Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Strømforgrener med tre uttak og strømbryter

ON Extension lead 3-way grounded with switch, 3m

  Art.nr: 1003908
  • 3 stk strømuttak
  • Kabellengde: 3 meter
  • Belyst strømbryter
  • Jordet
  • Effekt: 3500 W

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

ON Extension Lead er en praktisk strømforgrener med tre stykker jordete uttak og med en kabellengde på tre meter. Strømforgreneren har en smart, belyst strømbryter der du enkelt kan slå på eller av strømmen til strømforgreneren.

Bruk strømforgreneren for å lage plass til ekstra stikkontakter i hjemmet, perfekt å plassere under skrivebordet, bak TV-en eller for å øke antall stikkontakter på kjøkkenet for å få plass til kaffetraktere og andre kjøkkenmaskiner.

1003908 ON ON Extension lead 3-way grounded with switch, 3m HKX-3C ON Extension Lead er en praktisk strømforgrener med tre stykker jordete uttak og med en kabellengde på tre meter. Strømforgreneren har en smart, belyst strømbryter der du enkelt kan slå på eller av strømmen til strømforgreneren. Bruk strømforgreneren for å lage plass til ekstra stikkontakter i hjemmet, perfekt å plassere under skrivebordet, bak TV-en eller for å øke antall stikkontakter på kjøkkenet for å få plass til kaffetraktere og andre kjøkkenmaskiner. Strømforgrener 49 NOK 49 NewCondition InStock
  1. Hjem & Fritid
  2. Strøm & Installasjon
  3. Strømforgrener