Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Vi anbefaler

Kraftig 18 V drill med 2 x 4,0 Ah batterier og koffert

Dewalt DCD780M2

  Art.nr: 198814
 • Kraftig moment på maks 60 Nm
 • Kompakt og lett design
 • 2 stk 18V XR Li-IOn 4,0 Ah batterier
 • Leveres med koffert og lader
2 490,-

Delbetal fra 252,-/mnd. Info

Info
Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Dewalt DCD780M2 - 18V borskrutrekker med 2 stk 4.0 Ah-batterier

DCD780M2 er den senaste generasjonen av 18V XR-drller som benytter seg av en ny XR 4.0 Ah litiumionbatteriteknologi for kraftige prestasjoner til arbeidet du skal gjøre. Enten om det er som amatør eller profesjonell håndverker.  Den har et kompakt og ergonomisk design for enklere bruk over lengre tid og ved trange arbeidsplasser.


To hastigheter og metallgir for lengre drifts og levetid. På denne måten har du en drill med ekstrem kraft du kan alltid stole på. Det finnes 14 momentinnstillinger for å gi deg en optimal presisjon uansett hva jobben er. Drillen har også 13 mm hurtigchuck med automatisk spindellås for raskt og enkelt bytte av tilbehør.

 • Spenning 18 Volt
 • Maks. moment (hardt) 60 Nm
 • Maks. moment (mykt) 23 Nm
 • 0-600/2000 rpm
 • Maks. borekapasitet (tre) 38 mm
 • Maks. borekapasitet (metall) 13 mm
 • 4,0 Ah batteri med statuslampe
 • Vekt 1,84 kg

Ergonomisk design

Den nye og forbedrede designet gir et godt ergonomisk grep om drillen og det blir dermed lettere og mer behagelig å jobbe med den, selv over lengre perioder. Gummigrepet hjelper også til med at drillen ligger såpass godt plassert i hånden og det er mindre sannsynlig at du vil miste den.

Innebygd hvitt LED arbeidslys

I fronten på drillen DSD780M2 sitter det det ett hvitt LED-lys som vil gi deg bedre synlig når du arbeider i områder med dårlig lys. Eksempler på dette kan være under en kjøkkenbenk, i en bod, krypkjeller og lignende. Lyset fokuserer på punktet på tuppen av drillen så du alltid ser der du skal bore eller skru.

Medfølgende tilbehør

Sammen med drillen får du med en smart multilader som i tillegg til å lade batteriet til din DCD780M2 så kan du lade 18V, 14.4V og 10.8V XR slidepack-batterier fra Dewalt som du kanskje allerede har på andre DeWalt-verktøy hjemme.

Kofferten som medfølger er tøff og solid og passer alltid på at din nye drill er sikker både under oppbevaring og transportering. I kofferten får du plass til både drill, ekstra batteri og multilader.

Anbefalt tilbehør

Dewalt Bitsset 32 delar
(0 stk)

199,-

Rawlink 60008 Måttband 5M
(4 stk)

29,-

Se også

(3 stk)
 • 18V
 • 2 stykk 2.0 Ah-batteri
 • Koffert med bor, bits, kniver, målebånd og pipebits medfølger

1 790,-

Dewalt Dewalt DCD780M2 DCD780M2 Dewalt DCD780M2 - 18V borskrutrekker med 2 stk 4.0 Ah-batterier DCD780M2 er den senaste generasjonen av 18V XR-drller som benytter seg av en ny XR 4.0 Ah litiumionbatteriteknologi for kraftige prestasjoner til arbeidet du skal gjøre. Enten om det er som amatør eller profesjonell håndverker.  Den har et kompakt og ergonomisk design for enklere bruk over lengre tid og ved trange arbeidsplasser. To hastigheter og metallgir for lengre drifts og levetid. På denne måten har du en drill med ekstrem kraft du kan alltid stole på. Det finnes 14 momentinnstillinger for å gi deg en optimal presisjon uansett hva jobben er. Drillen har også 13 mm hurtigchuck med automatisk spindellås for raskt og enkelt bytte av tilbehør. Spenning 18 VoltMaks. moment (hardt) 60 NmMaks. moment (mykt) 23 Nm0-600/2000 rpmMaks. borekapasitet (tre) 38 mmMaks. borekapasitet (metall) 13 mm4,0 Ah batteri med statuslampeVekt 1,84 kg Ergonomisk design Den nye og forbedrede designet gir et godt ergonomisk grep om drillen og det blir dermed lettere og mer behagelig å jobbe med den, selv over lengre perioder. Gummigrepet hjelper også til med at drillen ligger såpass godt plassert i hånden og det er mindre sannsynlig at du vil miste den. Innebygd hvitt LED arbeidslys I fronten på drillen DSD780M2 sitter det det ett hvitt LED-lys som vil gi deg bedre synlig når du arbeider i områder med dårlig lys. Eksempler på dette kan være under en kjøkkenbenk, i en bod, krypkjeller og lignende. Lyset fokuserer på punktet på tuppen av drillen så du alltid ser der du skal bore eller skru. Medfølgende tilbehør Sammen med drillen får du med en smart multilader som i tillegg til å lade batteriet til din DCD780M2 så kan du lade 18V, 14.4V og 10.8V XR slidepack-batterier fra Dewalt som du kanskje allerede har på andre DeWalt-verktøy hjemme.Kofferten som medfølger er tøff og solid og passer alltid på at din nye drill er sikker både under oppbevaring og transportering. I kofferten får du plass til både drill, ekstra batteri og multilader. Skrutrekkere 5 15 2490 NOK 2490 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Verktøy
 3. Skrutrekkere