Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Klassisk kaffetrakter fra Moccamaster

Moccamaster KBG741-AO Metallic Red

  Art.nr: 197760
  • To effektmodus
  • Effekt på 1520W
  • Dryppstopp
  • Bryggetid: 6 minutter
  • Auto-off funksjon
1 790,-

Delbetal fra 194,-/mnd. Info

Info

Andre alternativ for deg

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Moccamaster KBG 741 AO - Kaffetrakter med stille trakting og auto-off funksjon

Moccamaster KBG 741 AO er en håndlaget og individuelt testet kaffetrakter i polert aluminium. Kaffetrakteren brygger 10 kopper på 6 minutter, noe som er riktig tid for en ultimat brygging. Med rett tid og temperatur får du beste mulige smak og aroma på kaffen. Dessuten har kaffen riktig varme med en temperatur på 92°C–96°C. Kaffebryggeren har automatisk dryppstopp. Mange avtagbare deler gjør trakteren lett å rengjøre.
 

Auto-off

KBG 741 AO er utrustet med auto-off så du ikke trenger å lure på om du slo av trakteren før du dro hjemmefra.

Moccamaster KBG 741 AO har to effektmodus for varmeplaten som du kan tilpasse etter hvor mye kaffe det er i kannen. kaffebryggeren er stillegående. den hvesende lyden man pleier å høre fra andre maskiner er borte, det er heller ikke noe "sluttgurgling" ettersom trakteren alltid etterlater lite vann i systemet. Kaffetrakteren kommer til å gi deg kaffeglede i mange år fremover.
 

Egenskaper


- To effektmodus
- Effekt på 1520 W
- Dryppstopp
- Auto-off
- Stille trakting
- Traktetid: 6 min
- Kapasitet: 1,25 liter

Moccamaster Moccamaster KBG741-AO Metallic Red 59698 Moccamaster KBG 741 AO - Kaffetrakter med stille trakting og auto-off funksjonMoccamaster KBG 741 AO er en håndlaget og individuelt testet kaffetrakter i polert aluminium. Kaffetrakteren brygger 10 kopper på 6 minutter, noe som er riktig tid for en ultimat brygging. Med rett tid og temperatur får du beste mulige smak og aroma på kaffen. Dessuten har kaffen riktig varme med en temperatur på 92°C–96°C. Kaffebryggeren har automatisk dryppstopp. Mange avtagbare deler gjør trakteren lett å rengjøre. Auto-offKBG 741 AO er utrustet med auto-off så du ikke trenger å lure på om du slo av trakteren før du dro hjemmefra.Moccamaster KBG 741 AO har to effektmodus for varmeplaten som du kan tilpasse etter hvor mye kaffe det er i kannen. kaffebryggeren er stillegående. den hvesende lyden man pleier å høre fra andre maskiner er borte, det er heller ikke noe "sluttgurgling" ettersom trakteren alltid etterlater lite vann i systemet. Kaffetrakteren kommer til å gi deg kaffeglede i mange år fremover. Egenskaper- To effektmodus- Effekt på 1520 W- Dryppstopp- Auto-off- Stille trakting- Traktetid: 6 min- Kapasitet: 1,25 liter Kaffetrakter 5 6 1790 NOK 1790 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kaffe og espresso
  3. Kaffetrakter