Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Wokpanne med varmeindikator - 28 cm

Tefal Preference Wokpanne 28 cm

  Art.nr: 171819
 • Diameter: 28 cm
 • Varmeindikator
 • Induksjonspanne
 • Slitesterk emalje
 • Ildfast opp til 175°C

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

28 cm wokpanne for induksjonstopp
Wokpanne fra Tefal i serien Preference. Wok grønnsaker, nudler, kylling og biff på en profesjonell måte.

For å beholde alle gode smaker i maten anbefales det at man forvarmer wokpannen. Tefals unike varmeindikator forteller deg når pannen har nådd rett steketemperatur. Før oppvarming er Thermo-Spot®-mønsteret tydelig, mens når stekepannen har oppnådd rett temperatur (ca 195°C) forsvinner mønsteret.

Preference-serien har et "Prometal Pro"-belegg med et nytt og enda bedre Top-coat lag av beste kvalitet. Med dette belegget kan du steke helt uten fett eller med veldig lite uten at noe setter seg fast.

Det er ikke noe problem å bruke metallredskaper i wokpannen siden selve pannen er dekket av et veldig slitesterkt materiale. Man bør allikevel unngå å bruke kniver og skarpe kjøkkenredskaper . Preference-serien tåler dessuten oppvaskmaskin, men rengjøring for hånd gir produktet lengst levetid.

Wokpannen fungerer utmerket til alle typer komfyrer og har en aluminiumsbase med en innsats av rustfritt stål som gjør at den også passer til induksjonstopper. Pannen er dessuten ovnsikker opp til 175°C.

Som alle Preference stekepannene har denne også bakelit-håndtak med stålinnsats som beskytter mot varme. Det er ikke noe problem å ta i håndtaket ettersom bakelit ikke ledfer varme som andre materialer kan gjøre.

Egenskaper


 • Diameter: 28 cm
 • Varmeindikator
 • Induksjonspanne
 • Slitesterk emalje
 • Ildfast opp til 175°C
 • Wokpanne
 • Non-stick-belegg
 • Lett å rengjøre
 • Bakelithåndtak med stålinnsats
 • Aluminium med stålbase for induksjon
Tefal Tefal Preference Wokpanne 28 cm E4411912 28 cm wokpanne for induksjonstopp Wokpanne fra Tefal i serien Preference. Wok grønnsaker, nudler, kylling og biff på en profesjonell måte. For å beholde alle gode smaker i maten anbefales det at man forvarmer wokpannen. Tefals unike varmeindikator forteller deg når pannen har nådd rett steketemperatur. Før oppvarming er Thermo-Spot®-mønsteret tydelig, mens når stekepannen har oppnådd rett temperatur (ca 195°C) forsvinner mønsteret. Preference-serien har et "Prometal Pro"-belegg med et nytt og enda bedre Top-coat lag av beste kvalitet. Med dette belegget kan du steke helt uten fett eller med veldig lite uten at noe setter seg fast. Det er ikke noe problem å bruke metallredskaper i wokpannen siden selve pannen er dekket av et veldig slitesterkt materiale. Man bør allikevel unngå å bruke kniver og skarpe kjøkkenredskaper . Preference-serien tåler dessuten oppvaskmaskin, men rengjøring for hånd gir produktet lengst levetid. Wokpannen fungerer utmerket til alle typer komfyrer og har en aluminiumsbase med en innsats av rustfritt stål som gjør at den også passer til induksjonstopper. Pannen er dessuten ovnsikker opp til 175°C. Som alle Preference stekepannene har denne også bakelit-håndtak med stålinnsats som beskytter mot varme. Det er ikke noe problem å ta i håndtaket ettersom bakelit ikke ledfer varme som andre materialer kan gjøre. Egenskaper Diameter: 28 cm Varmeindikator Induksjonspanne Slitesterk emalje Ildfast opp til 175°C Wokpanne Non-stick-belegg Lett å rengjøre Bakelithåndtak med stålinnsats Aluminium med stålbase for induksjon Gryter 4,7 3 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenutstyr
 3. Gryter