Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Isbiter på bare 6 minutter!

Andersson IEM 2.0

  Art.nr: 182219
  • Isbitmaskin
  • Klar på 6 minutter
  • Touchknapper
  • Lett å rengjøre
  • 12kg is på 24 timer

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Andersson IEM 2.0 - Isbitmaskin som lager is på 6 minutter

Har du noen gang opplevd å være tom for isbiter? Nå trenger du ikke å vente på at vannet skal fryse. Med Andersson IEM 2.0 er den første runden med isbiter klar på bare 6 minutter! Perfekt når du vil nyte en kald drikke på en varm sommerdag. 

Isbitmaskinen har en kapasitet på å lage opp til 12kg isbiter på 24 timer. Skjeen som følger med lar deg enkelt forsyne deg med de ferdige isbitene. 

En isbitmaskin er dessuten fantastisk å ha i campingvogna eller husbilen på sommeren. Effekt: ca 100 W.

Andersson Andersson IEM 2.0 Andersson IEM 2.0 - Isbitmaskin som lager is på 6 minutterHar du noen gang opplevd å være tom for isbiter? Nå trenger du ikke å vente på at vannet skal fryse. Med Andersson IEM 2.0 er den første runden med isbiter klar på bare 6 minutter! Perfekt når du vil nyte en kald drikke på en varm sommerdag. Isbitmaskinen har en kapasitet på å lage opp til 12kg isbiter på 24 timer. Skjeen som følger med lar deg enkelt forsyne deg med de ferdige isbitene. En isbitmaskin er dessuten fantastisk å ha i campingvogna eller husbilen på sommeren. Effekt: ca 100 W. Ismaskin 4,2 29 990 NOK 990 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater & Kjøkkenutstyr
  3. Ismaskin