Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Energieffektiv aircondition med lavt lydnivå

Andersson ARC 1.1

  Art.nr: 213392
  • Kun 64 dB lydnivå
  • Kjølekapasitet: 7000 BTU
  • Luftavfukter: 800 ml/t
  • To hastigheter
  • Energiklasse A

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Andersson ARC 1.1 er en lettbrukt og smart aircondition som gir deg den temperaturen du vil ha innendørs. I tillegg til å kjøle luften fungerer den også som en luftavfukter, slik at du får en behagelig luft hjemme.

Andersson ARC 1.1 har en kjølekapasitet på 2050 W/7000 BTU. Dette betyr at den kan kjøle ned et mindre hjem eller en hytte. Den har et lydnivå på 64 dB under drift.

Luftavfuktning

For å ha det behagelig hjemme er det viktig at luftfuktigheten ikke er for høy i rommet. Andersson ARC 1.1 kan fjerne opp til 800 ml fuktighet i timen når den er på. For at du skal vite når vanntanken må tømmes lyser det en indikator på kontrollpanelet. Tømming skjer gjennom dreneringspluggen på baksiden av ARC 1.1.

Installasjonspakke

Det følger med et installasjonspakke til Andersson ARC 1.1. Dermed har du alt du trenger rett ut av esken for en vellykket installasjon. I installasjonspakken følger det med slange for utblåsning, justerbar montering for vindusinstallasjon, dreneringsplugg, vindusadapter og dreneringsslange.

Andersson Andersson ARC 1.1 Andersson ARC 1.1 er en lettbrukt og smart aircondition som gir deg den temperaturen du vil ha innendørs. I tillegg til å kjøle luften fungerer den også som en luftavfukter, slik at du får en behagelig luft hjemme.Andersson ARC 1.1 har en kjølekapasitet på 2050 W/7000 BTU. Dette betyr at den kan kjøle ned et mindre hjem eller en hytte. Den har et lydnivå på 64 dB under drift. Luftavfuktning For å ha det behagelig hjemme er det viktig at luftfuktigheten ikke er for høy i rommet. Andersson ARC 1.1 kan fjerne opp til 800 ml fuktighet i timen når den er på. For at du skal vite når vanntanken må tømmes lyser det en indikator på kontrollpanelet. Tømming skjer gjennom dreneringspluggen på baksiden av ARC 1.1. Installasjonspakke Det følger med et installasjonspakke til Andersson ARC 1.1. Dermed har du alt du trenger rett ut av esken for en vellykket installasjon. I installasjonspakken følger det med slange for utblåsning, justerbar montering for vindusinstallasjon, dreneringsplugg, vindusadapter og dreneringsslange. Aircondition 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Klima & Varme
  3. Aircondition