Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kjøkkenmaskin med unik eltefunksjon

Bosch MUM48R1

  Art.nr: 221382
 • Kraftig motor på 600W
 • Multi-motion-drive
 • Bolle i rustfritt stål
 • Lett å rengjøre
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Bosch MUM48R1

MUM48R1 er en praktisk alt-i-ett-maskin med en bolle i rustfritt stål på 3,9 liter med en kapasitet på 2 kg deig. Den har Multimotion drive for et perfekt resultat og tilbehør for å kna, vispe, rive, strimle og blande. 

Den har en ledningsskuff der ledningen enkel kan gjemmes når maskinen ikke er i bruk og alle deler kan vaskes i oppvaskmaskin. Takket være gummiføttende på undersiden av maskinen står den alltid stødig på kjøkkenbenken. 

Multi-motion-drive

Med den smarte funksjonen multi-motion-drive bearbeides deigen både oppover og sidelengs, noe som gir den beste eltingen for bolle- og brøddeiger. 

Pulsfunksjon

I tillegg til de fire hastighetene finnes det også en pulsfunksjon for å gi deg mer fleksibilitet og allsidighet når du skal jobbe på kjøkkenet. 

Mange tilbehør

Til MUM48R1 finnes det mange tilbehør å kjøpe til, for eksempel iskremmaskin, foodprosessordel, sil og mye mer. Kjøkkenassisteneten er derfor utstyrt med tre kraftuttak for å kunne bruke disse. Når uttakene ikke er i bruk sitter det et lokk som blender inn i designen.

Tilbehør i skuffen

Det som følger med maskinen er

 • Eltekrok / deigkrok
 • Ballongvisp
 • Grovvisp
 • Sprutlokk / beskyttelse
 • Grønnsaksskjærer med 3 skiver (5 funksjoner)
 • Interaktiv oppskrifts-DVD med instruksjoner for bruk og tilbehør


Bosch Bosch MUM48R1 MUM48R1 Bosch MUM48R1 MUM48R1 er en praktisk alt-i-ett-maskin med en bolle i rustfritt stål på 3,9 liter med en kapasitet på 2 kg deig. Den har Multimotion drive for et perfekt resultat og tilbehør for å kna, vispe, rive, strimle og blande. Den har en ledningsskuff der ledningen enkel kan gjemmes når maskinen ikke er i bruk og alle deler kan vaskes i oppvaskmaskin. Takket være gummiføttende på undersiden av maskinen står den alltid stødig på kjøkkenbenken.  Multi-motion-drive Med den smarte funksjonen multi-motion-drive bearbeides deigen både oppover og sidelengs, noe som gir den beste eltingen for bolle- og brøddeiger.  Pulsfunksjon I tillegg til de fire hastighetene finnes det også en pulsfunksjon for å gi deg mer fleksibilitet og allsidighet når du skal jobbe på kjøkkenet.  Mange tilbehør Til MUM48R1 finnes det mange tilbehør å kjøpe til, for eksempel iskremmaskin, foodprosessordel, sil og mye mer. Kjøkkenassisteneten er derfor utstyrt med tre kraftuttak for å kunne bruke disse. Når uttakene ikke er i bruk sitter det et lokk som blender inn i designen. Tilbehør i skuffen Det som følger med maskinen erEltekrok / deigkrokBallongvispGrovvispSprutlokk / beskyttelseGrønnsaksskjærer med 3 skiver (5 funksjoner)Interaktiv oppskrifts-DVD med instruksjoner for bruk og tilbehør Kjøkkenmaskin 969 NOK 969 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenapparater
 3. Kjøkkenmaskin