Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Stillegående og effektiv støvsuger med fjernkontroll på håndtaket

Andersson VMC 3.5

  Art.nr: 227632
  • 700 W motoreffekt
  • 62 dBA lydnivå
  • HEPA 13 filter
  • 11 meter rekkevidde

Internett

Kun i lagershop

Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager.
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Energieffektiv med utrolig effektiv rengjøringskraft

Andersson VMC 2.5 er en støvsuger med energoklasse A og den har en kraftig og effektiv motor på 700 W . Du kan enkelt regulere sugeeffekten etter det underlaget du støvsuger på. Støvsugeren har et lydnivå på 62 dBA og 11 meter rekkevidde.  I tillegg har støvsugeren HEPA 13 filter. HEPA 13-filteret garanterer at støvsugerens utblåsningsluft er ren, noe som gjør at den er egnet for astmatikere og allergikere. Med denne støvsugeren medfølger det et ekstra munnstykke for harde gulv som er tilpasset  parkett og fliser. Den myke spesialbørsten beskytter gulvet mot riper og et bra resultat.

HEPA 13 filter

HEPA-filter sørger for at støvet blir der det faktisk skal være - inne i støvsugeren. Før luften slippes ut igjen passerer den gjennom HEPA 13-filteret som renser luften opp til 99,95% (MPPS). HEPA 13-filteret garanterer at støvsugerens utblåsningsluft er ren, noe som gjør at den er egnet for astmatikere og allergikere. Støvsugeren fanger opp mikropartikler som støv og allergifremkallende emner, slik at luften du puster inn er ren og frisk.

Anbefalt tilbehør

Se også

(1 stk)
  • 700 W motoreffekt
  • 62 dBA lydnivå
  • HEPA 13 filter

1 490,-

Andersson Andersson VMC 3.5 VMC 3.5 Energieffektiv med utrolig effektiv rengjøringskraft Andersson VMC 2.5 er en støvsuger med energoklasse A og den har en kraftig og effektiv motor på 700 W . Du kan enkelt regulere sugeeffekten etter det underlaget du støvsuger på. Støvsugeren har et lydnivå på 62 dBA og 11 meter rekkevidde.  I tillegg har støvsugeren HEPA 13 filter. HEPA 13-filteret garanterer at støvsugerens utblåsningsluft er ren, noe som gjør at den er egnet for astmatikere og allergikere. Med denne støvsugeren medfølger det et ekstra munnstykke for harde gulv som er tilpasset  parkett og fliser. Den myke spesialbørsten beskytter gulvet mot riper og et bra resultat. HEPA 13 filter HEPA-filter sørger for at støvet blir der det faktisk skal være - inne i støvsugeren. Før luften slippes ut igjen passerer den gjennom HEPA 13-filteret som renser luften opp til 99,95% (MPPS). HEPA 13-filteret garanterer at støvsugerens utblåsningsluft er ren, noe som gjør at den er egnet for astmatikere og allergikere. Støvsugeren fanger opp mikropartikler som støv og allergifremkallende emner, slik at luften du puster inn er ren og frisk. Gulvstøvsuger 4,5 2 899 NOK 899 NewCondition InStoreOnly
  1. Hjem og fritid
  2. Støvsugere
  3. Gulvstøvsuger