Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Effektiv robotstøvsuger med WiFi-tilkobling og app-funksjoner

Neato D5

  Art.nr: 235161
 • Avansert lasernavigasjon
 • Kompatibel med Google Home
 • Neato-app for iOS og Android
 • WiFi tilkobling
 • Flere eksklusive funksjoner

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Robotstøvsuger med WiFi-tilkobling og app-funksjoner - Neato Botvac D5 Connected   

Neato Botvac D5 Connected  bruker lasernavigasjon og har WiFi-tilkobling. D5 Connected fungerer på alle gulvtyper, har en stor støvbeholderen og Neato- app, for iOS og Android, slik at , du enkelt kan starte, stoppe og justere planene i henhold til dine behov og ønsker.

D5 har dette som D3 ikke har

 • Ultra Effektiv filter som fjerner enda flere partikler
 • Grensemerke som lar deg ekskludere områder av hjemmet
 • Et kraftigere batteri 
 • Finn meg. En funksjon du gjennom app kan finne støvsugeren ved å sende et signal som gjør at det piper.
 • Rengjøringsstatus
 • 1x / 2x punktrengjøring


Avansert lasernavigasjon

Neato Botvac D5 Connected er utstyrt med en smart laser navigasjonssystem som skanner og kartlegger rommet, planlegger og rengjøre metodisk og flytter seg automatisk fra rom til rom. Den deler rommet inn i flere soner og starter rengjøringen utfra et systematisk mønster med rette linjer. I tillegg til at den registrer hindringer, møbler og trapper.

SpinFlow-teknologi

SpinFlow-teknologien kombinerer kraftige suge- og presisjonsbørster og en stor støvbeholdere på 0,7 liter for ulastelig rene gulv. Skitt og kjæledyrhår vil aldri vite hva som slår det. Det ultra-effektive filteret gir meget effektiv rengjøringsresultat og god luftfiltrering. Perfekt for deg for husstander med dyr og allergier.

Rene gulv hver dag

Sammenlignet med tidligere modeller, har Neato D5 blitt oppgradert med 50% større kombinasjonsbørste som strekker seg langs hele fronten. Robotstøvsugeren har en unik D-form som når inn i hjørner og kanter, og plukker opp mer støv og smuss. Neato D5 er et perfekt tilbehør for ethvert hjem.

Planlegg rengjøringen

Bruk Neato-appen til å rengjøre gulvene uansett hvor du befinner deg. Start, stopp, pause, planlegg og motta varsler underveis. Neato-appen er kompatibel med både iOS og Android.

Kompatibel med Google Home

Bruker du Google Home? Nå kan du synkronisere din smarte og tilkoblede støvsuger for å ta forskjellige talekommandoer. Det eneste du trenger å gjøre er å koble Neato Robot med Google Assistent, og deretter kan du be den blant annet om å starte opp, pause eller be den gå til ladestasjonen.

Metodisk og rask lesing av rommet

Vi har alle sett det robotstøvsugere som spretter mellom vegger og hindringer uten kontroll.  Neato Botvac er smartere. Med LaserSmart-teknologien planlegger Botvac D5 den mest effektive ruten og rengjør på rekordtid. Når batteriet begynner å ta slutt finner den tilbake til ladestasjonen, lade opp det etter behov og returnerer deretter der den slapp.

Se også

(0 stk)
 • Avansert lasernavigasjon
 • WiFi tilkobling
 • Kompatibel med Google Home

6 295,-

Se også

(0 stk)
 • Avansert lasernavigasjon
 • WiFi tilkobling
 • Kompatibel med Google Home

6 295,-

Neato Neato D5 945-0239 Robotstøvsuger med WiFi-tilkobling og app-funksjoner - Neato Botvac D5 Connected    Neato Botvac D5 Connected  bruker lasernavigasjon og har WiFi-tilkobling. D5 Connected fungerer på alle gulvtyper, har en stor støvbeholderen og Neato- app, for iOS og Android, slik at , du enkelt kan starte, stoppe og justere planene i henhold til dine behov og ønsker. D5 har dette som D3 ikke har Ultra Effektiv filter som fjerner enda flere partiklerGrensemerke som lar deg ekskludere områder av hjemmetEt kraftigere batteri Finn meg. En funksjon du gjennom app kan finne støvsugeren ved å sende et signal som gjør at det piper.Rengjøringsstatus1x / 2x punktrengjøring Avansert lasernavigasjon Neato Botvac D5 Connected er utstyrt med en smart laser navigasjonssystem som skanner og kartlegger rommet, planlegger og rengjøre metodisk og flytter seg automatisk fra rom til rom. Den deler rommet inn i flere soner og starter rengjøringen utfra et systematisk mønster med rette linjer. I tillegg til at den registrer hindringer, møbler og trapper. SpinFlow-teknologi SpinFlow-teknologien kombinerer kraftige suge- og presisjonsbørster og en stor støvbeholdere på 0,7 liter for ulastelig rene gulv. Skitt og kjæledyrhår vil aldri vite hva som slår det. Det ultra-effektive filteret gir meget effektiv rengjøringsresultat og god luftfiltrering. Perfekt for deg for husstander med dyr og allergier. Rene gulv hver dag Sammenlignet med tidligere modeller, har Neato D5 blitt oppgradert med 50% større kombinasjonsbørste som strekker seg langs hele fronten. Robotstøvsugeren har en unik D-form som når inn i hjørner og kanter, og plukker opp mer støv og smuss. Neato D5 er et perfekt tilbehør for ethvert hjem. Planlegg rengjøringen Bruk Neato-appen til å rengjøre gulvene uansett hvor du befinner deg. Start, stopp, pause, planlegg og motta varsler underveis. Neato-appen er kompatibel med både iOS og Android. Kompatibel med Google Home Bruker du Google Home? Nå kan du synkronisere din smarte og tilkoblede støvsuger for å ta forskjellige talekommandoer. Det eneste du trenger å gjøre er å koble Neato Robot med Google Assistent, og deretter kan du be den blant annet om å starte opp, pause eller be den gå til ladestasjonen. Metodisk og rask lesing av rommet Vi har alle sett det robotstøvsugere som spretter mellom vegger og hindringer uten kontroll.  Neato Botvac er smartere. Med LaserSmart-teknologien planlegger Botvac D5 den mest effektive ruten og rengjør på rekordtid. Når batteriet begynner å ta slutt finner den tilbake til ladestasjonen, lade opp det etter behov og returnerer deretter der den slapp. Robotstøvsuger 5 1 3990 NOK 3990 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Støvsugere & Rengjøring
 3. Robotstøvsuger