Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Eksklusiv stavmikser med mange tilbehør

Bamix Stavblender Swissline 200W

  Art.nr: 222788
  • 200 W
  • To hastighetsinnstillinger
  • Eksklusivt stativ
  • Rustfrie deler
  • Mikserbeger på 900 ml

Internett

På lager

Denne varen selges kun på internett.

1 349,-

Delbetal fra 157,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Stavmikseren Swissline fra Bamix er en mikser som kommer til å hjelpe deg på kjøkkenet i mange år fremover. To ulike hastighetsinnstillinger og flere tilbehør følger med slik at du skal kunne mikse innholdet akkurat slik du vil ha det. Med en effekt på 200 W passer den til å mikse supper, smoothies, men også hardere ingredienser. Swissline har en konstruksjon som gjør at den er enkel å håndteres, selv for venstrehendte. 

Mange ulike tilbehør

Gjør jobben enklere med de allsidige tilbehørene. Mal krydder, hakk nøtter, bland smoothies eller lag majones. Alt blir enkelt med den kraftige motoren og de to hastighetsinnstillingene. 

Bamix Bamix Stavblender Swissline 200W 493550 Stavmikseren Swissline fra Bamix er en mikser som kommer til å hjelpe deg på kjøkkenet i mange år fremover. To ulike hastighetsinnstillinger og flere tilbehør følger med slik at du skal kunne mikse innholdet akkurat slik du vil ha det. Med en effekt på 200 W passer den til å mikse supper, smoothies, men også hardere ingredienser. Swissline har en konstruksjon som gjør at den er enkel å håndteres, selv for venstrehendte.  Mange ulike tilbehør Gjør jobben enklere med de allsidige tilbehørene. Mal krydder, hakk nøtter, bland smoothies eller lag majones. Alt blir enkelt med den kraftige motoren og de to hastighetsinnstillingene.  Stavmikser 5 1 1349 NOK 1349 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater
  3. Stavmikser