Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kjøkkenvekt med tara-funksjon

Andersson KNS 2.2

  Art.nr: 207583
  • Nullstillingsfunksjon
  • LCD-display
  • Automatisk avstenging
  • Varmebestandig og herdet glass
  • Touchknapp

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Andersson KNS 2.2

Tynn og elegant kjøkkenvekt med tara-funksjon og vekt/volum-måling. Vekten måler fra 2 gram og opp til 5000 gram. De innebygde sensorene sikrer at du får en nøyaktig måling. Overflaten i herdet glass som også er varmebestandig sørger for at du kan sette varme gjenstander på den uten at den sprekker eller blir ødelagt. Vekten måler i gram, fl.oz, lb.oz og ml.

Tara-funksjon

Andersson KNS 2.2 er utstyrt med tara-funksjon som nullstiller vekten automatisk ved ny veiing ved bruk av for eksempel en skål. Vekten viser da null til tross for at skålen står på vekten. Hell ingrediensene i skålen og kjøkkenvekten viser den eksakte vekten på ingrediensene.

Sensor

Kjøkkenvekten har et sensorsystem som hjelper og gjør det enklere for deg å få den perfekte indikatoren og måleintervallet når du for eksempel må veie hvor mye melk du vil ha i en kopp eller en bolle. Dette gjør at du raskt får en oversikt over hvor mye mer eller mindre som trengs i koppen. Dette vises på LCD-displayet på toppen av vekten. Med sensor og høy presisjon fordeles skålens vekt utover flaten og sørger for at du får den nøyaktige vekten.

Slår seg av automatisk

Kjøkkenvekten har en auto-off funksjon slik at batteriet varer lenge. Vekten skrur seg av automatisk etter at du er ferdig å veie det du skal. I tillegg har vekten en berørings aktivering som reagerer raskt og skrur seg på når du tar på vekten.

Andersson Andersson KNS 2.2 Andersson KNS 2.2Tynn og elegant kjøkkenvekt med tara-funksjon og vekt/volum-måling. Vekten måler fra 2 gram og opp til 5000 gram. De innebygde sensorene sikrer at du får en nøyaktig måling. Overflaten i herdet glass som også er varmebestandig sørger for at du kan sette varme gjenstander på den uten at den sprekker eller blir ødelagt. Vekten måler i gram, fl.oz, lb.oz og ml.Tara-funksjonAndersson KNS 2.2 er utstyrt med tara-funksjon som nullstiller vekten automatisk ved ny veiing ved bruk av for eksempel en skål. Vekten viser da null til tross for at skålen står på vekten. Hell ingrediensene i skålen og kjøkkenvekten viser den eksakte vekten på ingrediensene.SensorKjøkkenvekten har et sensorsystem som hjelper og gjør det enklere for deg å få den perfekte indikatoren og måleintervallet når du for eksempel må veie hvor mye melk du vil ha i en kopp eller en bolle. Dette gjør at du raskt får en oversikt over hvor mye mer eller mindre som trengs i koppen. Dette vises på LCD-displayet på toppen av vekten. Med sensor og høy presisjon fordeles skålens vekt utover flaten og sørger for at du får den nøyaktige vekten.Slår seg av automatiskKjøkkenvekten har en auto-off funksjon slik at batteriet varer lenge. Vekten skrur seg av automatisk etter at du er ferdig å veie det du skal. I tillegg har vekten en berørings aktivering som reagerer raskt og skrur seg på når du tar på vekten. Kjøkkenvekt 5 1 99 NOK 99 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenutstyr
  3. Kjøkkenvekt