Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Svenskprodusert kullsyremaskin i snøhvit farge

AGA AQVIA Balance

  Art.nr: 185750
Aqvia Balance svenskprodusert kullsyremaskin med 1 petflaske inkludert.Best i test i SVT Plus
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Aqvia Balance - Svenskprodusert kullsyremaskin i stilig design

AGA Aqvias stilrene kullsyremaskiner er meget brukervennlige. De gir deg kullsyreholdig vann via et enkelt knappetrykk. Hvis du ønsker mer kullsyre, trykker du et par ganger til.

Med en brusmaskin fra Aqvia lager du enkelt og raskt kullsyreholdig vann, brus eller vann med smak. Du slipper å bære hjem tunge flasker fra butikken og deretter å pante flasker. I tillegg er det økonomisk og miljøvennlig! En liter kullsyreholdig vann kjøpt i butikken krever 500 ganger mer energi enn vanlig mengde vann fra din egen kran.

Holdbare flasker

Flasken til kullsyremaskinen din lages i en prosess som garanterer for den gjennomsiktige PET-flaskens styrke og kvalitet. Flasken har en kork med hermetisk forsegling som holder godt på kullsyren. Flasken kan rengjøres i varmt vann med en flaskebørste og litt vanlig oppvaskmiddel ved behov. Ikke vask flaskene i oppvaskmaskinen siden flaskenes elastisitet forringes ved ekstrem varme.

AGA AGA AQVIA Balance 332086 Aqvia Balance - Svenskprodusert kullsyremaskin i stilig designAGA Aqvias stilrene kullsyremaskiner er meget brukervennlige. De gir deg kullsyreholdig vann via et enkelt knappetrykk. Hvis du ønsker mer kullsyre, trykker du et par ganger til.Med en brusmaskin fra Aqvia lager du enkelt og raskt kullsyreholdig vann, brus eller vann med smak. Du slipper å bære hjem tunge flasker fra butikken og deretter å pante flasker. I tillegg er det økonomisk og miljøvennlig! En liter kullsyreholdig vann kjøpt i butikken krever 500 ganger mer energi enn vanlig mengde vann fra din egen kran.Holdbare flaskerFlasken til kullsyremaskinen din lages i en prosess som garanterer for den gjennomsiktige PET-flaskens styrke og kvalitet. Flasken har en kork med hermetisk forsegling som holder godt på kullsyren. Flasken kan rengjøres i varmt vann med en flaskebørste og litt vanlig oppvaskmiddel ved behov. Ikke vask flaskene i oppvaskmaskinen siden flaskenes elastisitet forringes ved ekstrem varme. Kullsyremaskin 4,6 5 599 NOK 599 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater
  3. Kullsyremaskin