Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Startpakke for smart overvåking av hjemmet fra D-Link

D-Link Security Kit Z-Wave

  Art.nr: 225089
  • Overvåk hjemmet
  • Varsling på mobil og nettbrett
  • App for iOS og Android
  • Enkel installasjon

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

D-Link Security Kit er et smart system for overvåking av hjemmet, uten at du får noen løpende eller skjulte kostnader. Dette systemet monterer du selv og kobler til ditt hjemmenettverk med direkte tilkobling til din mobiltelefon eller nettbrett. 

Dette inngår i startpakken

Startpakken fra D-Link inneholder en grunnpakke, men som også kan bygges ut med flere sensorer og kameraer. Under ser du hva som medfølger i pakken.

Connected Home Hub (DCH-G020)

Dette er selve hjernen i systemet til D-Link og er den enheten som kobler alle overvåkingproduktene sammen. 

Til denne hovedenheten kan du koble til en rekke typer sensorer, kameraer, fjernstrømbrytere, med mer

D-Link Monitor HD

Monitor HD er et smart overvåkingskamera som filmer i HD-kvalitet. Kameraet har innebygde infrarøde LED-lamper som gjør at den også kan overvåke på natten eller i rom der det er mørkt. I tillegg er den utstyrt med bevegelsesensor og lyd-sensor som gjør at kameraet aktiveres om lydnivået i rommet når en viss grense. 

Siren (DCH-Z510)

Denne sirenen er en viktig del i et overvåkingsystem. Når systemet er har alarm-funksjonen aktivert vil den vil varsle når en av sensorene oppdater bevegelse i huset. Sirenen har 6 forskjellige signal-lyder og gir alarm på 110dB. 

Dør- og vindussensor

Dør- og vindusensoren registrerer når døren eller vinduet åpnes. Så fort sensoren oppdager en bevegelse vil du vil få en beskjed på mobiltelefonen, uansett hvor du befinner deg.

Systemet kan bygges ut etter ønske og behov

I et hjem er det mange rom, dører og vinduer. Der for har D-Link gjort det enkelt for sine brukere å bygge ut  funksjonaliteten i Connected Home-system. Under "Tilbehør"kategorien vil du finne flere produkter som er kompatibelt med D-Links overvåkingsystem. 

D-Link D-Link Security Kit Z-Wave DCH-107KT D-Link Security Kit er et smart system for overvåking av hjemmet, uten at du får noen løpende eller skjulte kostnader. Dette systemet monterer du selv og kobler til ditt hjemmenettverk med direkte tilkobling til din mobiltelefon eller nettbrett.  Dette inngår i startpakken Startpakken fra D-Link inneholder en grunnpakke, men som også kan bygges ut med flere sensorer og kameraer. Under ser du hva som medfølger i pakken. Connected Home Hub (DCH-G020) Dette er selve hjernen i systemet til D-Link og er den enheten som kobler alle overvåkingproduktene sammen. Til denne hovedenheten kan du koble til en rekke typer sensorer, kameraer, fjernstrømbrytere, med mer D-Link Monitor HD Monitor HD er et smart overvåkingskamera som filmer i HD-kvalitet. Kameraet har innebygde infrarøde LED-lamper som gjør at den også kan overvåke på natten eller i rom der det er mørkt. I tillegg er den utstyrt med bevegelsesensor og lyd-sensor som gjør at kameraet aktiveres om lydnivået i rommet når en viss grense.  Siren (DCH-Z510) Denne sirenen er en viktig del i et overvåkingsystem. Når systemet er har alarm-funksjonen aktivert vil den vil varsle når en av sensorene oppdater bevegelse i huset. Sirenen har 6 forskjellige signal-lyder og gir alarm på 110dB.  Dør- og vindussensor Dør- og vindusensoren registrerer når døren eller vinduet åpnes. Så fort sensoren oppdager en bevegelse vil du vil få en beskjed på mobiltelefonen, uansett hvor du befinner deg. Systemet kan bygges ut etter ønske og behov I et hjem er det mange rom, dører og vinduer. Der for har D-Link gjort det enkelt for sine brukere å bygge ut  funksjonaliteten i Connected Home-system. Under "Tilbehør"kategorien vil du finne flere produkter som er kompatibelt med D-Links overvåkingsystem.  Smarte hjem 2 1 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Smarte hjem