Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vanntett LG-mobil med fokus på kamera, lyd og skjerm

LG G7 ThinQ New Aurora Black

  Art.nr: 1003746
  • 6,1" QHD+ FullVision-skjerm
  • AI-kamera med dobbel 16 MP-sensor
  • Trådløs lading
  • Snapdragon™ 845 + 4 GB RAM
  • Kraftig lyd
  • Maks 2 stk. per kunde

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

LG G7 ThinQ er LG's nye flaggskip som har fått noe ekstra av alt. Vakker å se på, behagelig å holde i og med en smart kraftpakke på innsiden. Utenom å være utstyrt med den siste Snapdragon-prosessoren, dobbel kameralinse på baksiden og Boombox-høyttaler så er telefonen vanntett, støtter trådløs lading og kommer til å hjelpe deg i din hverdag med Google Assistant. Mobiltelefonen leveres med Android 8 med planlagt oppdatering til Android 9 når den kommer. LG G7 tilbyr kort og godt bilde, lyd og ytelse av høyeste klasse.

Robust design

ikke la det elegante og sofistikerte designet lure deg. Kantene består av børstet metall som kompletteres med Gorilla Glass 5. Sømløse linjer, myke hjørner og glass på både fram og bakside er fortsatt LG G7 fukt og vanntett(IP68) og og til og med godkjent etter MIL-STD-810G. Dette innebærer at den tåler å senkes ned vann ned til 1,5 meter i opp til 30 minutter, og at den er testet og godkjent for å fungere i ved høyt lufttrykk, fukt, regn, sterk solskinn og i varierende temperaturer. 

Stor og høyoppløst Super Bright-skjerm

Skjermen lyser opp din verden med sine 6,1" 1440p i 19,5:9-bildeformat som dekker over 82% av telefonens front. Ekstra mange hvite piksler på skjermen gjør den ekstra lyssterk med fantastisk bildeskarphet samtidig som batteriets effektivitet optimaliseres. Via en spesiell boost-modus kan du tilfeldig justere opp lysstyrken til hele 1000 cd/m² som gir en utrolig lyssterkt skjermbilde som er tiltenkt å brukes i sterk solskinn. Skjermen justeres automatisk til mer dempet belysning etter ett par minutter for å spare strøm.

Akkurat som de fleste andre flaggskipmobiler så strekker skjermen seg enda nærmere kantene som resulterer i minimale rammer og en sensorleppe på toppen. Takket være det enda større bildeformatet 19,5:9 kommer ikke leppen å komme i veien for apper, spill eller filmer som vises i fullskjermmodus, men den ligger ved siden av plassen som brukes til ikoner. Om man vil kan man også velge å å skjule leppen med å gjøre toppen helt svart.

Dobbel kameralinse med vidvinkel

De doble kameralinsene på baksiden er på 16 megapiksler hver, og har ulik brennvidde for å gi deg mulighet for mer normalt synsfelt og mer vidvinkel. Den primære linsen har en lyssterk blender på ƒ/1.6 som slipper inn mye lys, har optisk bildestabilisering og autofokus. Vidvinkellinsen har en blender på ƒ/1.9 og passer perfekt til å bruke til storslagne landskaps- eller bybilder såvel som til et gruppebilde. Du bytter enkelt mellom de ulike brennviddene i LG's egen kameraapp.

LG Super Bright-kamera lar deg fotografere døgnet rundt takket være automatisk justering av lysstyrken. Kameraet er smart nok til å selv merke når det er mørkt og justerer lysstyrken slik at du kan oppnå det beste resultatet fra hvert øyeblikk. Frontkameraet gir deg gode selfies med 8 megapikslers oppløsning. 

Portrettmodus

Ta kunstneriske bilder eller selvportrett som fokuserer på motivet og gjør bakgrunnen uklar for en fantastisk effekt. Alt skjer direkte eller etter at bildene er tatt.

Bruk kamera som filmkamera

Film spilles inn i opp til 4K 2160p @30 fps som sammen med den optiske bildestabiliseringen lar deg filme lekre og følsomme videoklipp med din mobiltelefon. G7 har også fått arva den profesjonelle zoom-kontroll funksjonen fra LG V30 der du kan klikke hvor du vil på skjermen og la kameraappen skape en effektfull inn eller ut-zooming, jevnt og følsomt. Juster enkelt hastigheten på zoomingen for å skape den effekten du vil ha.

AI Cam

AI Cam-modus gir deg et ekstra øye til fotograferingsøyeblikket. Den kunstige intelligensen i kameraet analyserer motivet ditt og plasserer det i et av de 19 ulike bildemodusene, eksempler på dette kan være barn, landskap, by eller soloppgang. Deretter gir den enkle anbefalinger om hvordan du forbedrer bildet ditt.

Til og med etter at du har tatt bildene gjør LG G7 det lettere for deg. Bildene dine analyseres og tagges for å kunne sorteres inn i ulike album og legges i ditt bildegalleri som gjør alt raskere og enklere for deg i etterkant.

Trådløs lading

En stor fordel ved å lage telefonens bakside av glass og ikke metall er muligheten for å lade trådløst. LG G7 ThinQ støtter trådløs lading via Qi-teknologien. Bare plasser telefonen på laderen (selges separat) og nyt enkelheten av å droppe alle ledninger og bare legge telefonen på laderen med en hånd. Ved kablet lading har telefonen støtte for QuickCharge 3.0 via USB-C. Batterikapasiteten ligger på 3000 mAh.

Boombox-høyttaler og DTS: X surroundlyd

Hev volumet og bli overrasket av trykket i lyden. G7 ThinQ har et innebygd resonanskammer for å forsterke bassen og levere kraftig lyd av så høy kvalitet som du ikke har hørt fra en mobiltelefon tidligere.

Når du vil holde lyden for deg selv med hodetelefoner kan du oppleve DTS: X 3D 7.1-kanals simulert surroundlyd som gir en ny virkelighetsopplevelse til film eller musikk. LG G7 gir høyere og mer volum, forbedrer bassen og ekspanderer lydbildet. Mobiltelefonen tilbyr deg også en personlig equalizer slik at du kan tilpasse lyden etter dine ønskemål.

Lås opp telefonen med finger, stemme eller ansikt

Sentralt plassert under kameraet på baksiden av telefonen sitter en fingeravtrykkleser slik at du kjapt og enkelt kan låse opp telefonen din ditt eget fingeravtrykk. LG G7 støtter også både stemme og ansikts-gjenkjenning som alternativer til å låse opp telefonen.

Kort vei til Google Assistant 

På siden av LG G7 ThinQ sitter en direktetast til Google Assistant slik at du kjapt kan få tilgang til personlige assistent med bare et tastetrykk. Et trykk så kommer du til Google Assistant, dobbelklikk starter Google Lens og et langt tastetrykk aktiverer Google Assistant Walkie Talkie. 

Google Assistant kan hjelpa deg med utrolig mange ting i hverdagen, alt fra å sende en tekstmelding og få aktuelle vær-prognoser opplest for deg til å tenne belysningen i hjemmet ditt med kompatibelt utstyr. 

Har du inte telefonen i hånden eller mulighet til å trykke på tasten så kan du til og med aktivere Google Assistent gjennom å si "Hey Google" og prate til telefonen. Takket være LG's Super Far Field-stemmeidentifisering kommer G7 til å høre og gjenkjenne stemmen din og fra lang avstand(sammenlignet med G6). G7 hører deg selv i miljøer med mye bakgrunnstøy som i bilen eller på byen.

Google Lens er Googles smarte visuelle assistent som via kameraet kan fortelle deg hva den ser. Alt fra å fortelle hvilken type av blomst du fotograferer til å gi deg anbefalinger på en restaurant.

Google Assistant er for øyeblikket ikke tilgjengelig med norsk språk. For å bruke denne funksjonen nå så må du snakke engelsk til telefonen din. Ryktene sier at norsk språk vil være tilgjengelig i nær fremtid.

LG LG G7 ThinQ New Aurora Black LMG710EM.ANEUBK LG G7 ThinQ er LG's nye flaggskip som har fått noe ekstra av alt. Vakker å se på, behagelig å holde i og med en smart kraftpakke på innsiden. Utenom å være utstyrt med den siste Snapdragon-prosessoren, dobbel kameralinse på baksiden og Boombox-høyttaler så er telefonen vanntett, støtter trådløs lading og kommer til å hjelpe deg i din hverdag med Google Assistant. Mobiltelefonen leveres med Android 8 med planlagt oppdatering til Android 9 når den kommer. LG G7 tilbyr kort og godt bilde, lyd og ytelse av høyeste klasse. Robust design ikke la det elegante og sofistikerte designet lure deg. Kantene består av børstet metall som kompletteres med Gorilla Glass 5. Sømløse linjer, myke hjørner og glass på både fram og bakside er fortsatt LG G7 fukt og vanntett(IP68) og og til og med godkjent etter MIL-STD-810G. Dette innebærer at den tåler å senkes ned vann ned til 1,5 meter i opp til 30 minutter, og at den er testet og godkjent for å fungere i ved høyt lufttrykk, fukt, regn, sterk solskinn og i varierende temperaturer.  Stor og høyoppløst Super Bright-skjerm Skjermen lyser opp din verden med sine 6,1" 1440p i 19,5:9-bildeformat som dekker over 82% av telefonens front. Ekstra mange hvite piksler på skjermen gjør den ekstra lyssterk med fantastisk bildeskarphet samtidig som batteriets effektivitet optimaliseres. Via en spesiell boost-modus kan du tilfeldig justere opp lysstyrken til hele 1000 cd/m² som gir en utrolig lyssterkt skjermbilde som er tiltenkt å brukes i sterk solskinn. Skjermen justeres automatisk til mer dempet belysning etter ett par minutter for å spare strøm. Akkurat som de fleste andre flaggskipmobiler så strekker skjermen seg enda nærmere kantene som resulterer i minimale rammer og en sensorleppe på toppen. Takket være det enda større bildeformatet 19,5:9 kommer ikke leppen å komme i veien for apper, spill eller filmer som vises i fullskjermmodus, men den ligger ved siden av plassen som brukes til ikoner. Om man vil kan man også velge å å skjule leppen med å gjøre toppen helt svart. Dobbel kameralinse med vidvinkel De doble kameralinsene på baksiden er på 16 megapiksler hver, og har ulik brennvidde for å gi deg mulighet for mer normalt synsfelt og mer vidvinkel. Den primære linsen har en lyssterk blender på ƒ/1.6 som slipper inn mye lys, har optisk bildestabilisering og autofokus. Vidvinkellinsen har en blender på ƒ/1.9 og passer perfekt til å bruke til storslagne landskaps- eller bybilder såvel som til et gruppebilde. Du bytter enkelt mellom de ulike brennviddene i LG's egen kameraapp. LG Super Bright-kamera lar deg fotografere døgnet rundt takket være automatisk justering av lysstyrken. Kameraet er smart nok til å selv merke når det er mørkt og justerer lysstyrken slik at du kan oppnå det beste resultatet fra hvert øyeblikk. Frontkameraet gir deg gode selfies med 8 megapikslers oppløsning.  Portrettmodus Ta kunstneriske bilder eller selvportrett som fokuserer på motivet og gjør bakgrunnen uklar for en fantastisk effekt. Alt skjer direkte eller etter at bildene er tatt. Bruk kamera som filmkamera Film spilles inn i opp til 4K 2160p @30 fps som sammen med den optiske bildestabiliseringen lar deg filme lekre og følsomme videoklipp med din mobiltelefon. G7 har også fått arva den profesjonelle zoom-kontroll funksjonen fra LG V30 der du kan klikke hvor du vil på skjermen og la kameraappen skape en effektfull inn eller ut-zooming, jevnt og følsomt. Juster enkelt hastigheten på zoomingen for å skape den effekten du vil ha. AI Cam AI Cam-modus gir deg et ekstra øye til fotograferingsøyeblikket. Den kunstige intelligensen i kameraet analyserer motivet ditt og plasserer det i et av de 19 ulike bildemodusene, eksempler på dette kan være barn, landskap, by eller soloppgang. Deretter gir den enkle anbefalinger om hvordan du forbedrer bildet ditt. Til og med etter at du har tatt bildene gjør LG G7 det lettere for deg. Bildene dine analyseres og tagges for å kunne sorteres inn i ulike album og legges i ditt bildegalleri som gjør alt raskere og enklere for deg i etterkant. Trådløs lading En stor fordel ved å lage telefonens bakside av glass og ikke metall er muligheten for å lade trådløst. LG G7 ThinQ støtter trådløs lading via Qi-teknologien. Bare plasser telefonen på laderen (selges separat) og nyt enkelheten av å droppe alle ledninger og bare legge telefonen på laderen med en hånd. Ved kablet lading har telefonen støtte for QuickCharge 3.0 via USB-C. Batterikapasiteten ligger på 3000 mAh. Boombox-høyttaler og DTS: X surroundlyd Hev volumet og bli overrasket av trykket i lyden. G7 ThinQ har et innebygd resonanskammer for å forsterke bassen og levere kraftig lyd av så høy kvalitet som du ikke har hørt fra en mobiltelefon tidligere. Når du vil holde lyden for deg selv med hodetelefoner kan du oppleve DTS: X 3D 7.1-kanals simulert surroundlyd som gir en ny virkelighetsopplevelse til film eller musikk. LG G7 gir høyere og mer volum, forbedrer bassen og ekspanderer lydbildet. Mobiltelefonen tilbyr deg også en personlig equalizer slik at du kan tilpasse lyden etter dine ønskemål. Lås opp telefonen med finger, stemme eller ansikt Sentralt plassert under kameraet på baksiden av telefonen sitter en fingeravtrykkleser slik at du kjapt og enkelt kan låse opp telefonen din ditt eget fingeravtrykk. LG G7 støtter også både stemme og ansikts-gjenkjenning som alternativer til å låse opp telefonen. Kort vei til Google Assistant  På siden av LG G7 ThinQ sitter en direktetast til Google Assistant slik at du kjapt kan få tilgang til personlige assistent med bare et tastetrykk. Et trykk så kommer du til Google Assistant, dobbelklikk starter Google Lens og et langt tastetrykk aktiverer Google Assistant Walkie Talkie.  Google Assistant kan hjelpa deg med utrolig mange ting i hverdagen, alt fra å sende en tekstmelding og få aktuelle vær-prognoser opplest for deg til å tenne belysningen i hjemmet ditt med kompatibelt utstyr.  Har du inte telefonen i hånden eller mulighet til å trykke på tasten så kan du til og med aktivere Google Assistent gjennom å si "Hey Google" og prate til telefonen. Takket være LG's Super Far Field-stemmeidentifisering kommer G7 til å høre og gjenkjenne stemmen din og fra lang avstand(sammenlignet med G6). G7 hører deg selv i miljøer med mye bakgrunnstøy som i bilen eller på byen. Google Lens er Googles smarte visuelle assistent som via kameraet kan fortelle deg hva den ser. Alt fra å fortelle hvilken type av blomst du fotograferer til å gi deg anbefalinger på en restaurant. Google Assistant er for øyeblikket ikke tilgjengelig med norsk språk. For å bruke denne funksjonen nå så må du snakke engelsk til telefonen din. Ryktene sier at norsk språk vil være tilgjengelig i nær fremtid. Ukategoriserte produkter 3190 NOK 3190 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter