Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stikkontakt med fire EU-uttak

ON Splitter plug 4-way EU

  Art.nr: 1003904
  • 4-veis stikkontakt
  • Europauttak
  • Perfekt til for eksempel flate lampekontakter
  • Effekt: 3500 W

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

ON Splitter Plug er en enkel og prisgunstig løsning for å gjøre mer plass til flere strømkontakter i hjemmet. Stikkontakten er utrustet med fire stykker euro-uttak, perfekt for flate lampekontakter eller andre kontakter laget for euro-uttak.

Stikkontaktens kompakte design gjør den veldig brukervennlig for eluttak der det er lite med plass. Stikkontakten har en effekt på 3500 W.

1003904 ON ON Splitter plug 4-way EU GES-004 ON Splitter Plug er en enkel og prisgunstig løsning for å gjøre mer plass til flere strømkontakter i hjemmet. Stikkontakten er utrustet med fire stykker euro-uttak, perfekt for flate lampekontakter eller andre kontakter laget for euro-uttak. Stikkontaktens kompakte design gjør den veldig brukervennlig for eluttak der det er lite med plass. Stikkontakten har en effekt på 3500 W. Strømforgrener 19 NOK 19 NewCondition InStock
  1. Hjem & Fritid
  2. Strøm & Installasjon
  3. Strømforgrener