Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lukkede hodetelefoner med Bluetooth og lang batteritid

Sony WH-CH510 - Black

  Art.nr: 1010085
  • Opptil 35 timers batteritid
  • Kompitabel med Siri og Google Assistant
  • 30 mm drivere
  • Innebygget mikrofon
  • Maks 2 stk. per kunde

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Sony WH-CH510 kan du lytte til både musikk og podcasts dagen lang, Med et kompakt og lett design, 30 mm drivere og Bluetooth® får du klar og detaljrik lyd til både togturen og lesestunden.

30 mm driverenhet

Hodetelefonene leverer både kraftig og detaljrik lyd ved hjelp av sine 30 mm store drivere. Her gjengis lyd med dyp bass og klar diskant som gjør at du kan nyte din foretrukne underholdning eller telefonsamtaler i høy kvalitet.

Enklere lytteropplevelse

Bruk knappene på siden for å spille av, stoppe eller bytte låt og justere volumet. Du kan rett og slett la telefonen bli liggende i lomma og fortsatt ha full kontroll over musikk og telefonsamtaler.

Opptil 35 timer batteritid

Med lang battertid kan du lytte til musikk kontinuerlig i nesten to døgn før du behøver å lade. Ved hjelp av den medfølgende USB-C-kabelen kan de enkelt hurtiglades i 10 minutter for få inntil 90 minutter, perfekt dersom du har knapt med tid om morgenen og du behøver litt musikk for å komme i gang. Hodetelefonene behøver kun 4,5 timer med lading for å nå full kapasitet.

Full bevegelsesfrihet med trådløs tilkobling

De trådløse hodetelefonene kobles enkelt til din telefon eller andre smartenheter ved hjelp av Bluetooth. Glem kabler som kun er i veien og nyt fullstendig bevegelsesfrihet uten restriksjoner. Med 10 meter rekkevidde fra tilkoblet enhet, har du god og fast kobling.

Siri og Google Assistant-kompatibel

Ved hjelp av en innebygget mikrofon kan du lett motta anrop når du er på farten, helt uten å bruke telefonen. Med støtte for både iOS- og Androidbaserte taleassistenter kan du også prate med enten Siri eller Google Assistant ved å kun trykke én gang på avspillingsknappen for å få veibeskrivelser, ringe opp venner og annen nyttig informasjon.

1010085 Sony Sony WH-CH510 - Black WHCH510B.CE7 Med Sony WH-CH510 kan du lytte til både musikk og podcasts dagen lang, Med et kompakt og lett design, 30 mm drivere og Bluetooth® får du klar og detaljrik lyd til både togturen og lesestunden. 30 mm driverenhet Hodetelefonene leverer både kraftig og detaljrik lyd ved hjelp av sine 30 mm store drivere. Her gjengis lyd med dyp bass og klar diskant som gjør at du kan nyte din foretrukne underholdning eller telefonsamtaler i høy kvalitet. Enklere lytteropplevelse Bruk knappene på siden for å spille av, stoppe eller bytte låt og justere volumet. Du kan rett og slett la telefonen bli liggende i lomma og fortsatt ha full kontroll over musikk og telefonsamtaler. Opptil 35 timer batteritid Med lang battertid kan du lytte til musikk kontinuerlig i nesten to døgn før du behøver å lade. Ved hjelp av den medfølgende USB-C-kabelen kan de enkelt hurtiglades i 10 minutter for få inntil 90 minutter, perfekt dersom du har knapt med tid om morgenen og du behøver litt musikk for å komme i gang. Hodetelefonene behøver kun 4,5 timer med lading for å nå full kapasitet. Full bevegelsesfrihet med trådløs tilkobling De trådløse hodetelefonene kobles enkelt til din telefon eller andre smartenheter ved hjelp av Bluetooth. Glem kabler som kun er i veien og nyt fullstendig bevegelsesfrihet uten restriksjoner. Med 10 meter rekkevidde fra tilkoblet enhet, har du god og fast kobling. Siri og Google Assistant-kompatibel Ved hjelp av en innebygget mikrofon kan du lett motta anrop når du er på farten, helt uten å bruke telefonen. Med støtte for både iOS- og Androidbaserte taleassistenter kan du også prate med enten Siri eller Google Assistant ved å kun trykke én gang på avspillingsknappen for å få veibeskrivelser, ringe opp venner og annen nyttig informasjon. Ukategoriserte produkter 4,4 10 349 NOK 349 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter