Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Lagerrensing

Den digitale taleassistenten Amazon Echo Dot, 2nd Gen

Amazon Echo Dot 2nd Gen

  Art.nr: 1005163
  • Smart taleassistent med smart høyttaler
  • Godt oppfang av lyd og tale med syv mikrofoner
  • Du kan også koble til ønsker Bluetooth-høyttaler for kraftigere lyd

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Amazon Echo Dot, 2nd Gen gjør det mulig å håndtere de daglige gjøremålene på en enkel måte. Ved hjelp av Amazons virtuelle taleassistent Alexa kan du ganske så lett snakke med høyttaleren for å bli kjent med de mange forskjellige smarte funksjonene. Kontroller smarte IoT-enheter i heimen, spill musikk fra streamingtjenester direkte fra høyttaleren eller få med deg nyhetene, bare for å nevne noen funksjoner.

Alt dreier seg om Alexa

Echo er din digitale taleassistent som er kontinuerlig koblet til en skybasert tjenteste som hjelper deg med å umiddelbart får tak i riktig informasjon. Med sine syv separate mikrofoner kan den utføre en meget presis stemmeanalyse, selv om det skulle være forstyrrende støy i omgivelsene rundt deg og på lang avstand, slik at du enkelt kan svare på spørsmål eller utføre spesielle oppgaver. Sett opp påminnelser, sett på timer, be om å bli vekket på valgt klokkeslag, kontroller belysning i huset (dersom du har det i smarthjemmet) og du kan også koble til smarttelefonen, hvor du kan ringe, sende meldinger eller lytte til telefonsvarer - alt ved hjelp av stemmen! Du får i kortere trekk et utrolig bredt spekter av muligheter.

Få mer lyd ved å koble til høyttaler

Videre utover den innebygde høyttaleren i Echo, kan du også koble til enheten trådløst via Bluetooth eller med en 3,5 mm AUX-kabel til en annen høyttaler om du ønsker å fortsterke lyden i Alexa eller bare få musikken du hører på høyere.

Per dags dato finnes det ingen støtte for å kommunisere med Alexa på Norsk, da enheten akkurat nå kun støtter Engelsk og Tysk, noe som på sikt kan endre seg. Du slipper tenke på å måtte manuelt oppdatere Echo siden den er skybasert.

Amazon Amazon Echo Dot 2nd Gen Echo Dot 2nd Gen Amazon Echo Dot, 2nd Gen gjør det mulig å håndtere de daglige gjøremålene på en enkel måte. Ved hjelp av Amazons virtuelle taleassistent Alexa kan du ganske så lett snakke med høyttaleren for å bli kjent med de mange forskjellige smarte funksjonene. Kontroller smarte IoT-enheter i heimen, spill musikk fra streamingtjenester direkte fra høyttaleren eller få med deg nyhetene, bare for å nevne noen funksjoner. Alt dreier seg om Alexa Echo er din digitale taleassistent som er kontinuerlig koblet til en skybasert tjenteste som hjelper deg med å umiddelbart får tak i riktig informasjon. Med sine syv separate mikrofoner kan den utføre en meget presis stemmeanalyse, selv om det skulle være forstyrrende støy i omgivelsene rundt deg og på lang avstand, slik at du enkelt kan svare på spørsmål eller utføre spesielle oppgaver. Sett opp påminnelser, sett på timer, be om å bli vekket på valgt klokkeslag, kontroller belysning i huset (dersom du har det i smarthjemmet) og du kan også koble til smarttelefonen, hvor du kan ringe, sende meldinger eller lytte til telefonsvarer - alt ved hjelp av stemmen! Du får i kortere trekk et utrolig bredt spekter av muligheter. Få mer lyd ved å koble til høyttaler Videre utover den innebygde høyttaleren i Echo, kan du også koble til enheten trådløst via Bluetooth eller med en 3,5 mm AUX-kabel til en annen høyttaler om du ønsker å fortsterke lyden i Alexa eller bare få musikken du hører på høyere.Per dags dato finnes det ingen støtte for å kommunisere med Alexa på Norsk, da enheten akkurat nå kun støtter Engelsk og Tysk, noe som på sikt kan endre seg. Du slipper tenke på å måtte manuelt oppdatere Echo siden den er skybasert. Smarte hjem 299 NOK 299 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Smarte hjem