Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt maskin fra Nespresso med melkeskummer

Nespresso Essenza Mini & Aeroccino 3

  Art.nr: 245951
 • Minste maskinen fra Nespresso noensinne!
 • 1310 W effekt
 • Aerocchoni 3 melkeskummer medfølger
 • 19 bar pumpetrykk
 • Utmerket kaffekvalitet
1 299,-

Delbetal fra 153,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Nespresso Essenza Mini & Aeroccino 3   

Nespressos nye espressomaskin Essenza Mini er deres mest kompakte maskin noensinne. Selv om den er kompakt er den fortsatt like robust og stabil som alle andre maskiner fra Nespresso. Og med dette nye kompakte designet gjør det nå lettere å ta med seg maskinen på ferie, hytta eller på kontoret.

Maskinens ytelser overgår selv større maskiner og har et pumpetrykk på hele 19 bar. Og med en virkelig kjapp oppvarmingstid på kun 25 sekundergjør at du aldri trenger å stå uten en rykende god kopp kaffe når du har lyst på det.

Essenza Mini kommer i to ulike utførelser, en variant med tynn og stilrent design med rette sidevegger og en litt mer vågal variant skrå sidevegger. Sammen med maskinen følger det med i en startpakke med kaffekapsler slik at det er bare å sette i gang maskinen på sekunder etter du har fått den.

Egenskaper:

 • 1310 W effekt
 • 19 bar pumpetrykk
 • 0,6 l vanntanken
 • Liten og kompakt maskin, tar liten plass og er enkelt å flytte.
 • Enkel i bruk: legg i en kaffekapsel, trykk på knappen og nyt.
 • Utmerket kaffekvalitet takket være maskinens høye trykk

Aerocchoni 3 melkeskummer

Med en Aeroccino melkeskummer og en espressomaskin fra Nespresso kan du selv lage deg en helt egen cafémeny. Din melkeskummer forbereder varm eller kall melk og et jevnt og fint melkeskum på utrolig kort tid. Det krever dessuten bare et tastetrykk fra din side. 
Liker du vanlig kaffe med melk er det også perfekt å bruke melkeskummeren bare som en melkeoppvarmer. Å selv kunne kunne blande en god Latte eller en lekker Cappuccino er virkelig en luksus man kan sette pris på!


OBS: sirup, sukker, sjokoladepulver og lignende bør ikke tilsettes direkte i melkeskummeren da dette kan skade belegget inne i enheten.

Nespresso-kaffen kommer kun fra AAA-sertifiserte avlinger

For å oppnå Nespresso AAA-status må kaffeavlinger oppfylle 296 punkter i en sertifiseringsprocess. En AAA-bonde får omtrent 40 prosent mer betalt enn en gjeldene markedspriser.

AAA Sustainable Quality™- programmet ble lansert i 2003. Innen 2004 hadde hundrevis av bønder i Costa Rica, Mexico og Colombia blitt med i programmet, og forpliktet seg til en metode for kaffeproduksjon som var både bærekraftig og miljøvennlig. I 2014 hadde dette antallet økt til over 63 000 bønder i 11 land, og representerte mer enn 80 % av Nespressos totale kaffeforsyning. Nespresso har forpliktet seg til å øke dette tallet ytterligere.

Se også

(0 stk)
 • 19 bars trykk
 • 16 kaffekapsler medfølger
 • Moderne retrodesign

1 295,-

Se også

(0 stk)
 • 19 bars trykk
 • 16 kaffekapsler medfølger
 • Moderne retrodesign

1 295,-

Nespresso Nespresso Essenza Mini & Aeroccino 3 A3NC30-EU-BK-NE Nespresso Essenza Mini & Aeroccino 3    Nespressos nye espressomaskin Essenza Mini er deres mest kompakte maskin noensinne. Selv om den er kompakt er den fortsatt like robust og stabil som alle andre maskiner fra Nespresso. Og med dette nye kompakte designet gjør det nå lettere å ta med seg maskinen på ferie, hytta eller på kontoret.Maskinens ytelser overgår selv større maskiner og har et pumpetrykk på hele 19 bar. Og med en virkelig kjapp oppvarmingstid på kun 25 sekundergjør at du aldri trenger å stå uten en rykende god kopp kaffe når du har lyst på det.Essenza Mini kommer i to ulike utførelser, en variant med tynn og stilrent design med rette sidevegger og en litt mer vågal variant skrå sidevegger. Sammen med maskinen følger det med i en startpakke med kaffekapsler slik at det er bare å sette i gang maskinen på sekunder etter du har fått den. Egenskaper: 1310 W effekt19 bar pumpetrykk0,6 l vanntankenLiten og kompakt maskin, tar liten plass og er enkelt å flytte.Enkel i bruk: legg i en kaffekapsel, trykk på knappen og nyt.Utmerket kaffekvalitet takket være maskinens høye trykk Aerocchoni 3 melkeskummer Med en Aeroccino melkeskummer og en espressomaskin fra Nespresso kan du selv lage deg en helt egen cafémeny. Din melkeskummer forbereder varm eller kall melk og et jevnt og fint melkeskum på utrolig kort tid. Det krever dessuten bare et tastetrykk fra din side. Liker du vanlig kaffe med melk er det også perfekt å bruke melkeskummeren bare som en melkeoppvarmer. Å selv kunne kunne blande en god Latte eller en lekker Cappuccino er virkelig en luksus man kan sette pris på!OBS: sirup, sukker, sjokoladepulver og lignende bør ikke tilsettes direkte i melkeskummeren da dette kan skade belegget inne i enheten. Nespresso-kaffen kommer kun fra AAA-sertifiserte avlinger For å oppnå Nespresso AAA-status må kaffeavlinger oppfylle 296 punkter i en sertifiseringsprocess. En AAA-bonde får omtrent 40 prosent mer betalt enn en gjeldene markedspriser.AAA Sustainable Quality™- programmet ble lansert i 2003. Innen 2004 hadde hundrevis av bønder i Costa Rica, Mexico og Colombia blitt med i programmet, og forpliktet seg til en metode for kaffeproduksjon som var både bærekraftig og miljøvennlig. I 2014 hadde dette antallet økt til over 63 000 bønder i 11 land, og representerte mer enn 80 % av Nespressos totale kaffeforsyning. Nespresso har forpliktet seg til å øke dette tallet ytterligere. Kapselmaskin 1299 NOK 1299 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Kaffemaskin & Kaffe
 3. Kapselmaskin