Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Startpakke for trådløst overvåkningssystem

Arlo Pro VMS4230

  Art.nr: 242918
 • 2 stk trådløse HD-kamera
 • Oppladbare batterier
 • Kamera som tåler fukt og regn
 • System kan utvides
 • Tilkobles rett på din router
 • Maks 2 stk. per kunde
4 290,-

Delbetal fra 402,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Netgear Arlo VMS4230

Netgear Arlo VMS4230 er en startpakke som gir deg tilgang til alt det du trenger for å komme igang med din smarte hjemmeovervåking. Med i pakken får du to trådløse kamera og en basestasjon som er selve hjertet i systemet som tilkobles din eksisterende router. Gjennom denne tar du kontroll over kameraene dine som følger med i pakken. Ved behov kan man også utvide systemet med å kjøpe flere overvåkingskameraer. 

Kameraene kan akkurat som sine tidligere versjoner installeres helt trådløst. Nytt i denne versjonen er det oppladbare batteriet som gjør kameraet veldig fleksibel med tanke på plassering. Det går også ann å bruke dem med konstant drift via mikro USB-kabel. Du kan til og med tilkoble en lagringsenhet for å lagre innspillingene.

Kamera av høy kvalitet og IP65-sertifisering

Kameraene i systemet leverer høy kvalitet og kan filme i HD, og med innebygde 2-veis høyttalere gjør at du kan både høre og prate gjennom kamera fra din smartenhet. Takket være nattmodus kan kamera filme i mørket, og IP65-sertifiseringen gjør at den tåler både varme, kulde, vind og vann. 


Bevegelsessensorer med mange innstillinger

Kameraer som er koblet til Arlo-systemet ditt kan registrere bevegelser, slik at de først begynner å filme når det er bevegelser i bildet. Du kan selv bestemme hvor sensitive kameraene skal være for bevegelser, slik at katten din ikke utløser sensoren, mens en voksen person vil gjøre det.

Overvåkningssystem som kan utvides etter behov

Du kan bygge ut systemet med flere kameraer, slik at du har et komplett og brukervennlig system for hele hjemmet og uteplassen. Det finnes ingen begrensninger med Arlo siden kameraene ikke har noen kabler festet til seg. Dermed kan du ha oversikten både innendørs og utendørs, og i all slags vær.

Tekniske spesifikasjoner:

 • IP65
 • Mål kamera: 49 x 51 x 79 mm
 • Mål basetasjon: 175 x 127 x 59 mm
 • Vekt: 0,31 Kg
 • Synfeltsvinkel: (horisontal)130°
Arlo Arlo Pro VMS4230 VMS4230-100EUS Netgear Arlo VMS4230 Netgear Arlo VMS4230 er en startpakke som gir deg tilgang til alt det du trenger for å komme igang med din smarte hjemmeovervåking. Med i pakken får du to trådløse kamera og en basestasjon som er selve hjertet i systemet som tilkobles din eksisterende router. Gjennom denne tar du kontroll over kameraene dine som følger med i pakken. Ved behov kan man også utvide systemet med å kjøpe flere overvåkingskameraer.  Kameraene kan akkurat som sine tidligere versjoner installeres helt trådløst. Nytt i denne versjonen er det oppladbare batteriet som gjør kameraet veldig fleksibel med tanke på plassering. Det går også ann å bruke dem med konstant drift via mikro USB-kabel. Du kan til og med tilkoble en lagringsenhet for å lagre innspillingene. Kamera av høy kvalitet og IP65-sertifisering Kameraene i systemet leverer høy kvalitet og kan filme i HD, og med innebygde 2-veis høyttalere gjør at du kan både høre og prate gjennom kamera fra din smartenhet. Takket være nattmodus kan kamera filme i mørket, og IP65-sertifiseringen gjør at den tåler både varme, kulde, vind og vann.  Bevegelsessensorer med mange innstillinger Kameraer som er koblet til Arlo-systemet ditt kan registrere bevegelser, slik at de først begynner å filme når det er bevegelser i bildet. Du kan selv bestemme hvor sensitive kameraene skal være for bevegelser, slik at katten din ikke utløser sensoren, mens en voksen person vil gjøre det. Overvåkningssystem som kan utvides etter behov Du kan bygge ut systemet med flere kameraer, slik at du har et komplett og brukervennlig system for hele hjemmet og uteplassen. Det finnes ingen begrensninger med Arlo siden kameraene ikke har noen kabler festet til seg. Dermed kan du ha oversikten både innendørs og utendørs, og i all slags vær. Tekniske spesifikasjoner: IP65Mål kamera: 49 x 51 x 79 mmMål basetasjon: 175 x 127 x 59 mmVekt: 0,31 KgSynfeltsvinkel: (horisontal)130° Overvåkningskamera 4,8 9 4290 NOK 4290 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Smarte hjem
 3. Overvåkningskamera