Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Effektiv og pålitelig foodprosessor

KitchenAid 5KFPM770EWH

  Art.nr: 161548
  • 650 W
  • Arbeidsskål: 2,8 liter
  • Miniskål: 0,95 liter
  • Sitruspresser
  • Boks for tilbehør

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Effektiv og pålitelig foodprosessor
Kitchenaid Artisan 5KFPM770EWH er en pålitelig og effektiv foodprosessor som gjør hverdagens matlaging mye enklere. Med denne foodprosessoren kan du med rett tilbehør kna deig, rive grønnsaker, klippe ferske urter, presse appelsiner eller andre sitrusfrukter.

Med den smarte tilbehørsboksen vet du alltid hvor du har tilbehørene. Du får med en stor arbeidsskål på 2,8 liter inneholder en kokk-skål på 2,4 liter og en miniskål på 0,95 liter. Med ekstra vidt materør blir det enklere å lage maten. Du får dessuten med et mindre materør for mindre ingredienser.

Foodprossesoren Kitchenaid Artisan 5KFPM770EWH leveres med 3 blad/skiver for å skjære og rive samt trådvisp og deigkrok.
KitchenAid KitchenAid 5KFPM770EWH 5KFPM770EWH Effektiv og pålitelig foodprosessorKitchenaid Artisan 5KFPM770EWH er en pålitelig og effektiv foodprosessor som gjør hverdagens matlaging mye enklere. Med denne foodprosessoren kan du med rett tilbehør kna deig, rive grønnsaker, klippe ferske urter, presse appelsiner eller andre sitrusfrukter. Med den smarte tilbehørsboksen vet du alltid hvor du har tilbehørene. Du får med en stor arbeidsskål på 2,8 liter inneholder en kokk-skål på 2,4 liter og en miniskål på 0,95 liter. Med ekstra vidt materør blir det enklere å lage maten. Du får dessuten med et mindre materør for mindre ingredienser. Foodprossesoren Kitchenaid Artisan 5KFPM770EWH leveres med 3 blad/skiver for å skjære og rive samt trådvisp og deigkrok. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter