Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Eksklusiv tøff kjøkkenmaskin

Cuisinart FP14DCE

  Art.nr: 143300
 • 3-i-1 blandeskål
 • Induksjonsmotor på 1000 W
 • Rustfritt stål
 • Pulsknapp
 • Planetarisk blanderørelse

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(2 stk)

 • Coldmac 22.09.2013

  Den beste

  Jeg har hatt mange foodprosessorer opp igjennom. Dette er den desidert kraftigste, og mest solide maskinen jeg har prøvd.

  Det er noe knotete med innstillinger på blader og slikt, men man kommer raskt inn i det. Derfor skårer den ikke fullt fra meg på brukervennlighet.

  Til gjengjeld så får man en svært solid maskin, med utallige muligheter.

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • MetteA 09.09.2013

  Solid maskin, men noe tungvint ved bruk.

  Maskinen er stødig, så den står godt på benken selv ved tunge jobber. Men synes den er noe tungvinn å bruke, da alt må planlegges godt pga 3 boller.

  Ved rasp og skjæreskiver er den noe ujevn, det blir liggende igjen større biter, da avskjær faller ned i bollen. Alt samler seg på den ene siden av bollen, slik at den må demonteres (og det er MYE å demontere) for å spre innholdet.

  Eller
  Avbryt

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Teknisk spesifikasjon

Allment
Effekt 1400,0Watt
Display Nei
Antall hastigheter 1stk
Variabel hastighet Nei
Kapasitet deig Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Tørrkapasitet Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Væskekapasitet Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Planetarisk blandebevegelse Ja
Volum bolle Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Antall strømuttak Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Dimensjoner
Bredde Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Høyde Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Dybde Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Vekt Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent

Produktbeskrivelse

Eksklusiv kjøkkenmaskin med 3 skåler

Kjøkkenmaskinen Cuisinart FP14DCE har en kraftig induksjonsmotor på 1000 Watt med 20 års motorgaranti. En induksjonsmotor kan du kjøre hvor lenge du vil og den mister aldri noen kraft. Den er laget i rustfritt stål som gjør maskinen holdbar og stabil. Med tre skåler (1,1 liter, 2,6 liter, og 3,3 liter) i ett er denne kjøkkenmaskinen veldig praktisk ettersom den ikke tar så stor plass. Med både planetarisk blanderørelse og pulsknapp for korte, raske blandinger er dette en kjøkkenmaskin for alt du kan tenke deg.

Tilbehørene som følger med lar deg hakke, rive, skive, vispe og kna. Grønnsaker og frukt trenger du ikke å hakke i forveien ettersom innmatingsrøret er ekstra stort. Alle tilbehørsdelene er i rustfritt stål og kan maskinvaskes. En oppbevaringsboks følger med der du kan ha alle tilbehør.

De tre bollene har størrelsene: 3,3L, 2,6L og 1,1L

 

Cuisinart Cuisinart FP14DCE FP14DCE Eksklusiv kjøkkenmaskin med 3 skåler Kjøkkenmaskinen Cuisinart FP14DCE har en kraftig induksjonsmotor på 1000 Watt med 20 års motorgaranti. En induksjonsmotor kan du kjøre hvor lenge du vil og den mister aldri noen kraft. Den er laget i rustfritt stål som gjør maskinen holdbar og stabil. Med tre skåler (1,1 liter, 2,6 liter, og 3,3 liter) i ett er denne kjøkkenmaskinen veldig praktisk ettersom den ikke tar så stor plass. Med både planetarisk blanderørelse og pulsknapp for korte, raske blandinger er dette en kjøkkenmaskin for alt du kan tenke deg. Tilbehørene som følger med lar deg hakke, rive, skive, vispe og kna. Grønnsaker og frukt trenger du ikke å hakke i forveien ettersom innmatingsrøret er ekstra stort. Alle tilbehørsdelene er i rustfritt stål og kan maskinvaskes. En oppbevaringsboks følger med der du kan ha alle tilbehør. De tre bollene har størrelsene: 3,3L, 2,6L og 1,1L   Foodprosessor 4 2 3399 NOK 3399 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenapparater
 3. Foodprosessor