Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Flytte-hjemmefra-pakke med 5 ting ethvert hjem bør ha

Flytte-hjemmefra-pakke Standard

  Art.nr: 246489
  • Støvsuger og mikrobølgeovn
  • Kaffetrakter og vannkoker
  • Brødrister for gode frokoster
  • Prisgunstig pakkeløsning

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

1 290,-

Delbetal fra 152,-/mnd. Info

Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager.
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Vår prisgunstige flytte-hjemmefra-pakke "Standard" er ideell for deg som vil studere eller bare flytte og omfavne voksenlivet ved å klare deg selv. Også, for deg som ønsker å bytte ut de gamle tingene hjemme. Den inneholder elektroniske produkter alle hjem bør ha. Støvsugere, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og brødrister.

Kompakt støvsuger med regulerbar sugeeffekt

Andersson VMC 1.2 er en støvsuger med en energieffektiv motor på 700 W som gir effektiv 140 watt sugeeffekt for perfekte rengjøringsresultater . For å bruke riktig sugeeffekt avhengig av overflaten du vil støvsuge, endre lett bryteren på støvsugeren. I tillegg støvsugeren er utstyrt med en manuelt sug på håndtaket som gjør det enkelt å justere sugeeffekten.

Mikrobølgeovn med fem ulike effektmoduser

Dette er en enkel mikro med volum på 20 liter og en effekt på 700 Watt. Du kan raskt velge hvordan du til tilberede maten med fem ulike effektnivå. På denne måten får du den perfekte oppvarmingen av måltidet. Mikrobølgeovnen har også en avfrostingsfunksjon som fjerner is og frost fra dypfryst hurtigmat.

Kaffetrakter for 8-10 kopper kaffe

Skantic Coffee maker 10 er en praktisk kaffetrakter på 1,25 liter, som gir deg mellom åtte og ti kopper. Den har en avtakbar filterholder som gjør rengjøringen enkel og grei. Med droppstopp slipper du at det drypper fra filterholderen og ned på den varme platen når du løfter bort kannen.

Vannkoker med automatisk avstengning

Skantic Water kettle 10 er en enkel vannkoker på 1,5 liter. Vannkokeren kan brukes til koking av vann til kaffe, te, supper eller til velling av barnemat. Den skrur seg av automatisk når vannet koker, slik at det ikke blir noe søl og energibruken holdes lavest mulig.

Brødrister med smulebrett

Brødrister som gir deg gyldenbrune, deilige brødskiver til frokost eller lunch. Den kan riste to brødskiver om gangen, og ristegraden kan du stille inn selv på siden av brødristeren.

Anbefalt tilbehør

(0 stk)
  • Gjennomsiktig mikrolokk i PP-plast
  • Beskytter mikrobølgeovnen mot søl
  • Tåler maskinoppvask

19,-

Skantic Flytte-hjemmefra-pakke Standard Vår prisgunstige flytte-hjemmefra-pakke "Standard" er ideell for deg som vil studere eller bare flytte og omfavne voksenlivet ved å klare deg selv. Også, for deg som ønsker å bytte ut de gamle tingene hjemme. Den inneholder elektroniske produkter alle hjem bør ha. Støvsugere, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. Kompakt støvsuger med regulerbar sugeeffekt Andersson VMC 1.2 er en støvsuger med en energieffektiv motor på 700 W som gir effektiv 140 watt sugeeffekt for perfekte rengjøringsresultater . For å bruke riktig sugeeffekt avhengig av overflaten du vil støvsuge, endre lett bryteren på støvsugeren. I tillegg støvsugeren er utstyrt med en manuelt sug på håndtaket som gjør det enkelt å justere sugeeffekten. Mikrobølgeovn med fem ulike effektmoduser Dette er en enkel mikro med volum på 20 liter og en effekt på 700 Watt. Du kan raskt velge hvordan du til tilberede maten med fem ulike effektnivå. På denne måten får du den perfekte oppvarmingen av måltidet. Mikrobølgeovnen har også en avfrostingsfunksjon som fjerner is og frost fra dypfryst hurtigmat. Kaffetrakter for 8-10 kopper kaffe Skantic Coffee maker 10 er en praktisk kaffetrakter på 1,25 liter, som gir deg mellom åtte og ti kopper. Den har en avtakbar filterholder som gjør rengjøringen enkel og grei. Med droppstopp slipper du at det drypper fra filterholderen og ned på den varme platen når du løfter bort kannen. Vannkoker med automatisk avstengning Skantic Water kettle 10 er en enkel vannkoker på 1,5 liter. Vannkokeren kan brukes til koking av vann til kaffe, te, supper eller til velling av barnemat. Den skrur seg av automatisk når vannet koker, slik at det ikke blir noe søl og energibruken holdes lavest mulig. Brødrister med smulebrett Brødrister som gir deg gyldenbrune, deilige brødskiver til frokost eller lunch. Den kan riste to brødskiver om gangen, og ristegraden kan du stille inn selv på siden av brødristeren. Hjem og fritid 1290 NOK 1290 NewCondition SoldOut
  1. Hjem og fritid