Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Værstasjon som kobles til mobil og nettbrett

netatmo Weather Station for Smartphone

  Art.nr: 207585
  • Værstasjon for mobile enheter
  • Laget i aluminium
  • Innendørs og utendørsmodul
  • Måler temperatur, luftkvalitet og fuktighet og lydnivå
  • Spesielt anbefalt av Dinside.no

Internett

På lager (1-6 virkedagers leveringstid)

1 390,-

Delbetal fra 161,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 5-8 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Netatmo Weather Station

Netatmo Weather Station er en værstasjon i et flott design med mange muligheter. Du kan bruke værstasjonen til å måle temperaturer, luftfuktigheten inne og ute, Co2-nivået i luften og lydnivå. Co2-målet gir en indikasjon på hvor god luftkvalitet du har hjemme.

Enkel å installere

Det er lett å installere Netatmo Weather Station. Alt du trenger å gjøre er å plassere den ene sensoren utendørs og den andre innendørs. Deretter laster du ned appen til Netatmo gratis og bruker denne til å lese av dataene. Det finnes en app til både Apple- og Android-produkter. Det er også mulig å bygge ut systemet med flere sensorer.

Netatmo værkart

I tillegg til å se informasjon fra din egen værstasjon kan du også sjekke ut tusenvis av andre Netatmo værstasjoner over hele verden. 

Sjekk ut Netatmo værkart her.  

Netatmo Weather Station ble testet av Dinside.no 7. mars 2015 og fikk terningkast 5. De hadde blant annet dette å si om produktet:

"Du blir nesten avhengig, og det føles trist å gå tilbake til et vanlig «dumt» digital termometer." Les hele testen her.

Innhold i esken:

Spesielt anbefalt av Dinside.no

1 innendørsmodul
1 utendørsmodul
1 USB strømadapter
1 USB-kabel
4 AAA-batterier til utendørsmodulen (holder i opp til ett år)

Se også

(1 stk)
  • Regnmåler
  • Brukes med Netatmo Weather Station
  • Få regnvarsel på mobilen

699,-

netatmo netatmo Weather Station for Smartphone NETAMO-01 Netatmo Weather StationNetatmo Weather Station er en værstasjon i et flott design med mange muligheter. Du kan bruke værstasjonen til å måle temperaturer, luftfuktigheten inne og ute, Co2-nivået i luften og lydnivå. Co2-målet gir en indikasjon på hvor god luftkvalitet du har hjemme.Enkel å installereDet er lett å installere Netatmo Weather Station. Alt du trenger å gjøre er å plassere den ene sensoren utendørs og den andre innendørs. Deretter laster du ned appen til Netatmo gratis og bruker denne til å lese av dataene. Det finnes en app til både Apple- og Android-produkter. Det er også mulig å bygge ut systemet med flere sensorer.Netatmo værkartI tillegg til å se informasjon fra din egen værstasjon kan du også sjekke ut tusenvis av andre Netatmo værstasjoner over hele verden. Sjekk ut Netatmo værkart her.  Netatmo Weather Station ble testet av Dinside.no 7. mars 2015 og fikk terningkast 5. De hadde blant annet dette å si om produktet:"Du blir nesten avhengig, og det føles trist å gå tilbake til et vanlig «dumt» digital termometer." Les hele testen her.Innhold i esken:Spesielt anbefalt av Dinside.no1 innendørsmodul1 utendørsmodul1 USB strømadapter1 USB-kabel4 AAA-batterier til utendørsmodulen (holder i opp til ett år) Smarte hjem 4,6 13 1390 NOK 1390 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Smarte hjem