Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs frihet med imponerende lyd!

Audio Technica ATH-SR5BT - Black

  Art.nr: 239388
  • Bluetooth med NFC
  • 45 mm drivere
  • Opp til 38 timer spilletid
  • Memory-foam øreputer

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Audio Technica ATH-SR5BT


Trådløs frihet med imponerende lyd!

 ATH-SR5BT fra Audio Technica vil gi deg alt du ønsker fra en trådløs on-ear hodetelefon. Med kjapp og enkel Bluetooth-tilkobling(NFC) og en komfort som slår det meste får du en hodetelefon som både låter helt fantastisk og som allikevel ser bra ut og sitter som støpt på hodet ditt. Øreputene av memory-foam tilpasser seg ørene dine slik at lyd og komfort alltid er av høyeste prioritet.  

Bluetooth med NFC

ATH-SR5BT er utrustet med Bluetooth 4.1 som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Med NFC-funksjonen går det enda kjappere og enklere å tilkoble hodetelefonene til smarttelefonen din.

45mm drivere

Hos ATH-SR5BT finner man nye kraftige 45mm drivere som vil gi deg optimal lydkvalitet uansett om du sitter hjemme i sofaen, sitter på bussen, eller når du er ute og går. ATH-SR5BT leverer en kraftig, klar og nøytral lyd som passer alle musikksjangre og vil gi deg timesvis med gode lytteropplevelser.

Batteri og tilbehør

Det oppladbare batteriet har opp til ca 38 timer brukstid ved musikkavspilling og taletid. Og skulle det skje at strømmen går ut, kan du bruke den medfølgende 3,5 mm aux-kabel for å spille passivt som en tradisjonell hodetelefon med kabel. Pakken inkluderer også en micro USB-kabel for lading samt en oppbevaringspose som beskytter hodetelefonene.

Audio Technica Audio Technica ATH-SR5BT - Black ATH-SR5BT BK Audio Technica ATH-SR5BT Trådløs frihet med imponerende lyd! ATH-SR5BT fra Audio Technica vil gi deg alt du ønsker fra en trådløs on-ear hodetelefon. Med kjapp og enkel Bluetooth-tilkobling(NFC) og en komfort som slår det meste får du en hodetelefon som både låter helt fantastisk og som allikevel ser bra ut og sitter som støpt på hodet ditt. Øreputene av memory-foam tilpasser seg ørene dine slik at lyd og komfort alltid er av høyeste prioritet.   Bluetooth med NFC ATH-SR5BT er utrustet med Bluetooth 4.1 som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Med NFC-funksjonen går det enda kjappere og enklere å tilkoble hodetelefonene til smarttelefonen din. 45mm drivere Hos ATH-SR5BT finner man nye kraftige 45mm drivere som vil gi deg optimal lydkvalitet uansett om du sitter hjemme i sofaen, sitter på bussen, eller når du er ute og går. ATH-SR5BT leverer en kraftig, klar og nøytral lyd som passer alle musikksjangre og vil gi deg timesvis med gode lytteropplevelser. Batteri og tilbehør Det oppladbare batteriet har opp til ca 38 timer brukstid ved musikkavspilling og taletid. Og skulle det skje at strømmen går ut, kan du bruke den medfølgende 3,5 mm aux-kabel for å spille passivt som en tradisjonell hodetelefon med kabel. Pakken inkluderer også en micro USB-kabel for lading samt en oppbevaringspose som beskytter hodetelefonene. Lukkede 990 NOK 990 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Lukkede