Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Apple MacBook 12" med Intel Core m3 og 256 GB SSD

Apple MacBook 12" MNYH2H/A

  Art.nr: 245686
 • Lyssterk Retina-skjerm
 • Tokjerners Intel® Core™ m3
 • Lynrask 256 GB SSD
 • 8 GB LPDDR3-minne
 • Intel® HD Graphics 615

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

MacBook leverer mer ytelse i Apples letteste og tynneste bærbare Mac noensinne. MacBook er full av gode ideer i et forsvinnende lite format. Den har nye syvende generasjon Intel Core-prosessor, 12" Retina-skjerm, ¹ et tastatur i full størrelse, berøringsfølsom styreflate, allsidig USB-C-port og et batteri som varer hele dagen².

 • Tokjerners Intel® Core™ m3
 • Intel® HD Graphics 615
 • Lynrask SSD-lagring
 • 8 GB minne
 • USB-C-port
 • Opp til 10 timers batteritid²
 • Wifi med 802,11ac
 • Force Touch-styreflate
 • Finnes i rosegull, gull, grå og sølv

¹Skjermstørrelsen måles diagonalt.²Batteritiden varierer av innstillinger og bruk. Se www.apple.com/no/batteries for mer informasjon.TM og © 2017 Apple Inc. Alle rettigheter reservert.

Fullstendig teknisk informasjon finnes på www.apple.com/no/macbook/specs.

Anbefalt produkt

"Apple har nok en gang lansert en maskin med overbevisende kvaliteter, og derfor får nye Macbook en soleklar femmer og medfølgende Anbefalt-stempel fra oss i Dinside. Maskinvaren er veldreid og kvalitetsfølelsen er på høyde med det aller beste vi har sett på tidligere."
Les hele testen her


Apple TV+ følger med*

Ett års abonnement på Apple TV+ følger med når du kjøper en Apple-enhet. Se originalprogrammer og -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

*Kr 59 per måned etter prøveperioden. Ett abonnement per Familiedeling-gruppe. Tilbudet er gyldig i tre måneder etter enheten aktiveres. Abonnementet fornyes automatisk til det kanselleres. Les fullstendige betingelser og andre vilkår her.


Apple TV+ følger med*

Ett års abonnement på Apple TV+ følger med når du kjøper en Apple-enhet. Se originalprogrammer og -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

*Kr 59 per måned etter prøveperioden. Ett abonnement per Familiedeling-gruppe. Tilbudet er gyldig i tre måneder etter enheten aktiveres. Abonnementet fornyes automatisk til det kanselleres.
Les fullstendige betingelser og andre vilkår her.

245686 245686 Apple Apple MacBook 12" MNYH2H/A MNYH2H/A MacBook leverer mer ytelse i Apples letteste og tynneste bærbare Mac noensinne. MacBook er full av gode ideer i et forsvinnende lite format. Den har nye syvende generasjon Intel Core-prosessor, 12" Retina-skjerm, ¹ et tastatur i full størrelse, berøringsfølsom styreflate, allsidig USB-C-port og et batteri som varer hele dagen². Tokjerners Intel® Core™ m3Intel® HD Graphics 615Lynrask SSD-lagring8 GB minneUSB-C-portOpp til 10 timers batteritid²Wifi med 802,11acForce Touch-styreflateFinnes i rosegull, gull, grå og sølv ¹Skjermstørrelsen måles diagonalt.²Batteritiden varierer av innstillinger og bruk. Se www.apple.com/no/batteries for mer informasjon.TM og © 2017 Apple Inc. Alle rettigheter reservert. Fullstendig teknisk informasjon finnes på www.apple.com/no/macbook/specs. Anbefalt produkt "Apple har nok en gang lansert en maskin med overbevisende kvaliteter, og derfor får nye Macbook en soleklar femmer og medfølgende Anbefalt-stempel fra oss i Dinside. Maskinvaren er veldreid og kvalitetsfølelsen er på høyde med det aller beste vi har sett på tidligere."Les hele testen her Ukategoriserte produkter 7990 NOK 7990 NewCondition Discontinued
 1. Ukategoriserte produkter