Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stream media trådløst!

Apple TV (2nd Generation)

  Art.nr: 145279
  • Ekstremt kompakt, hele 80% mindre enn forgjengeren
  • Innebygd trådløst nettverk (802.11a/b/g/n) så du slipper ledningsrot
  • HDMI-utgang for perfekt bilde- og lydkvalitet

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

NB! HDMI-kabel medfølger ikke! Må kjøpes separat

Apple TV 2. generasjon gir mye underholdning, til tross for sitt kompakte design. Den er hele 80% mindre enn forgjengeren, men underholdningsmessig står den ikke tilbake. Det kompakte designet gjør at den får plass på TV-bordet, selv om du har mange enheter stående der.

Apple TV 2. gen. er meget energieffektiv, og holder seg kald under bruk, uten en forstyrrende vifte som kan irritere under de rolige scenene mens du ser på film.

Stream alt du vil se på eller høre til Apple TV 2.gen. Det går enkelt og problemfritt takket være det innebygde trådløse nettverket (802.11a/b/g/n), som også gjør at du slipper å ha kabler liggende rundt i stua.

HD-film og TV-program streames direkte via Internet*, mens bilder og musikk kan streames fra PCen din. Apple TV 2.gen. bruker en kraftig A4-chip, som gjør at du får en perfekt, høyoppløst bildegjengivelse.

Du kommer raskt og enkelt i gang. Bare koble Apple TV 2.gen. til et vegguttak, og koble den til flatskjermen din med en HDMI-kabel.

I tillegg til film* og TV* gir Apple TV 2 generasjon deg tilgang til favorittstedene dine på Internet. Velg blant de beste YouTube-klippene, eller se bilder via Flickr.

Se på- og vis frem de høyoppløste bildene dine på TVen. Du kan laget et slideshow, og velge bakgrunnsmusikk fra iTunes-biblioteket ditt.

Mange har all musikken sin lagret på PCen. Ved å koble Apple TV til hjemmekinosystemet ditt, kan du streame iTunes-biblioteket rett til Apple TV.

* For å leie- og se på film og TV-serier må du ha en amerikansk iTunes-konto og en amerikansk IP-adresse.

NB! Kun engelsk bruksanvisning
Apple Apple TV (2nd Generation) Apple TV 2 gen NB! HDMI-kabel medfølger ikke! Må kjøpes separatApple TV 2. generasjon gir mye underholdning, til tross for sitt kompakte design. Den er hele 80% mindre enn forgjengeren, men underholdningsmessig står den ikke tilbake. Det kompakte designet gjør at den får plass på TV-bordet, selv om du har mange enheter stående der.Apple TV 2. gen. er meget energieffektiv, og holder seg kald under bruk, uten en forstyrrende vifte som kan irritere under de rolige scenene mens du ser på film. Stream alt du vil se på eller høre til Apple TV 2.gen. Det går enkelt og problemfritt takket være det innebygde trådløse nettverket (802.11a/b/g/n), som også gjør at du slipper å ha kabler liggende rundt i stua. HD-film og TV-program streames direkte via Internet*, mens bilder og musikk kan streames fra PCen din. Apple TV 2.gen. bruker en kraftig A4-chip, som gjør at du får en perfekt, høyoppløst bildegjengivelse. Du kommer raskt og enkelt i gang. Bare koble Apple TV 2.gen. til et vegguttak, og koble den til flatskjermen din med en HDMI-kabel. I tillegg til film* og TV* gir Apple TV 2 generasjon deg tilgang til favorittstedene dine på Internet. Velg blant de beste YouTube-klippene, eller se bilder via Flickr. Se på- og vis frem de høyoppløste bildene dine på TVen. Du kan laget et slideshow, og velge bakgrunnsmusikk fra iTunes-biblioteket ditt.Mange har all musikken sin lagret på PCen. Ved å koble Apple TV til hjemmekinosystemet ditt, kan du streame iTunes-biblioteket rett til Apple TV. * For å leie- og se på film og TV-serier må du ha en amerikansk iTunes-konto og en amerikansk IP-adresse. NB! Kun engelsk bruksanvisning Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ukategoriserte produkter