Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

2-pakning strømforgrener med åtte uttak og strømbryter

ON 8-way(4+4) x2 with switch 1,5m

  Art.nr: 1004454
  • Kabellengde: 1,5 meter
  • 8 stk strømuttak (4x jordet + 4x EU-uttak)
  • 2-pakning
  • Belyst strømbryter

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

2-pakning strømforgrenere med strømbryter

Praktisk strømforgrener med åtte strømuttak fordelt på fire stykker jordete uttak i tillegg til fire uttak tilpasset for eurokontakter. Strømforgreneren har en kabellengde på 1,5 meter og har en belyst strømbryter der du raskt og enkelt kan bryte strømmen til alle kontaktene. 

Plasser strømforgreneren under TV-benken og koble til TV, hjemmekinoanlegg, høyttalere og mediaspillere i samme strømforgrener eller bruk strømforgreneren under skrivebordet og få tilstrekkelig med tilkoblingsmuligheter for datamaskinen, skjermer, skriver, printer, belysning i tillegg til lademuligheter for dine enheter. Med den belyste strømbryteren kan du enkelt skru av strømtilførselen til alle kontaktene med ett enkelt trykk. 

1004454 ON ON 8-way(4+4) x2 with switch 1,5m HKX-4/4C 2-pakning strømforgrenere med strømbryter Praktisk strømforgrener med åtte strømuttak fordelt på fire stykker jordete uttak i tillegg til fire uttak tilpasset for eurokontakter. Strømforgreneren har en kabellengde på 1,5 meter og har en belyst strømbryter der du raskt og enkelt kan bryte strømmen til alle kontaktene.  Plasser strømforgreneren under TV-benken og koble til TV, hjemmekinoanlegg, høyttalere og mediaspillere i samme strømforgrener eller bruk strømforgreneren under skrivebordet og få tilstrekkelig med tilkoblingsmuligheter for datamaskinen, skjermer, skriver, printer, belysning i tillegg til lademuligheter for dine enheter. Med den belyste strømbryteren kan du enkelt skru av strømtilførselen til alle kontaktene med ett enkelt trykk.  Strømforgrener 3 1 59 NOK 59 NewCondition InStock
  1. Hjem & Fritid
  2. Strøm & Installasjon
  3. Strømforgrener