Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stikkontakt med tre uttak

ON Splitter plug 3-way, 1 grounded 2 regular

  Art.nr: 1003903
  • 3-veis stikkontakt
  • Ett jordet uttak
  • To europauttak
  • Effekt: 3500 W
  • Kompakt og plassbesparende design

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

ON Splitter Plug er en enkel og prisgunstig løsning for å gjøre mer plass til flere strømkontakter i hjemmet. Stikkontakten er utrustet med tre stykker uttak fordelt på to europauttak i tillegg til ett jordet uttak. Bruk 3-veis stikkontakten for å øke antall vegguttak i stua eller kanskje for å få muligheten til å koble på de nye lampene på kjøkkenet.

Stikkontaktens kompakte design gjør den veldig brukervennlig for eluttak der det er lite med plass. Stikkontakten har en effekt på 3500 W.

1003903 ON ON Splitter plug 3-way, 1 grounded 2 regular GES-073 ON Splitter Plug er en enkel og prisgunstig løsning for å gjøre mer plass til flere strømkontakter i hjemmet. Stikkontakten er utrustet med tre stykker uttak fordelt på to europauttak i tillegg til ett jordet uttak. Bruk 3-veis stikkontakten for å øke antall vegguttak i stua eller kanskje for å få muligheten til å koble på de nye lampene på kjøkkenet. Stikkontaktens kompakte design gjør den veldig brukervennlig for eluttak der det er lite med plass. Stikkontakten har en effekt på 3500 W. Strømforgrener 19 NOK 19 NewCondition InStock
  1. Hjem & Fritid
  2. Strøm & Installasjon
  3. Strømforgrener