Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Vi anbefaler

Slow cooker med timer og 6,5 liter volum

Andersson SWC 2.0

  Art.nr: 200124
 • Effekt 320 W
 • Timer
 • 6,5 liter
 • Lager fettfattig mat
 • Digitalt display
 • Maks 2 stk. per ordre

Internett

På lager (1-6 virkedagers leveringstid)

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 5-8 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Andersson SWC 2.0


SWC 2.0 er med sine 6,5 liter i volum veldig romslig og kan lage et måltid for hele familien i samme gryte. Timeren kan stilles inn på maks 12 timer med 30 minutters intervaller og displayet viser informasjon om gjenstående tid eller hvilke innstillinger du kan gjøre. 

Legg oppi det du vil ha til middag på morgenen og kom hjem fra jobben til ferdiglaget mat. Slow cookeren har dessuten er funksjon som holder maten varm en stund etterpå i tilfelle du skulle bli sen hjem.

I løpet av dagen tilberedes maten ved lav temperatur, noe som gjør kjøttet utrolig mørt. Slow cookeren har en teknologi som gjør at varmen omslutter maten, noe som gjør at tilberedningen er skånsom slik at de naturlige saftene og næringsstoffene forblir i gryten. 

Se også

(4 stk)
 • 5,7 liters kapasitet (6 personer)
 • 2 varmeinnstillinger
 • Hold-varm-funksjon

990,-

Andersson Andersson SWC 2.0 SWC 2.0 Andersson SWC 2.0SWC 2.0 er med sine 6,5 liter i volum veldig romslig og kan lage et måltid for hele familien i samme gryte. Timeren kan stilles inn på maks 12 timer med 30 minutters intervaller og displayet viser informasjon om gjenstående tid eller hvilke innstillinger du kan gjøre. Legg oppi det du vil ha til middag på morgenen og kom hjem fra jobben til ferdiglaget mat. Slow cookeren har dessuten er funksjon som holder maten varm en stund etterpå i tilfelle du skulle bli sen hjem.I løpet av dagen tilberedes maten ved lav temperatur, noe som gjør kjøttet utrolig mørt. Slow cookeren har en teknologi som gjør at varmen omslutter maten, noe som gjør at tilberedningen er skånsom slik at de naturlige saftene og næringsstoffene forblir i gryten.  Slow cooker 4,5 4 299 NOK 299 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenapparater
 3. Slow cooker