Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Eksklusiv tøff kjøkkenmaskin

Cuisinart FP14DCE

  Art.nr: 143300
  • 3-i-1 blandeskål
  • Induksjonsmotor på 1000 W
  • Rustfritt stål
  • Pulsknapp
  • Planetarisk blanderørelse

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Eksklusiv kjøkkenmaskin med 3 skåler

Kjøkkenmaskinen Cuisinart FP14DCE har en kraftig induksjonsmotor på 1000 Watt med 20 års motorgaranti. En induksjonsmotor kan du kjøre hvor lenge du vil og den mister aldri noen kraft. Den er laget i rustfritt stål som gjør maskinen holdbar og stabil. Med tre skåler (1,1 liter, 2,6 liter, og 3,3 liter) i ett er denne kjøkkenmaskinen veldig praktisk ettersom den ikke tar så stor plass. Med både planetarisk blanderørelse og pulsknapp for korte, raske blandinger er dette en kjøkkenmaskin for alt du kan tenke deg.

Tilbehørene som følger med lar deg hakke, rive, skive, vispe og kna. Grønnsaker og frukt trenger du ikke å hakke i forveien ettersom innmatingsrøret er ekstra stort. Alle tilbehørsdelene er i rustfritt stål og kan maskinvaskes. En oppbevaringsboks følger med der du kan ha alle tilbehør.

De tre bollene har størrelsene: 3,3L, 2,6L og 1,1L

 

Cuisinart Cuisinart FP14DCE FP14DCE Eksklusiv kjøkkenmaskin med 3 skåler Kjøkkenmaskinen Cuisinart FP14DCE har en kraftig induksjonsmotor på 1000 Watt med 20 års motorgaranti. En induksjonsmotor kan du kjøre hvor lenge du vil og den mister aldri noen kraft. Den er laget i rustfritt stål som gjør maskinen holdbar og stabil. Med tre skåler (1,1 liter, 2,6 liter, og 3,3 liter) i ett er denne kjøkkenmaskinen veldig praktisk ettersom den ikke tar så stor plass. Med både planetarisk blanderørelse og pulsknapp for korte, raske blandinger er dette en kjøkkenmaskin for alt du kan tenke deg. Tilbehørene som følger med lar deg hakke, rive, skive, vispe og kna. Grønnsaker og frukt trenger du ikke å hakke i forveien ettersom innmatingsrøret er ekstra stort. Alle tilbehørsdelene er i rustfritt stål og kan maskinvaskes. En oppbevaringsboks følger med der du kan ha alle tilbehør. De tre bollene har størrelsene: 3,3L, 2,6L og 1,1L   Foodprosessor 4 2 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater
  3. Foodprosessor