Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Møt fremtiden med iPhone X

Apple iPhone X 256GB Silver

  Art.nr: 247694
 • 5,8" Retina HD-skjerm og True Tone
 • Vanntett design i glass og rustfritt stål
 • Dobbel 12 MP-kamera med dobbel OIS
 • Face ID for sikker autorisering
 • Trådløs lading
 • Maks 2 stk. per kunde

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

iPhone X. Du har aldri sett noe liknende. Og den har aldri sett noen som deg.

iPhone X har en omfattende 5,8" Super Retina HD-skjerm med HDR og True Tone (1). Designet med det sterkeste glasset noensinne en Smartphone har hatt og et rustfritt stålbånd av kirurgisk kvalitet. Lades trådløst (2). Står imot vann og støv. (3). Har dobbel 12 MP kamera med dobbel optisk bildestabilisering for flotte bilder og videoer selv i svakt lys. TrueDepth-kamera med portrettmodus for selfies og den nye portrettlyssettingen (4).

Nå kan du bruke ansiktet ditt som passord. Face ID er en sikker ny måte å låse opp og bekrefte på. Drives av A11 Bionic, den smarteste og kraftigste og chipen i en Smartphone noen gang. Det øker opplevelsen med utvidet virkelighet i spill og apper. iPhone X er begynnelsen på en ny epoke for iPhone.

De viktigste funksjonene

 • 5,8 " super Retina HD-skjerm med HDR og True Tone (1)
 • Et design helt i glass og aluminium som står i mot vann og støv (3)
 • Dobbel 12 MP kamera med dobbel OIS, portrettmodus, bærbar og video i 4K (opptil 60 bilder / s) (4)
 • 7 MP med TrueDepth, portrettmodus og portrettlyssetting(4)
 • Touch ID for sikker autentisering 
 • A11 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon
 • Trådløs lading (kompatibel med Qi-ladere) (2) 

Juridisk informasjon

 1. iPhone X har avrundede hjørner med skjermen lagt i en myk kurve over kanten, og disse hjørnene er innenfor et standard rektangel. Målt som et standard rektangel er skjermen 148,6 mm diagonalt (den faktiske synlige skjermflaten er mindre). 
 2. Kompatible trådløse ladeplater selges separat. 
 3. iPhone X ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 i henhold til IEC-standard 60529. Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. Hvordan du rengjør og tørker den, står beskrevet i brukerveiledningen. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske. 
 4. Portrettlys er i betaversjon.

Teknisk informasjon

Fullstendig teknisk information finns på www.apple.com/ 

Apple Apple iPhone X 256GB Silver MQAG2QN/A iPhone X. Du har aldri sett noe liknende. Og den har aldri sett noen som deg. iPhone X har en omfattende 5,8" Super Retina HD-skjerm med HDR og True Tone (1). Designet med det sterkeste glasset noensinne en Smartphone har hatt og et rustfritt stålbånd av kirurgisk kvalitet. Lades trådløst (2). Står imot vann og støv. (3). Har dobbel 12 MP kamera med dobbel optisk bildestabilisering for flotte bilder og videoer selv i svakt lys. TrueDepth-kamera med portrettmodus for selfies og den nye portrettlyssettingen (4). Nå kan du bruke ansiktet ditt som passord. Face ID er en sikker ny måte å låse opp og bekrefte på. Drives av A11 Bionic, den smarteste og kraftigste og chipen i en Smartphone noen gang. Det øker opplevelsen med utvidet virkelighet i spill og apper. iPhone X er begynnelsen på en ny epoke for iPhone. De viktigste funksjonene 5,8 " super Retina HD-skjerm med HDR og True Tone (1)Et design helt i glass og aluminium som står i mot vann og støv (3)Dobbel 12 MP kamera med dobbel OIS, portrettmodus, bærbar og video i 4K (opptil 60 bilder / s) (4)7 MP med TrueDepth, portrettmodus og portrettlyssetting(4)Touch ID for sikker autentisering A11 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefonTrådløs lading (kompatibel med Qi-ladere) (2)  Juridisk informasjon iPhone X har avrundede hjørner med skjermen lagt i en myk kurve over kanten, og disse hjørnene er innenfor et standard rektangel. Målt som et standard rektangel er skjermen 148,6 mm diagonalt (den faktiske synlige skjermflaten er mindre). Kompatible trådløse ladeplater selges separat. iPhone X ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 i henhold til IEC-standard 60529. Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. Hvordan du rengjør og tørker den, står beskrevet i brukerveiledningen. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske. Portrettlys er i betaversjon. Teknisk informasjon Fullstendig teknisk information finns på www.apple.com/  iPhone 11189 NOK 11189 NewCondition Discontinued
 1. Kampanjer
 2. Apple
 3. iPhone