Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Jamie Oliver slitesterk traktørpanne - 26 cm

Tefal Jamie Oliver traktör 26 cm

  Art.nr: 172019
 • Diameter: 26 cm
 • Traktørpanne
 • Ildfast opp til 260°C
 • Rustfritt stål
 • Passer til alle komfyrer

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Jamie Oliver traktørpanne - 26 cm
26 cm traktørpanne i den populære Jamie Oliver-serien. Profesjonell hardt anodisert teknologi for maksimal holdbarhet og en jevn og rask varmefordeling. Rustfritt stål med god holdbarhet, luksuriøse håndtak med silikongrep for komfort - egnet for alle typer komfyrer, også induksjon. Pannen har Tefals kvalitet og er inspirert av den berømte kokken Jamie Oliver.

Jamie Oliver-serien har Prometal pro-belegg med et nytt og enda bedre Top Coat-lag av beste kvalitet. Med dette belegget kan du steke uten noe fett eller med veldig lite uten at noe setter seg fast.

Tefals unike varmeindikator Thermo-Spot® foretller deg når pannen har nådd rett steketemperatur. Før oppvarming er Thermo-Spot®-mønsteret tydelig og når stekepannen har oppnådd rett temperatur (ca 195°C) forsvinner mønsteret.

Siden pannen er utstyrt med slitesterk emalje og non-stick-belegg i 8 lag går det fint å bruke kjøkkenredskaper i metall uten å skade stekepannen. Man bør allikevel unngå kniver, gafler, visper og andre skarpe kjøkkenredskaper. Pannen tåler oppvaskmaskin, men den har en lenger livslengde dersom du vasker den for hånd.

Jamie Oliver-serien fungerer utmerket til alle typer komfyrer og har en aluminiumsbase med en innsats av rustfritt stål som gjør at deg egner seg like godt til induksjonstopper. Pannen er dessuten ovnsikker opp til 260°C.

Egenskaper


 • Diameter: 26 cm
 • Traktørpanne
 • Ovnsikker opp til 260°C
 • Rustfritt stål
 • Non-stick-belegg
 • Tåler oppvaskmaskin
Tefal Tefal Jamie Oliver traktör 26 cm E8943374 Jamie Oliver traktørpanne - 26 cm 26 cm traktørpanne i den populære Jamie Oliver-serien. Profesjonell hardt anodisert teknologi for maksimal holdbarhet og en jevn og rask varmefordeling. Rustfritt stål med god holdbarhet, luksuriøse håndtak med silikongrep for komfort - egnet for alle typer komfyrer, også induksjon. Pannen har Tefals kvalitet og er inspirert av den berømte kokken Jamie Oliver. Jamie Oliver-serien har Prometal pro-belegg med et nytt og enda bedre Top Coat-lag av beste kvalitet. Med dette belegget kan du steke uten noe fett eller med veldig lite uten at noe setter seg fast. Tefals unike varmeindikator Thermo-Spot® foretller deg når pannen har nådd rett steketemperatur. Før oppvarming er Thermo-Spot®-mønsteret tydelig og når stekepannen har oppnådd rett temperatur (ca 195°C) forsvinner mønsteret. Siden pannen er utstyrt med slitesterk emalje og non-stick-belegg i 8 lag går det fint å bruke kjøkkenredskaper i metall uten å skade stekepannen. Man bør allikevel unngå kniver, gafler, visper og andre skarpe kjøkkenredskaper. Pannen tåler oppvaskmaskin, men den har en lenger livslengde dersom du vasker den for hånd. Jamie Oliver-serien fungerer utmerket til alle typer komfyrer og har en aluminiumsbase med en innsats av rustfritt stål som gjør at deg egner seg like godt til induksjonstopper. Pannen er dessuten ovnsikker opp til 260°C. Egenskaper Diameter: 26 cm Traktørpanne Ovnsikker opp til 260°C Rustfritt stål Non-stick-belegg Tåler oppvaskmaskin Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
 1. Ukategoriserte produkter