Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Moderne gulvhøyttaler med Bluetooth-tilkobling

Audio Pro Addon T20 - Black

  Art.nr: 1002141
  • Innebygd forsterker og en uteffekt på 120 watt
  • Tilkoble også via RCA og TOSLink-tilkoblinger
  • Justerbar bass og diskant
  • Frekvensområde: 32 - 25 000 Hz
  • Fjernkontroll medfølger

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Audio Pro Addon T20

Audio Pro Addon T20 er et par moderne og multifunksjonelle gulvhøyttalere som du enkelt spiller av musikken din eller annen favorittunderholdning med. Tilkoble med kabel eller trådløst via Bluetooth og du får en kraftig og dynamisk lydgjengivelse i stereo med en perfekt kombinasjon av dyp bass og nydelig diskant.

Tilkoble ulike lydkilder og opplev lyd av høy kvalitet

Du kan du enkelt  bruke Addon T20 helt frittstående uten å tilkoble med minimalt med kabler. Du kan tilkoble med for eksempel din Android eller iOS-smarttelefon, nettbrett eller laptop gjennom Bluetooth 4.0. Med støtte for Apt-X-codec kan man streame musikk med enda høyere lydkvalitet og du slipper å tenke på kabler som er tilkoblet overalt og du oppnår større bevegelsesfrihet.

Utover å være trådløs har man fortsatt muligheten til å tilkoble seg til høyttalerne via kabel.Det finnes en vanlige RCA-innganger for mer tradisjonell tilkobling samt to optiske TOSLink-innganger for tilkobling av flere lydkilder som TV eller spillkonsoll. Siden høyttalerne har egen innebygd forsterker trenger du ikke å tenke på å tilkoble disse til enda en enhet. Den totale uteffekten er på 120 Watt. 

Og dersom du vil bygge ut lydsystemet ditt ytterligere med enda kraftigere bass kan du tilkoble en ekstra valgfri subwoofer via høyttalerens dedikerte subwoofer-utgang. Med USB-porten på baksiden av høyttaleren kan du effektivt lade en Android eller iOS-smarttelefon eller nettbrett. Her passer det til og med å tilkoble en Chromecast Audio eller lignende og starte opp streaming av musikk over hjemmenettverket ditt.

Allsidig fjernkontroll

Den medfølgende fjernkontrollen passer på at du kan sitte der du sitter og føre samtale med dine gjester men fortsatt ha full kontroll på lyden og musikken slik at du ikke trenger å reise deg hver gang du vil heve eller senke lydnivået eller bytte låt. Fjernkontrollen kan også brukes til å justere nivået på bass og diskant for å få en mer tilpasset lyd som akkurat du liker best selv. 

Audio Pro Audio Pro Addon T20 - Black 14170 Audio Pro Addon T20 Audio Pro Addon T20 er et par moderne og multifunksjonelle gulvhøyttalere som du enkelt spiller av musikken din eller annen favorittunderholdning med. Tilkoble med kabel eller trådløst via Bluetooth og du får en kraftig og dynamisk lydgjengivelse i stereo med en perfekt kombinasjon av dyp bass og nydelig diskant. Tilkoble ulike lydkilder og opplev lyd av høy kvalitet Du kan du enkelt  bruke Addon T20 helt frittstående uten å tilkoble med minimalt med kabler. Du kan tilkoble med for eksempel din Android eller iOS-smarttelefon, nettbrett eller laptop gjennom Bluetooth 4.0. Med støtte for Apt-X-codec kan man streame musikk med enda høyere lydkvalitet og du slipper å tenke på kabler som er tilkoblet overalt og du oppnår større bevegelsesfrihet. Utover å være trådløs har man fortsatt muligheten til å tilkoble seg til høyttalerne via kabel.Det finnes en vanlige RCA-innganger for mer tradisjonell tilkobling samt to optiske TOSLink-innganger for tilkobling av flere lydkilder som TV eller spillkonsoll. Siden høyttalerne har egen innebygd forsterker trenger du ikke å tenke på å tilkoble disse til enda en enhet. Den totale uteffekten er på 120 Watt.  Og dersom du vil bygge ut lydsystemet ditt ytterligere med enda kraftigere bass kan du tilkoble en ekstra valgfri subwoofer via høyttalerens dedikerte subwoofer-utgang. Med USB-porten på baksiden av høyttaleren kan du effektivt lade en Android eller iOS-smarttelefon eller nettbrett. Her passer det til og med å tilkoble en Chromecast Audio eller lignende og starte opp streaming av musikk over hjemmenettverket ditt. Allsidig fjernkontroll Den medfølgende fjernkontrollen passer på at du kan sitte der du sitter og føre samtale med dine gjester men fortsatt ha full kontroll på lyden og musikken slik at du ikke trenger å reise deg hver gang du vil heve eller senke lydnivået eller bytte låt. Fjernkontrollen kan også brukes til å justere nivået på bass og diskant for å få en mer tilpasset lyd som akkurat du liker best selv.  Bluetooth-høyttaler 3490 NOK 3490 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Bluetooth-høyttaler