Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilig og smart konvektorovn med WiFi

Andersson GSH 3.2 - Wi-Fi

  Art.nr: 1003778
 • 2 000 W effekt
 • Frontpanel i herdet glass
 • WiFi og Google Home-støtte
 • Digitalt termometer, klokke og fjernkontroll
 • Frostvakt og overopphetingsvern
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson GSH 3.2 er en stilig og effektiv varmeovn med praktiske funksjoner, som et integrert digitalt termometer, klokke og fjernkontroll. Ovnen har et styringspanel med touchkontroll, mens et frontpanel i herdet glass gjør den til en fryd for øyet i ethvert hjem.

Ovnens 2 000 W sørger for lun varme på sure høstmorgener og kalde vinterdager. Det kraftige varmeelementet og den trinnløse termostaten varmer raskt rommet opp til ønsket temperatur, og fortrenger samtidig eventuell fukt. Ovnen skrur seg automatisk av når ønsket temperatur er oppnådd – trygt og strømbesparende.

Fleksibel og funksjonsrik

Konvektorovnen Andersson GSH 3.2 gir deg høy ytelse i et kompakt design. Du velger selv om du vil montere den på veggen eller plassere den på gulvet. Både føtter og monteringssats for vegg er inkludert, slik at du kan plassere din nye varmeovn akkurat der den trengs.

Varmeelementet leveres dessuten med integrert frostvaktfunksjon, overopphetingsvern og egen fjernkontroll. 

Kompatibel med Google Home via Smart Life-appen

Ved hjelp av WiFi-tilkobling og appstyring kan du endre alle innstillinger med mobilen såvel som via kontrollpanelet. Har du også Google Home kan du tilkoble Smart Life for å legge ovnen inn i Google Home-nettverket ditt, og styre varmen med stemmen. Dermed kan du sørge for at hjemmet ditt alltid er varmt og tørt når du trenger det, mens du sparer strøm når varmen ikke trengs.

Smart Life kan lastes ned gratis til både iOS og Android.

Egenskaper

 • 2000 W effekt
 • WiFi-styrt via mobilapp
 • Klokke
 • FJernkontroll
 • Trinnløs termostat
 • Overopphetingsvern
 • Digitalt termometer
 • Frostvakt
 • Kan veggmonteres
 • Strømkabel: 150 cm
 • Størrelse: 78 x 24 x 52 cm
 • Vekt: 8,5 kg

Inneholder

 • Andersson GSH 3.2 WiFi-ovn
 • Fjernkontroll
 • Føtter
 • Monteringssats for vegg
 • Monteringstilbehør
 • Bruksanvisning
Varmeovnen Andersson GSH 3.2 er en smart konvektorovn med WiFi.

Bør jeg velge konvektorovn eller oljeovn?

Å velge rett ovn etter behov kan være en jungel om du ikke helt vet hva du skal se etter, men her gir vi en kort beskrivelse av de generelle egenskapene.

Konvektorovn og andre varmevifter

Gir raskt varme og varmer opp luften innvendig på bare noen få minutter. Høy effekt til lav pris gjør at denne typen gir mye for pengene. Perfekt for sommerhytter, gjesterom o.l. hvor du raskt vil få opp varmen etter du har skrudd på ovnen.

Oljeovn

Varmer opp olje i ovnselementet som deretter varmer opp luften rundt seg. Gir en veldig stabil varme som kan reguleres nøye. Oljen holder på varmen også etter at ovnstermostaten har skrudd seg av, noe som bidrar til lavere strømforbruk. Perfekt for langvarig bruk under vinterhalvåret i hjemmet, garasjen, lagringssted eller hytta.

1003778 Andersson Andersson GSH 3.2 - Wi-Fi Andersson GSH 3.2 er en stilig og effektiv varmeovn med praktiske funksjoner, som et integrert digitalt termometer, klokke og fjernkontroll. Ovnen har et styringspanel med touchkontroll, mens et frontpanel i herdet glass gjør den til en fryd for øyet i ethvert hjem.Ovnens 2 000 W sørger for lun varme på sure høstmorgener og kalde vinterdager. Det kraftige varmeelementet og den trinnløse termostaten varmer raskt rommet opp til ønsket temperatur, og fortrenger samtidig eventuell fukt. Ovnen skrur seg automatisk av når ønsket temperatur er oppnådd – trygt og strømbesparende. Fleksibel og funksjonsrik Konvektorovnen Andersson GSH 3.2 gir deg høy ytelse i et kompakt design. Du velger selv om du vil montere den på veggen eller plassere den på gulvet. Både føtter og monteringssats for vegg er inkludert, slik at du kan plassere din nye varmeovn akkurat der den trengs. Varmeelementet leveres dessuten med integrert frostvaktfunksjon, overopphetingsvern og egen fjernkontroll.  Kompatibel med Google Home via Smart Life-appen Ved hjelp av WiFi-tilkobling og appstyring kan du endre alle innstillinger med mobilen såvel som via kontrollpanelet. Har du også Google Home kan du tilkoble Smart Life for å legge ovnen inn i Google Home-nettverket ditt, og styre varmen med stemmen. Dermed kan du sørge for at hjemmet ditt alltid er varmt og tørt når du trenger det, mens du sparer strøm når varmen ikke trengs. Smart Life kan lastes ned gratis til både iOS og Android. Egenskaper 2000 W effektWiFi-styrt via mobilappKlokkeFJernkontrollTrinnløs termostatOveropphetingsvernDigitalt termometerFrostvaktKan veggmonteresStrømkabel: 150 cmStørrelse: 78 x 24 x 52 cmVekt: 8,5 kg Inneholder Andersson GSH 3.2 WiFi-ovnFjernkontrollFøtterMonteringssats for veggMonteringstilbehørBruksanvisning Bør jeg velge konvektorovn eller oljeovn? Å velge rett ovn etter behov kan være en jungel om du ikke helt vet hva du skal se etter, men her gir vi en kort beskrivelse av de generelle egenskapene. Konvektorovn og andre varmevifter Gir raskt varme og varmer opp luften innvendig på bare noen få minutter. Høy effekt til lav pris gjør at denne typen gir mye for pengene. Perfekt for sommerhytter, gjesterom o.l. hvor du raskt vil få opp varmen etter du har skrudd på ovnen. Oljeovn Varmer opp olje i ovnselementet som deretter varmer opp luften rundt seg. Gir en veldig stabil varme som kan reguleres nøye. Oljen holder på varmen også etter at ovnstermostaten har skrudd seg av, noe som bidrar til lavere strømforbruk. Perfekt for langvarig bruk under vinterhalvåret i hjemmet, garasjen, lagringssted eller hytta. Varmeovner 3,5 4 990 NOK 990 NewCondition InStock
 1. Hjem & Fritid
 2. Klima & Varme
 3. Varmeovner