Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Steamer med oppvarmet plate for skrukkefrie klær

Philips GC363/30

  Art.nr: 1003421
 • Konstant damputslipp på 40 g/min
 • Fjerner bakterier og lukt
 • Oppvarmet steamerplate
 • Forlenger levetiden på dine klær
 • Ingen strykebrett trengs
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Philips Steam & Go GC363/30 kan du friske opp garderoben din og forlenge levetiden på dine klær. Steam alt fra delikate silkeplagg til kasjmirgensere, ullkåper og gardiner, uten fare for svimerker. Det blir ikke bare lettere å ta bare på klærne dine, du slipper også maset med å dra frem strykebrettet. 

Vår modell har en annen farge enn produktet i klippet.

Oppvarmet steamerplate gir bedre resultat

Takket være den oppvarmede steamerplaten med SmartFlow-teknologi kan du presse steameren mot plagget og slik få et enda bedre resultat. Den varme platen holder en optimal temperatur som gjør den trygg på alle tekstiler og hindrer våte flekker på plaggene.

Konstant damputslipp på 24 g/min

Mengden damp steameren produserer avgjør hvor kraftfull den er. Jo høyere damputslipp, jo raskere og bedre resultat. Denne steameren har konstant damputslipp på 24 g/min.

Varmebeskyttende hanske og børstetilbehør for tykkere tekstile

Med den varmebeskyttende hansken kan du være trygg på å aldri brenne deg på den varme dampen når du steamer. Ved å bruke børstetilbehøret på tykkere tekstiler, som jakker og kåper, trenger dampen dypere gjennom fiberne i stoffet, og gir dermed et jevnere og bedre resultat. Børstetilbehøret er også perfekt for å friske opp tykkere gardiner.

Trygg på delikate tekstiler, som kasjmir og silke

Steameren kan brukes på alle tekstiler og er perfekt for plagg som er vanskelig å stryke, og for delikate stoff som kasjmir og silke. Den oppvarmede steamerplaten kan trygt presses mot klærne, uten risiko for brennmerker.

Det er ikke nødvendig med strykebrett

Med en steamer slipper du maset med å dra fram strykebrettet. I stedet steamer du plagget raskt og enkelt direkte på kleshengeren.

Kompakt design for enkel bruk og oppbevaring

Takket være det kompakte designet er steameren behagelig å holde i og enkel å bruke. Steameren får plass i vesken og er perfekt å ta med på helgturer eller jobbreisen.

Avtakbar vannbeholder på 70 ml

Med en større vannbeholder på 70 ml kan du steame et helt outfit før du trenger å fylle på mer vann. Når det er tomt for vann løsner du enkelt vannbeholderen og fyller på den under springen.

3 m ledning for lengre rekkevidde og enklere bruk

Med en ledning på 3 meter kan du enkelt bruke din steamer der det passer deg - på badet, i soverommet eller i ditt walk-in closet

Den varme dampen gjør at 99,9% av bakteriene dør

Takket være den varme dampen fra steameren dør opptil 99,9% av alle bakterier. Dette innebærer at odører og vond lukt fra f. eks. røyk og svette forsvinner. Du slipper å vaske plagg som bare trenger oppsfriskning, og unngår slik unødvendig vask og dyre renseriregninger. Så enkelt kan det være å forlenge sine plaggs levetid!

Se også

(97 stk)
 • Fjerner skrukker, lukt og bakterier
 • Avkalkingsfunksjon
 • Kan brukes på alt fra silkeplagg til frakker eller møbler

999,-

Se også

(97 stk)
 • Fjerner skrukker, lukt og bakterier
 • Avkalkingsfunksjon
 • Kan brukes på alt fra silkeplagg til frakker eller møbler

999,-

1003421 Philips Philips GC363/30 GC363/30 Philips Steam & Go GC363/30 kan du friske opp garderoben din og forlenge levetiden på dine klær. Steam alt fra delikate silkeplagg til kasjmirgensere, ullkåper og gardiner, uten fare for svimerker. Det blir ikke bare lettere å ta bare på klærne dine, du slipper også maset med å dra frem strykebrettet.  Vår modell har en annen farge enn produktet i klippet. Oppvarmet steamerplate gir bedre resultat Takket være den oppvarmede steamerplaten med SmartFlow-teknologi kan du presse steameren mot plagget og slik få et enda bedre resultat. Den varme platen holder en optimal temperatur som gjør den trygg på alle tekstiler og hindrer våte flekker på plaggene. Konstant damputslipp på 24 g/min Mengden damp steameren produserer avgjør hvor kraftfull den er. Jo høyere damputslipp, jo raskere og bedre resultat. Denne steameren har konstant damputslipp på 24 g/min. Varmebeskyttende hanske og børstetilbehør for tykkere tekstile Med den varmebeskyttende hansken kan du være trygg på å aldri brenne deg på den varme dampen når du steamer. Ved å bruke børstetilbehøret på tykkere tekstiler, som jakker og kåper, trenger dampen dypere gjennom fiberne i stoffet, og gir dermed et jevnere og bedre resultat. Børstetilbehøret er også perfekt for å friske opp tykkere gardiner. Trygg på delikate tekstiler, som kasjmir og silke Steameren kan brukes på alle tekstiler og er perfekt for plagg som er vanskelig å stryke, og for delikate stoff som kasjmir og silke. Den oppvarmede steamerplaten kan trygt presses mot klærne, uten risiko for brennmerker. Det er ikke nødvendig med strykebrett Med en steamer slipper du maset med å dra fram strykebrettet. I stedet steamer du plagget raskt og enkelt direkte på kleshengeren. Kompakt design for enkel bruk og oppbevaring Takket være det kompakte designet er steameren behagelig å holde i og enkel å bruke. Steameren får plass i vesken og er perfekt å ta med på helgturer eller jobbreisen. Avtakbar vannbeholder på 70 ml Med en større vannbeholder på 70 ml kan du steame et helt outfit før du trenger å fylle på mer vann. Når det er tomt for vann løsner du enkelt vannbeholderen og fyller på den under springen. 3 m ledning for lengre rekkevidde og enklere bruk Med en ledning på 3 meter kan du enkelt bruke din steamer der det passer deg - på badet, i soverommet eller i ditt walk-in closet Den varme dampen gjør at 99,9% av bakteriene dør Takket være den varme dampen fra steameren dør opptil 99,9% av alle bakterier. Dette innebærer at odører og vond lukt fra f. eks. røyk og svette forsvinner. Du slipper å vaske plagg som bare trenger oppsfriskning, og unngår slik unødvendig vask og dyre renseriregninger. Så enkelt kan det være å forlenge sine plaggs levetid! Strykejern 4,4 67 749 NOK 749 NewCondition InStock
 1. Hjem & Fritid
 2. Klespleie
 3. Strykejern