Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elegant luftrenser med 2-i-1-funksjon

Dyson Pure Cool Tower

  Art.nr: 1007710
 • Luftstrøm ved maksimal innstilling: 290 L/S
 • Fjerner 99,97 % av partikler og allergener
 • 2-i-1 funksjon
 • 360° HEPA filtre
 • Intelligent rapportering

Internett

Forventet på lager: 18.06.2019

Denne varen selges kun på internett.

6 490,-

Delbetal fra 586,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Dyson Pure Hot+Cool™ er en  luftrenser som gir ren luft samtidig som den gir en behangelig temperatur under varme dager og varmer opp rommet når det er kaldt ute. Den fjerner effektivt 99,95% av mikropartikler ned i en størrelse på kun 0,3 mikrometer som sammen med en luftspredningsvinkel fra 45° til 350° gir deg en luftrenser som gir deg frisk luft i hjemmet

2-i-1 funksjon

Air Multiplier™-teknologien gir mer enn 290 liter per sekund med mild og samtidig kraftig luftstrøm som sirkulerer luften i hele rommet. Med luftrenseren 2-i-1 funksjon får du rent luftstrøm samtidig som den gir en behangelig temperatur under varme dager og varmer opp rommet når det er kaldt ute. 

360° HEPA filtre

Det fullstendig forseglede filtersystemet kombinerer et aktivt kullfilter for å fjerne gasser med et HEPA-filter i glass som fanger opp 99,95 prosent av mikroskopiske allergener og forurensende partikler helt ned i 0,1 mikrometer.

Luftrenseren oppdager automatisk og rapporterer luftkvaliteten, og den innebygde LCD-skjermen på apparatet viser deg romtemperatur og hvilke partikler og gasser som er oppdaget.

Luftspredningsvinkel fra 45° til 350°

Dyson Pure Hot + Coolsender ut en kraftig strøm av mer enn 290 liter jevn luft i sekundet og du kan sette luftspredningsvinkelen fra 45° til 350° for å sirkulerer renset luft i hele rommet. Du kan veldig enkelt tilpasse luftspredningsvinkelen via Dyson Link-appen.

Intelligent rapportering

Få rapporter om temperatur og luftkvalitet direkte inn på Dyson Link-appen. Appen krever iOS versjon 10 eller nyere, eller Android versjon 5 eller nyere.

Nattmodus: For en god natts søvn

I denne modusen brukes de stilleste innstillingene på apparatet, og skjermen er dempet. Det fortsetter å overvåke og reagere på luftkvaliteten, og opprettholder ønsket temperatur.

Magnetisk fjernkontroll

Den tydelige fjernkontrollen er buet og magnetisk for smidig plassering på luftrenseren slik at du alltid vet hvor den er. 

Spesifikasjoner: 

 • Mål: 13 x 76 x 21 cm 
 • Vekt: 5,71 kg 
 • Luftstrøm ved maksimal innstilling: 290 L/S 
 • Ledningslengde: 1,8 meter 
 • Strøm: Min 6 W, Maks 40 W 
 • Lydnivå: 46,0 dBA (Nivå 4), 62 dBA (Nivå 10)  
Dyson Dyson Pure Cool Tower 602678 Dyson Pure Hot+Cool™ er en  luftrenser som gir ren luft samtidig som den gir en behangelig temperatur under varme dager og varmer opp rommet når det er kaldt ute. Den fjerner effektivt 99,95% av mikropartikler ned i en størrelse på kun 0,3 mikrometer som sammen med en luftspredningsvinkel fra 45° til 350° gir deg en luftrenser som gir deg frisk luft i hjemmet 2-i-1 funksjon Air Multiplier™-teknologien gir mer enn 290 liter per sekund med mild og samtidig kraftig luftstrøm som sirkulerer luften i hele rommet. Med luftrenseren 2-i-1 funksjon får du rent luftstrøm samtidig som den gir en behangelig temperatur under varme dager og varmer opp rommet når det er kaldt ute.  360° HEPA filtre Det fullstendig forseglede filtersystemet kombinerer et aktivt kullfilter for å fjerne gasser med et HEPA-filter i glass som fanger opp 99,95 prosent av mikroskopiske allergener og forurensende partikler helt ned i 0,1 mikrometer. Luftrenseren oppdager automatisk og rapporterer luftkvaliteten, og den innebygde LCD-skjermen på apparatet viser deg romtemperatur og hvilke partikler og gasser som er oppdaget. Luftspredningsvinkel fra 45° til 350° Dyson Pure Hot + Coolsender ut en kraftig strøm av mer enn 290 liter jevn luft i sekundet og du kan sette luftspredningsvinkelen fra 45° til 350° for å sirkulerer renset luft i hele rommet. Du kan veldig enkelt tilpasse luftspredningsvinkelen via Dyson Link-appen. Intelligent rapportering Få rapporter om temperatur og luftkvalitet direkte inn på Dyson Link-appen. Appen krever iOS versjon 10 eller nyere, eller Android versjon 5 eller nyere. Nattmodus: For en god natts søvn I denne modusen brukes de stilleste innstillingene på apparatet, og skjermen er dempet. Det fortsetter å overvåke og reagere på luftkvaliteten, og opprettholder ønsket temperatur. Magnetisk fjernkontroll Den tydelige fjernkontrollen er buet og magnetisk for smidig plassering på luftrenseren slik at du alltid vet hvor den er.  Spesifikasjoner:  Mål: 13 x 76 x 21 cm Vekt: 5,71 kg Luftstrøm ved maksimal innstilling: 290 L/S Ledningslengde: 1,8 meter Strøm: Min 6 W, Maks 40 W Lydnivå: 46,0 dBA (Nivå 4), 62 dBA (Nivå 10)   Luftrenser 6490 NOK 6490 NewCondition PreOrder
 1. Hjem og fritid
 2. Klima & Varme
 3. Luftrenser