Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kamuflert overvåkningskamera med lang batteritid

Denver WCM-8010

  Art.nr: 1003714
  • Automatisk IR-lys
  • IP65-sertifisert
  • 8 megapiksel kamera
  • MMS-funksjon
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Denver WCM-8010 er et lett villmarkskamera som enkelt kan monteres opp på et tre når man er ute på eventyr, eller sett den i hagen for å overvåke rosebeddet.

Få kontroll på hva som skjer

Utstyrt med 2G/GSM kan man sette inn et SIM-kort i WCM-8010 for å få direkte tilgang til bilder som tas så fort det plukker opp bevegelser på ønsket området. Dersom et dyr eller en person beveger seg foran kameraet, vil det automatisk ta bilde og sende det direkte til telefonen din ved hjelp av MMS.

Kameraet med 108° opptaksområde begynner å ta opp 0,3 sekunder etter oppdaget bevegelse, tar bilder opptil 12 mp og video tas opp i 1080p for å få et klart bilde av hva som skjer på området. Ved hjelp kameraets tre bevegelsesdetektorer kan kameraet fange opp bevegelser på 1 til 25 meters avstand og alle bildefiler kan lagres på et microSD-kort med opptil 32 GB kapasitet (ikke inkludert)

Lang batteritid

WCM-8010 drives av 8 AA-batterier og har med dette en standby-tid på opptil 3 måneder. I tillegg til batteritiden er den også IP65-sertifisert slik at den tåler en regnskur.

IP65-sertifisering

Kameraet kan også ta bilder i mørket og med IP65-sertifiseringen tåler den både varme, kulde, vind og vann. Perfekt dersom du vil ha den i hagen eller på tur i skogen for å overvåke omgivelsene.

Denver Denver WCM-8010 112131130050 Denver WCM-8010 er et lett villmarkskamera som enkelt kan monteres opp på et tre når man er ute på eventyr, eller sett den i hagen for å overvåke rosebeddet. Få kontroll på hva som skjer Utstyrt med 2G/GSM kan man sette inn et SIM-kort i WCM-8010 for å få direkte tilgang til bilder som tas så fort det plukker opp bevegelser på ønsket området. Dersom et dyr eller en person beveger seg foran kameraet, vil det automatisk ta bilde og sende det direkte til telefonen din ved hjelp av MMS.Kameraet med 108° opptaksområde begynner å ta opp 0,3 sekunder etter oppdaget bevegelse, tar bilder opptil 12 mp og video tas opp i 1080p for å få et klart bilde av hva som skjer på området. Ved hjelp kameraets tre bevegelsesdetektorer kan kameraet fange opp bevegelser på 1 til 25 meters avstand og alle bildefiler kan lagres på et microSD-kort med opptil 32 GB kapasitet (ikke inkludert) Lang batteritid WCM-8010 drives av 8 AA-batterier og har med dette en standby-tid på opptil 3 måneder. I tillegg til batteritiden er den også IP65-sertifisert slik at den tåler en regnskur. IP65-sertifisering Kameraet kan også ta bilder i mørket og med IP65-sertifiseringen tåler den både varme, kulde, vind og vann. Perfekt dersom du vil ha den i hagen eller på tur i skogen for å overvåke omgivelsene. Overvåkningskamera 990 NOK 990 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Trygghet og overvåkning
  3. Overvåkningskamera