Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Gamingheadset med mikrofon og memory-foam

Corsair Gaming HS50 - Carbon

  Art.nr: 249045
 • Frekvensområde: 100 - 10000 Hz
 • Memory-foam
 • Mikrofon
 • 50 mm element
 • Discord-sertifisert
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

CORSAIR HS50 Stereo Gaming Headset gir god komfort i timer med gameplay med sitt behagelige memory-foam og svingbare ørekklokker. CORSAIR-byggekvaliteten sikrer langsiktig holdbarhet og presisjonsjusterte 50mm neodym-elementer gir overlegen lydkvalitet.

Den optimaliserte fokuserte mikrofonen reduserer omgivende støy for økt talekvalitet, og er helt avtakbare hvis du skal bruke de på reise for musikk, lytte til lydbøker eller ser på filmer. Den har lett tilgjengelig volum og mute-kontroller som lar deg justere volumet eller slå av lyden ved å trykke på en knapp. HS50 er Discord-sertifisert for krystallklar kommunikasjon og god lyd.

Se også

(0 stk)
 • Trådløse gaminghodetelefoner
 • DTS Headphone:X 7.1 Surroundlyd
 • Støyreduserende mikrofon med popfilter

799,-

Corsair Corsair Gaming HS50 - Carbon CA-9011170-EU CORSAIR HS50 Stereo Gaming Headset gir god komfort i timer med gameplay med sitt behagelige memory-foam og svingbare ørekklokker. CORSAIR-byggekvaliteten sikrer langsiktig holdbarhet og presisjonsjusterte 50mm neodym-elementer gir overlegen lydkvalitet.Den optimaliserte fokuserte mikrofonen reduserer omgivende støy for økt talekvalitet, og er helt avtakbare hvis du skal bruke de på reise for musikk, lytte til lydbøker eller ser på filmer. Den har lett tilgjengelig volum og mute-kontroller som lar deg justere volumet eller slå av lyden ved å trykke på en knapp. HS50 er Discord-sertifisert for krystallklar kommunikasjon og god lyd. Headset 599 NOK 599 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Tilbehør
 3. Høyttalere og headset
 4. Headset