Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stikkontakt med to jordete uttak

ON Splitter plug 2-way, grounded EU

  Art.nr: 1003902
  • 2-veis stikkontakt
  • Jordete uttak
  • Kompakt og plassbesparende design
  • Effekt: 3500 W

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

ON Splitter Plug er en enkel og prisgunstig løsning for å gjøre mer plass til flere strømkontakter i hjemmet. Stikkontakten er utrustet med to stykker jordete uttak, perfekt for å øke antall stikkontakter i stua eller på kjøkkenet for å få muligheten til å koble på flere apparater. 

Stikkontaktens kompakte design gjør den veldig brukervennlig for eluttak der det er lite med plass. Stikkontakten har en effekt på 3500 W.

1003902 ON ON Splitter plug 2-way, grounded EU ODL-EBX-8A ON Splitter Plug er en enkel og prisgunstig løsning for å gjøre mer plass til flere strømkontakter i hjemmet. Stikkontakten er utrustet med to stykker jordete uttak, perfekt for å øke antall stikkontakter i stua eller på kjøkkenet for å få muligheten til å koble på flere apparater.  Stikkontaktens kompakte design gjør den veldig brukervennlig for eluttak der det er lite med plass. Stikkontakten har en effekt på 3500 W. Strømforgrener 19 NOK 19 NewCondition InStock
  1. Hjem & Fritid
  2. Strøm & Installasjon
  3. Strømforgrener