaliteten. Dette kameraet hjelper deg med å få enda penere portrettbilder med blurete bakgrunn som gir mer dybde i bildene dine. Bildesensoren bak dette kameraet har en pikselstørrelse på 1 μm og en blender på f/2.4.

Det tredje kameraet har en sensor på 16 megapiksler og en 117° vidvinkellinse. Å velge dette kameraet er som å ta et gigantisk skritt bakover, uten å få med eventuelle forstyrrende objekter som finnes ved siden av deg. Kameraet får med mer i bildet og kommer til å forbedre den vakre utsikten likeså som å få med hele selskapet eller hendelsesforløpet i bildet. Kameraet tilbyr en blender på f/2.2 så bildene dine får ett stort lysinnslipp med veldig mye detaljer.

UltraShot

Utenom selve maskinvaren i kameraet så jobber selv programvaren i OnePlus 7 Pro for å gi deg så bra bilder som mulig. OnePlus UltraShot er en skreddersydd algoritme som gir skarpere bilder og bedre dynamisk omfang gjennom HDR+ og Super Resolution.HDR+ styrer eksponeringstiden for hvert bildepunkt og samler inn fire ganger mer detaljer enn tidligere og gir skarpe bilder i høy kvalitet. Super Resolution samler inn viktig informasjon fra flere bilder og med en spesiell algoritme kombinerer bildene for et enda mer detaljrikt bilde.

Eksempelbildet er tatt med OnePlus 7 Pro.

Popup-kamera

Så hvor er frontkameraet om den ikke finnes i skjermen? Det er gjemt i et smart popup-kamera som kommer opp av mobilens øvre del så fort du velger å bruke det fremovervendte kameraet. Ta selfies med en oppløsning på 16 megapiksler i nesten alle lysforhold takket være blenderen på f/2.0.

Popup-kameraets heis-funksjon har blitt testet over 300 000 ganger, hvilket betyr at kameraet kan åpnes 150 ganger om dagen i over 5 år. Er du redd for at popup-kameraet skal skades om du mister mobilen kan du føle deg trygg side mobilen har både akselerometer og gyroskopsensor. Det gjør at popup-kameraet automatisk kjøres ned på under en brøkdel av et sekund når mobiltelefonen befinner seg i fritt fall, for å beskytte det mot ytre skader.

Enda raskere opplåsing 

OnePlus 6T var en av de første mobiltelefonene som presenterte fingeravtrykksensor i skjermen. Nå har OnePlus forbedret teknologien ytterligere med en 3-elementslinse og større sensor. I kombinasjon med nye algoritmer og bedre maskinvare har OnePlus 7 Pro nå enda raskere og mer nøyaktig opplåsing enn tidligere.

Warp Charge 30

En del i mobiltelefoner som har blitt viktigere er batteritid og lading. Selv ikke her holder OnePlus 7 Pro deg igjen og den har både fått større batterikapasitet og raskere lading enn tidligere. Takket være støtte for OnePlus Warp Charge 30 som er en 5 V / 6 A-hurtigladingsteknologi så lades 7 Pro opp 38% raskere enn sin forgjenger. Batterikapasiteten ligger på 4000 mAh sammenlignet med tidligere 3700 mAh.

En av de store fordelene med Warp Charge 30 er at mobilen holder en konstant temperatur selv om du bruker din OnePlus 7 Pro intensivt under ladingen. Uansett om du er midt i ett intensivt spill eller en langfilm så kommer ikke OnePlus 7 Pro til å verken produsere overflødig varme eller redusere ladehastigheten.

Game On

Gaming Mode har blitt forbedret med nye funksjoner for å forbedre din spillopplevelse ytterligere et nivå med OnePlus 7 Pro. De nye funksjonene forbedrer grafikken for lyse og mørke farger som vises og gir bedre haptisk tilkobling for spill som støtter det.Selv kjølesystemet i OnePlus 7 Pro er oppdatert med vannkjøling. Mobilen holdes avkjølt under intensivt bruk over lengre perioder uten at ytelsen påvirkes.

OxygenOS

OxygenOS er blitt designet for å forbedre Android's kjernefunksjoner med brukervennlige funksjoner og optimeringer uten å ødelegge grunnrammen til Android. I OnePlus 7 Pro baseres OxygenOS på Android 9 Pie med optimering først og fremst på ytelse og hastighet. Bloatware og unødvendige tilleggsapper inngår aldri.

I forpakningen

 • OnePlus 7 Pro
 • Warp Charge 30 strømadapter
 • Warp Type-C-kabel (støtter USB 2.0)
 • Skjermbeskyttelse (allerede montert)
 • Transparent mobildeksel
 • SIM-kortplass åpner
 • Hurtigstart guide, sikkerhetsinformasjon, velkomstbrev, LOGO-klistremerke
1007767 OnePlus OnePlus 7 Pro Almond 8GB+256GB 5011100647 Med OnePlus 7 Pro handler alt om hurtighet. Denne mobiltelefonen er utviklet og laget for å være rask og "smooth" uansett hva du gjør eller hvor lenge du bruker den av gangen. Fra responstid på skjermen, surfing på Internett til tyngre spill, fra oppstart og bytte mellom applikasjoner til batteritid og lading så går alt sammen lynraskt og gir deg en fantastisk opplevelse. OnePlus 7 Pro er akkurat som en mobiltelefon skal være, bare enda bedre. Topptestet OnePlus 7 Pro har allerede blitt utrolig godt mottatt av norsk presse. Her er et utvalg med synspunkter fra de som har testet mobiltelefonen. Les hele testen ved å trykke på bildet til ønsket test. 9 av 10 hos Tek.no "OnePlus 7 Pro har for alvor tatt steget opp i toppklassen." Anbefalt av dinside.no "Aldri har vi sett så høy opplevd ytelse på en telefon." 9 av 10 hos digi.no "Knøttlille Oneplus vil konkurrere med toppmobilene, og vår test viser at har noe å fare med. Spesielt på pris." *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Møt OnePlus 7 Pro OnePlus er den nye ettertraktede kinesiske produsenten som produserer anerkjente Android-smarttelefoner med spesifikasjoner som er tilsvarende konkurrentenes toppmodeller, men til en lavere pris. De har utviklet seg enormt raskt og blitt umåtelig populære med forgjengeren sin og nå kan de stolt presentere sitt nyeste tilskudd i 7-serien som kommer i to versjoner: OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro.  Sann fullskjerm for ubrutt bildeopplevelse Endelig en mobiltelefon med skjerm over hele framsiden. Ingen store paneler, rammer, sensorhake eller en liten "notch" eller leppe. Bare en høyoppløst, Fluid AMOLED-skjerm med 90 Hz oppdateringshastighet som leverer en uavbrutt og fantastisk bildeopplevelse selv under grafisk krevende spill og høyoppløste filmer - helt uten forstyrrelser fra frontkameraet eller sensorer. OnePlus 7 Pro har en tommestørrelse på 6,67 og en QHD+-oppløsning på 3120 x 1440 piksler og en pikseltetthet på høye 516 ppi. Et spesielt strømmodus filtrerer dessuten bort blått lys som kan være skadelig for øynene og OnePlus har lykkes i å senke den laveste lysstyrken til bare 0,27 nits. Det resulterer i bedre komfort for øynene dine og beskytter dem når det er helt mørkt rundt deg. Never Settle OnePlus arbeider etter mottoet "Never Settle" hvilket innebærer at man ikke skal nøye seg med noe annet enn det absolutt beste. OnePlus 7 Pro kombinerer maskinvare av høy kvalitet, kraftig teknologi og smart programvare for å gi deg den beste og raskeste mobilopplevelsen noensinne. OnePlus 7 Pro kjøres med Qualcomm Snapdragon 855 og 8 GB RAM-minne for å gi deg den raskeste og mest naturlige opplevelsen du kan tenke deg. Snapdragon 855 er 45% raskere og forbruker 20% mindre batteri enn tidligere Qualcomm Snapdragon 845. Den smarte funksjonen RAM Boost lærer seg dine brukervaner og fordeler tilgjengelig RAM til minne-intensive applikasjoner før du  i det hele tatt har åpnet dem. Resultatet er enda raskere oppstart av applikasjoner og bytte mellom dem. Noe minnekortplass finnes ikke i mobiltelefonen da OnePlus ikke vil risikere at et dårlig minnekort skal redusere din mobilopplevelse - og med hele 256 GB intern lagringskapasitet så kommer du uansett ikke til å trenge det. OnePlus 7 Pro har plass til mengder av apper, bilder og filmer. Tre kameraer med zoom og vidvinkel Fra 17 til 78 mm - kameraet i OnePlus 7 Pro gir deg et bredt spekter av brennvidde med sitt trippelkamera oppsett. Mobilens tre kameralinser er fordelt på et høyoppløst hovedkamera, en telefoto-linse med 3x optisk zoom og en ultravidvinkellinse. OnePlus har gjort sitt ytterste for å produsere et kamera som møter alle brukernes behov og krav når det kommer til å ta fantastiske bilder under alle forhold. Hovedkameraet har en 1/2" bildesensor med 1,6 μm store piksler, en skreddersydd linse med 7 element samt en blender på f/1.7. For stødige filmer og skarpere bilder har den blitt laget med både optisk (OIS) og elektronisk (EIS) bildestabilisering. Telefoto-linsen har en brennvidde på 78 mm som lar deg kommer tre ganger nærmere motivet ditt uten å redusere bildekvaliteten. Dette kameraet hjelper deg med å få enda penere portrettbilder med blurete bakgrunn som gir mer dybde i bildene dine. Bildesensoren bak dette kameraet har en pikselstørrelse på 1 μm og en blender på f/2.4. Det tredje kameraet har en sensor på 16 megapiksler og en 117° vidvinkellinse. Å velge dette kameraet er som å ta et gigantisk skritt bakover, uten å få med eventuelle forstyrrende objekter som finnes ved siden av deg. Kameraet får med mer i bildet og kommer til å forbedre den vakre utsikten likeså som å få med hele selskapet eller hendelsesforløpet i bildet. Kameraet tilbyr en blender på f/2.2 så bildene dine får ett stort lysinnslipp med veldig mye detaljer. UltraShot Utenom selve maskinvaren i kameraet så jobber selv programvaren i OnePlus 7 Pro for å gi deg så bra bilder som mulig. OnePlus UltraShot er en skreddersydd algoritme som gir skarpere bilder og bedre dynamisk omfang gjennom HDR+ og Super Resolution.HDR+ styrer eksponeringstiden for hvert bildepunkt og samler inn fire ganger mer detaljer enn tidligere og gir skarpe bilder i høy kvalitet. Super Resolution samler inn viktig informasjon fra flere bilder og med en spesiell algoritme kombinerer bildene for et enda mer detaljrikt bilde. Eksempelbildet er tatt med OnePlus 7 Pro. Popup-kamera Så hvor er frontkameraet om den ikke finnes i skjermen? Det er gjemt i et smart popup-kamera som kommer opp av mobilens øvre del så fort du velger å bruke det fremovervendte kameraet. Ta selfies med en oppløsning på 16 megapiksler i nesten alle lysforhold takket være blenderen på f/2.0. Popup-kameraets heis-funksjon har blitt testet over 300 000 ganger, hvilket betyr at kameraet kan åpnes 150 ganger om dagen i over 5 år. Er du redd for at popup-kameraet skal skades om du mister mobilen kan du føle deg trygg side mobilen har både akselerometer og gyroskopsensor. Det gjør at popup-kameraet automatisk kjøres ned på under en brøkdel av et sekund når mobiltelefonen befinner seg i fritt fall, for å beskytte det mot ytre skader. Enda raskere opplåsing  OnePlus 6T var en av de første mobiltelefonene som presenterte fingeravtrykksensor i skjermen. Nå har OnePlus forbedret teknologien ytterligere med en 3-elementslinse og større sensor. I kombinasjon med nye algoritmer og bedre maskinvare har OnePlus 7 Pro nå enda raskere og mer nøyaktig opplåsing enn tidligere. Warp Charge 30 En del i mobiltelefoner som har blitt viktigere er batteritid og lading. Selv ikke her holder OnePlus 7 Pro deg igjen og den har både fått større batterikapasitet og raskere lading enn tidligere. Takket være støtte for OnePlus Warp Charge 30 som er en 5 V / 6 A-hurtigladingsteknologi så lades 7 Pro opp 38% raskere enn sin forgjenger. Batterikapasiteten ligger på 4000 mAh sammenlignet med tidligere 3700 mAh. En av de store fordelene med Warp Charge 30 er at mobilen holder en konstant temperatur selv om du bruker din OnePlus 7 Pro intensivt under ladingen. Uansett om du er midt i ett intensivt spill eller en langfilm så kommer ikke OnePlus 7 Pro til å verken produsere overflødig varme eller redusere ladehastigheten. Game On Gaming Mode har blitt forbedret med nye funksjoner for å forbedre din spillopplevelse ytterligere et nivå med OnePlus 7 Pro. De nye funksjonene forbedrer grafikken for lyse og mørke farger som vises og gir bedre haptisk tilkobling for spill som støtter det.Selv kjølesystemet i OnePlus 7 Pro er oppdatert med vannkjøling. Mobilen holdes avkjølt under intensivt bruk over lengre perioder uten at ytelsen påvirkes. OxygenOS OxygenOS er blitt designet for å forbedre Android's kjernefunksjoner med brukervennlige funksjoner og optimeringer uten å ødelegge grunnrammen til Android. I OnePlus 7 Pro baseres OxygenOS på Android 9 Pie med optimering først og fremst på ytelse og hastighet. Bloatware og unødvendige tilleggsapper inngår aldri. I forpakningen OnePlus 7 ProWarp Charge 30 strømadapterWarp Type-C-kabel (støtter USB 2.0)Skjermbeskyttelse (allerede montert)Transparent mobildekselSIM-kortplass åpnerHurtigstart guide, sikkerhetsinformasjon, velkomstbrev, LOGO-klistremerke Mobil og nettbrett 6890 NOK 6890 NewCondition Discontinued
 1. Kampanjer
 2. Tilbake til virkeligheten
 3. Skolestart
 4. Mobil og nettbrett