Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Godt valg for espressoelskeren

Delonghi ECAM 21.117.B

  Art.nr: 217038
  • Standby-funksjon
  • Enkelt og elegant kontrollpanel
  • Avtagbar dryppbrikke med nivåindikator
  • Automatisk avstenging

Internett

På lager (1-6 virkedagers leveringstid)

2 829,-

Delbetal fra 281,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Er du på utkikk etter en espressomaskin i moderne design med en mengde funksjoner og finesser er Magnifica S modellen du bør kikke nærmere på. Magnifica S er en espressomaskin med et enkelt og elegant kontrollpanel som lar deg enkelt  justere kaffens intensitet . Med den smarte automatiske avstengingsfunksjonen skrur maskinen automatisk av. Standby-funksjon, automatisk program for skylling og avkalking og energisparing er bare noen av de mange funksjonene som Magnifica S tilbyr. 

Kontrollpanel i nytt design

Med det nye kontrollpanelet er det enklere enn noensinne å finne frem, og du kan enkelt  justere kaffens intensitet ved å rotere på det elegante hjulet som er plassert midt på panelet. Ved ett eneste trykk på noen enkle knapper kan du også velge størrelse på din kopp.

Nytt Cappuccinosystem

Magnifica S kommer med et helt nytt caappuccinosystem som på en effektiv måte kombinerer luft, damp og melk, noe som resulterer i smaksrike og kremete cappuccinodrikker. 

Automatisk avstenging

De aller fleste har en eller annen gang glemt å skru av kaffemaskinen. Med den smarte automatiske avstengingsfunksjonen skrur maskinen automatisk av seg selv.

Mange funksjoner

Standby-funksjon, automatisk program for skylling og avkalking og energisparing er bare noen av de mange funksjonene som Magnifica S tilbyr deg og som sørger for at du aldri trenger å føle noen begrensninger. I tillegg bevarer det tettsittende lokket kaffearomaen, slik at du alltid får nydelig kaffe. 

Rask, stillegående og effektiv

Magnifica S er en av de mest stillegående espressomaskinene på markedet samtidig som den jobber meget effektivt og raskt.

Godt valg for espressoelskeren

Er du på utkikk etter en espressomaskin i moderne design med en mengde funksjoner og finesser er Magnifica S modellen du bør kikke nærmere på.

Delonghi Delonghi ECAM 21.117.B 0132213085 Er du på utkikk etter en espressomaskin i moderne design med en mengde funksjoner og finesser er Magnifica S modellen du bør kikke nærmere på. Magnifica S er en espressomaskin med et enkelt og elegant kontrollpanel som lar deg enkelt  justere kaffens intensitet . Med den smarte automatiske avstengingsfunksjonen skrur maskinen automatisk av. Standby-funksjon, automatisk program for skylling og avkalking og energisparing er bare noen av de mange funksjonene som Magnifica S tilbyr.  Kontrollpanel i nytt design Med det nye kontrollpanelet er det enklere enn noensinne å finne frem, og du kan enkelt  justere kaffens intensitet ved å rotere på det elegante hjulet som er plassert midt på panelet. Ved ett eneste trykk på noen enkle knapper kan du også velge størrelse på din kopp. Nytt Cappuccinosystem Magnifica S kommer med et helt nytt caappuccinosystem som på en effektiv måte kombinerer luft, damp og melk, noe som resulterer i smaksrike og kremete cappuccinodrikker.  Automatisk avstenging De aller fleste har en eller annen gang glemt å skru av kaffemaskinen. Med den smarte automatiske avstengingsfunksjonen skrur maskinen automatisk av seg selv. Mange funksjoner Standby-funksjon, automatisk program for skylling og avkalking og energisparing er bare noen av de mange funksjonene som Magnifica S tilbyr deg og som sørger for at du aldri trenger å føle noen begrensninger. I tillegg bevarer det tettsittende lokket kaffearomaen, slik at du alltid får nydelig kaffe.  Rask, stillegående og effektiv Magnifica S er en av de mest stillegående espressomaskinene på markedet samtidig som den jobber meget effektivt og raskt. Godt valg for espressoelskeren Er du på utkikk etter en espressomaskin i moderne design med en mengde funksjoner og finesser er Magnifica S modellen du bør kikke nærmere på. Espressomaskin 4,8 5 2829 NOK 2829 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kaffe og espresso
  3. Espressomaskin